Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

            

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

YouTube

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

► 3D LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉSE

A 3D látványterv segítségével megelevenedik álmai otthona.

3D látványtervezés A 3D-s épületfotók  kívülről megmutatják, hogy az elképzelt épületrészek egységes, harmonikus egészet alkotnak-e. A cél, hogy a modell látványtervek segítségével már a tervezés szakaszában valósághű képet kapjanak a  megrendelők a még csak eltervezett épületükről.

Mikor készül 3D?

A tervezés kulcsfontosságú része, tehát nálunk mindig!

A tervezési alapszolgáltatásba ingyenesen a normál, alapszintű, egyszerű környezeti elemekkel ellátott, adott telken belüli, kültéri, az épületet körben, nappali megvilágításban bemutató 3D-s látványterv képek tartoznak.
(mint például az oldalon a szövegek között és a lap alján elhelyezett 3D látványtervek)

...

Ha tervezési szolgáltatásunkba beépített látványterven felül, Ön úgy dönt, hogy emeltszintű látványtervet is szeretne, ami fotorealisztikusan feldolgozza a leendő épületet, akár a szomszédokat, utakat, járdákat stb. és teljesen környezetébe illeszti az épületét, vagy egyéb szolgáltatást is igénybe venne... az egyeztetéseken pontosítjuk a részleteket.

 Ha Ön csak 3D látványtervet szeretne "tervezés nélkül" akkor görgessen lejjebb..., vagy kattintson ide.

De mi is az a 3D látványterv:3D látványtervezés - modern lapostetős családi ház (42077)

A látványterv modell az adott épületet térben megmutató képek sorozata. A bejelentési vagy építési engedélyezési, vagy egyéb terv részét képezik, de önmagában is készíthető. A látványterv kidolgozásának különböző szintjei vannak. A drótvázas,- vonalastól, az 3D látványtervezés - modern földszintes családi ház (45044)egyszerű tömegvázlaton át, a normál színes, némi környezeti elemekkel kiegészített látványtervekig. (ilyenek pl. az oldalon lévő bemutatott épületképek is). De el lehet jutni egészen a fotorealisztikus kidolgozottságig is, ami a tervezett épületet megmutatja teljes környezetbe illesztve, akár a szomszédos épületeket, lakótömböket is bemutatva, járdákat, utakat stb. feldolgozva. (ezt külön díjazással készítjük)

3D látványtervezés - minimál családi ház (45170-v2) - madártávlatMi a tervezés alatt már az alaprajz készítésekor is 3D-be is gondolkodva tervezünk. A vázlattervezés végére egy minden lényeges részletében kitalált virtuális 3D-s épületmodell alakul ki, ami teljesen körbejárható. Ezek a normál, némi környezeti elemmel ellátott színes látványtervek, teljesen alkalmasak arra, hogy a Megrendelőnk döntését segítse, látszanak az épület arányai, megjelenése, színe, és az elképzelt homlokzati megoldások is, több nézőpontból. Ezt lehet fokozni is...természetesen a megrendelő döntése alapján nyeri el a végső részlet gazdag szintet.

A 3D látványterv az épülettervezés szerves része. A tervezés folyamán a tervekkel együtt változik. A tervezés elején ezek a látványtervek még csak sematikus modellek, a végső valóságos képhez nagyon sok beállítást, effektet kell alkalmaznunk. 3D látványtervezés - földszintes családi ház (45170-v1) - utcai homlokzatA látványterv segítségével könnyebben tudjuk bemutatni a tervet a megrendelőnek, aki így látja is azt térben,  sokkal jobban, mint esetleg a műszaki kétdimenziós terveken látná. Segítségével rengeteg félreértés megelőzhető.

Egy minden részletre kidolgozott 3D látványterv elkészítése sok időt vesz igénybe, még a normál kidolgozás is. Segítsége mégis hasznos, még az építkezés elkezdése előtt láthatják az épületük formáját térben. Színeket, anyagokat válogathatnak, elkerülve ezzel, hogy olyan épület épüljön fel,

3D látványtervezés - földszintes családi ház (15582)ami nem tetszik. A látványterv minden részletét egyeztetjük, az így elkészült modellt körben lefotózzuk. Ezzel elkerülhető, hogy a megrendelő a felépített, kész épületre rácsodálkozzon: Én nem így akartam!   

! Infó: A különböző monitorok, beállítások és operációs rendszerek következtében a képernyőkön más és más felületek, struktúrák és színek jelennek,- jelenhetnek meg, ezáltal mindenki mást lát... A tervezés során alapnak  a mi monitorunkat tekintjük, azon mutatjuk be az elkészített 3D-s modell felület és színvilágát a Megrendelőnek. Ehhez természetesen majd megadjuk a (homlokzat, tető, lábazat, ablak stb.) valódi színkódját is, amivel majd az itt látottakat élethűen meg is tudja valósítani.

3D video körséta

3D fotók

3D látványtervezés - Vecsési Futball Club vázlatterve - utcai homlokzat

3D látványtervezés - Vecsési Futball Club vázlatterve - lelátó

további nagyítható 3D látványtervek lentebb...

3D látványtervezés ajánlatkérés külön céllal:

Ha van terv a birtokában, azt kérem, hogy csatolja az árajánlatkéréshez, mert csak akkor tudunk árajánlatot adni ha látjuk is mit kell modelleznünk. A 3D-s terv elkészítéséhez szükséges: alaprajzok, homlokzati rajzok, a homlokzati anyagok anyagjelölése, helyszínrajz - szintmegjelöléssel. Fotorealisztikus elhelyezéshez : környezeti fotók. Továbbá ha van egyéb rajz, akár fotó, kérem csatolják, vagy bármilyen elképzelés azt írják le, hogy mit szeretnének majd viszontlátni a terveken.

Igényelt szolgáltatás *:Dokumentumok:


3D kültéri látványterv kidolgozás:

Üzenet. Kérem részletesen írja le az elképzeléseit:
Az Ön neve *:
Telefonszáma *:
E-mail címe *:
Mellékletek 1:
2:
3:
4:
5:
6:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

3D látványterv  külön céllal,

"tervezés nélkül":  

Nincs a házhoz 3D?

Kérjen árajánlatot ha:

A ház még csak "kockás papíron" létezik:

 • SAJÁT CÉLRA: van terve, de nincs hozzá 3D. Az épületet nem mi terveztük, de mégis szeretné háromdimenziós kültéri látványterven is térben látni azt még mielőtt az felépülne. Töltse ki a táblázatunkat és kérjen árajánlatot. Mi feldolgozzuk a kapott tervek alapján és elkészítjük a 3D-s látványterveket. A térbeli látványterv teljes valójában megmutatja, hogy milyen is lesz a valóságban a megálmodott épület. 

 

 • INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSHEZ is hasznos lehet a 3D látványterv. A vásárlónak ma már jogos igénye, hogy élethűen térben is látni tudja azt az épületet, amit leelőlegezett. Általában az igény a belső alaprajzi elrendezésről egy felülnézeti 3D axonometrikus kép, (bútorok nélkül) a külsőről pedig 3D-s látványtervek formájában valósul meg. Ezek segítségével az épület gyorsabban és jobban értékesíthető mint anélkül.

.

Meglévő épületeknél is célszerű lehet:

 • HOMLOKZAT FELÚJÍTÁSNÁL:  van ötlete, de látni szeretné azt még a megvalósítás előtt. Esetleg nincs ötlete, de nem szeretne kísérletezni a kivitelezéskor, ez esetben is számíthat ránk. A 3D-s modell látványtervek élethűen segítik a döntése meghozatalában. 

 

 • ELADÁSHOZ: meglévő épület vagy lakás esetében is célszerű lehet egy felülnézeti alaprajzi axonometria. A meglévő lakásról az eladáshoz készített fotókon sokszor csak részletek látszanak az épület alaprajzából, összességében pedig nem látszanak a térkapcsolatok. A felmérési vagy meglévő tervek alapján mi felülnézeti axonometrikus alaprajzi elrendezést modellezünk. (bútorok nélkül) Így látszanak a térkapcsolatok, átlátható a lakás alaprajzi elrendezése. Ezzel nagyban megkönnyítik a hirdetést és az értékesítést.

Egyedi igényeket is megvalósítunk!


A KÉPEK NAGYÍTHATÓK!

3D látványtervezés - modern családi ház (45044) udvar felöli nézet

3D látványtervezés - modern családi ház (45044) - terasz

3D látványtervezés - modern családi ház (45044) - esti megvilágításban

3D látványtervezés - modern családi ház (45044) - madártávlatból

3D látványtervezés - modern energiatakarékos többszintes családi ház (20712)

3D látványtervezés - panzió terasz pergola

3D látványtervezés - kerítésterv totemoszloppal

 3D látványtervezés - ipari könnyűszerkezetes csarnokterv - több variációban

3D látványtervezés - autókozmetika - lapostetős változat

3D látványtervezés - minimál passzívház (42031) - terasz

3D látványtervezés - minimál passzívház (42031) - terasz, felülnézet

3D látványtervezés - modern lapostetős családi ház (42077) - esti megvilágításban

3D látványtervezés - modern családi ház átalakítás (37129) - bejárat, részlet

3D látványtervezés - modern családi ház átalakítás (37129) - felülnézet

3D látványtervezés - modern családi ház átalakítás (37129) - félig fedett terasz

3D látványtervezés - minimál villa (31882) - terasz, este

3D látványtervezés - minimál villa (31882) - hátsókert felöli nézet

3D látványtervezés - földszintes családi ház felújítás, átalakítás (28346) - bejárat, kváderes homlokzat

3D látványtervezés - földszintes családi ház (45170-v1) - fedett terasz

3D látványtervezés - modern lapostetős családi ház (42077) - felülnézet

3D látványtervezés - földszintes családi ház átalakítás (31924) - pergola

Tekintse meg referenciáinkat:


  családi házainkat »        középületeinket »        ipari és csarnok épületeinket »

 ↑ lap tetejére

főoldal

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés