Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ | 46305 Modern lapostetős földszintes ház - Bp. XVIII. - LEÍRÁS

 

LEÍRÁS:

46305 - MODERN földszintes családi ház - Budapest XVIII. 

Szintek száma:1 - földszint
Összes hasznos alapterület:193 m2
Földszint nettó:
172 m2 lakás, 21 m2 garázs, + 59 m2 terasz (variálható lefedettséggel)

A tervezési koncepció: A megrendelő Modern családi ház - nagy teraszházaspár egy modern földszintes házat képzelt el. Színösszeállításában a fekete/fehér és a szürke színvilág áll hozzájuk közel, ezt szerették volna viszont látni az épületen is. Az családi házon a sötét és a világos szín egyaránt megjelenik. Több textúrát alkalmaztunk. A táblás burkolat a kőburkolat és a simított vakolt felületek váltakozva jelennek meg, az ablakok helyenként feketék, helyenként fehérek. Az összkép mégis egy egészet alkot. A végeredmény egy elegáns mai formavilágú és színvilágú harmonikus modern épület lett.  

Elrendezés, funkció: A családi ház kb. L alakú, ki és beugrásokkal tarkított. Északkeleti utcafronttal rendelkezik. Az épülethez egy fedett kocsibeálló is tartozik a garázson kívül. A ház utcafronti oldalán egy fedett beugrónál helyeztük el a bejáratot egy nagy szélfogóval, gardróbbal, vendég w.c-vel. Továbbhaladva a lakótér tágas és világos, az étkező fölött felülvilágítóval. A nappali teljesen üvegezett. A terasz minden irányból körülveszi aminek a lefedettsége az elektromos mozgatható lamelláknak köszönhetően, időjárástól függően tetszés szerint variálható. Az épületben elkülönülve van a gyerekek lakrésze és egy szülői hálórész is, fürdőszobákkal, gardróbbal. Az épületbe terveztünk még egy dolgozószobát is. A kiszolgáló helységek mint mosókonyha és gépészeti helység is szerves része a ház egészének. Az utcafronti kerítést és kukatárolót a beállóval az épület stílusához igazítva terveztük meg.

Az épületet alacsony energiaigényű. Gépi szellőztetőrendszer lesz kiépítve, hőszivattyú és napelem is hozzájárul majd az alacsony rezsiköltségekhez.


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza