Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25.20'

               K: 19°14'36.86'

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

► 3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉSE

A 3D látványterv segítségével megelevenedik álmai otthona.

A 3D-s épületfotók  kívülről megmutatják, hogy az elképzelt épületrészek egységes, harmonikus egészet alkotnak-e. A cél, hogy a modell látványtervek segítségével már a tervezés szakaszában valósághű képet kapjanak a  megrendelők a még csak eltervezett épületükről.

Mikor készül 3D?

A tervezés kulcsfontosságú része, tehát nálunk mindig!

A tervezési alapszolgáltatásba ingyenesen a normál, alapszintű, egyszerű környezeti elemekkel ellátott, adott telken belüli, kültéri, az épületet körben, nappali megvilágításban bemutató 3D-s látványterv képek tartoznak.
(mint például az oldalon a szövegek között és a lap alján elhelyezett 3D látványtervek)

...

Ha tervezési szolgáltatásunkba beépített látványterven felül, Ön úgy dönt, hogy emeltszintű látványtervet is szeretne, ami fotorealisztikusan feldolgozza a leendő épületet, akár a szomszédokat, utakat, járdákat stb. és teljesen környezetébe illeszti az épületét, vagy egyéb szolgáltatást is igénybe venne... az egyeztetéseken pontosítjuk a részleteket.

 Ha Ön csak 3D látványtervet szeretne "tervezés nélkül" akkor görgessen lejjebb..., vagy kattintson ide.

De mi is az a 3D látványterv:

A látványterv modell az adott épületet térben megmutató képek sorozata. A bejelentési vagy építési engedélyezési, vagy egyéb terv részét képezik, de önmagában is készíthető. A látványterv kidolgozásának különböző szintjei vannak. A drótvázas,- vonalastól, az egyszerű tömegvázlaton át, a normál színes, némi környezeti elemekkel kiegészített látványtervekig. (ilyenek pl. az oldalon lévő bemutatott épületképek is). De el lehet jutni egészen a fotorealisztikus kidolgozottságig is, ami a tervezett épületet megmutatja teljes környezetbe illesztve, akár a szomszédos épületeket, lakótömböket is bemutatva, járdákat, utakat stb. feldolgozva. (ezt külön díjazással készítjük)

Mi a tervezés alatt már az alaprajz készítésekor is 3D-be is gondolkodva tervezvezünk. A vázlattervezés végére egy minden lényeges részletében kitalált virtuális 3D-s épületmodell alakul ki, ami teljesen körbejárható. Ezek a normál, némi környezeti elemmel ellátott színes látványtervek, teljesen alkalmasak arra, hogy a Megrendelőnk döntését segítse, látszanak az épület arányai, megjelenése, színe, és az elképzelt homlokzati megoldások is, több nézőpontból. Ezt lehet fokozni is...természetesen a megrendelő döntése alapján nyeri el a végső részlet gazdag szintet.

A 3D látványterv az épülettervezés szerves része. A tervezés folyamán a tervekkel együtt változik. A tervezés elején ezek a látványtervek még csak sematikus modellek, a végső valóságos képhez nagyon sok beállítást, effektet kell alkalmaznunk. A látványterv segítségével könnyebben tudjuk bemutatni a tervet a megrendelőnek, aki így látja is azt térben,  sokkal jobban, mint esetleg a műszaki kétdimenziós terveken látná. Segítségével rengeteg félreértés megelőzhető.

Egy minden részletre kidolgozott 3D látványterv elkészítése sok időt vesz igénybe, még a normál kidolgozás is. Segítsége mégis hasznos, még az építkezés elkezdése előtt láthatják az épületük formáját térben. Színeket, anyagokat válogathatnak, elkerülve ezzel, hogy olyan épület épüljön fel,

ami nem tetszik. A látványterv minden részletét egyeztetjük, az így elkészült modellt körben lefotózzuk. Ezzel elkerülhető, hogy a megrendelő a felépített, kész épületre rácsodálkozzon: Én nem így akartam!   

! Infó: A különböző monitorok, beállítások és operációs rendszerek következtében a képernyőkön más és más felületek, struktúrák és színek jelennek,- jelenhetnek meg, ezáltal mindenki mást lát... A tervezés során alapnak  a mi monitorunkat tekintjük, azon mutatjuk be az elkészített 3D-s modell felület és színvilágát a Megrendelőnek. Ehhez természetesen majd megadjuk a (homlokzat, tető, lábazat, ablak stb.) valódi színkódját is, amivel majd az itt látottakat élethűen meg is tudja valósítani.

3D video körséta

3D fotók

további nagyítható 3D látványtervek lentebb...

                       3D látványterv  külön céllal, "tervezés nélkül":

Ha nincs 3D látványterve, mi elkészítjük azt a kívánt kidolgozással...

     Kérjen árajánlatot ha:

  • Nem mi tervezzük az épületét, de... szeretne 3D-t, és van terv a birtokában. Mi feldolgozzuk a kapott alaprajzi és homlokzati terveket, stb. és ebből készítjük el a 3D-s látványterveket. Magánszemélyeknek és irodáknak egyaránt.
  • Ha homlokzatot szeretne felújítani, van ötlete, de látni szeretné azt még a megvalósítás előtt. Esetleg nincs ötlete, de nem szeretne kísérletezni a kivitelezéskor. Ez esetben is számíthat ránk. A 3D-s modell látványtervek élethűen segítik a döntése meghozatalában.  
  • Az ingatlan értékesítéséhez 3D-s külső látványterv és/vagy  axonometrikus felülnézeti alaprajzok elkészítésével tudunk segítséget nyújtani.  Magánszemélyeknek, és irodáknak egyaránt. ↓↓
  • Meglévő épület vagy lakás esetében: is célszerű lehet egy látványterv. A meglévő lakásról az eladáshoz készített fotókon sokszor csak részletek látszanak az épület alaprajzából, összességében pedig nem látszanak a térkapcsolatok. A felmérési vagy meglévő tervek alapján mi felülnézeti axonometrikus alaprajzi elrendezést modellezünk. Így látszanak a térkapcsolatok, átlátható a lakás alaprajzi elrendezése. Ezzel nagyban megkönnyítik a hirdetést és az értékesítést.
  • Új épület esetében, ha az még csak "papíron" létezik: Itt is hasznos lehet egy látványterv. Ha rendelkezik tervvel, de nem készült hozzá 3D, mi elkészítjük Önnek a szükséges látványterveket. Az ingatlan vásárlójának ma már jogos igénye, hogy élethűen térben is látni tudja azt az épületet, ami jelen esetben még csak papíron létezik, vagy már esetleg a kivitelezés fázisában tart, de még csak félig épült fel. Általában az igény a belső alaprajzi elrendezésről egy felülnézeti 3D axonometrikus kép, a külsőről pedig 3D-s látványtervek formájában valósul meg. Ezek segítségével az épület gyorsabban és jobban értékesíthető mint anélkül.
  • Egyéb, és egyedi igényeket is megvalósítunk.

Ajánlatkérés:

Ha van terv a birtokában, azt kérem, hogy csatolja az árajánlatkéréshez, mert csak akkor tudunk árajánlatot adni, ha látjuk is mit kell modelleznünk. A 3D-s terv elkészítéséhez szükséges: alaprajzok, homlokzati rajzok, a homlokzati anyagok anyagjelölése, helyszínrajz - szintmegjelöléssel. Fotorealisztikus elhelyezéshez : környezeti fotók. Továbbá ha van egyéb rajz, akár fotó, kérem csatolják, vagy bármilyen elképzelés azt írják le, hogy mit szeretnének viszontlátni a terveken.

3D látványtervezés külön céllal:

mihez kérem *:építészeti tervem amihez 3D-t kérek:

3D látványterv készítése, *:

3D kidolgozás:

egyéb, üzenet:
fájl csatolása:
2:
3:
4:
5:
6:
az Ön neve *:
e-mail címe *:
telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A KÉPEK NAGYÍTHATÓK!

Tekintse meg referenciáinkat:

  családi házainkat »        középületeinket »        ipari és csarnok épületeinket »

 ↑ lap tetejére

főoldal

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés