Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Családi ház két variációban - Gyál - LEÍRÁS (45170-v1)

 

LEÍRÁS:

Családi ház - Gyál (45170-v1)

Szintek száma:1 - földszint
Összes hasznos alapterület:170 m2
Földszint nettó:
131 m2 lakás, 35 m2 garázs, 4 m2 kerti tároló + 19 m2 fedett terasz
Készült: építési engedélyezési terv, kerítésterv, Komplett kiviteli tervdokumentáció,

A tervezési koncepció: egy új lakóépület tervezésére kértek fel. A megrendelő U alakú alaprajzi kialakítást kért, melynél fontos szempont volt, hogy az U alak két szárába kerüljenek a szobák, továbbá, hogy a fürdőszobákból a kertre lehessen kilátni. A konyha legyen elválasztva a lakótértől, és a nappali legyen a ház központja. Az U alaprajzi kialakítással egy nem túl nagy, intim belső terasz is ki tud alakulni, ami szintén igényként jelentkezett. Az építtetői kérés volt, egy kívülről megközelíthető kerti tároló is ami az épület szerves részét képezi. 

Alaprajzilag teljesen azonos, de külső megjelenésre kétféle javaslatot tettünk. Egy hagyományos kertvárosi lakóépület terveztünk elsőként, majd egy minimál stílusú ház tervét is elkészítettük. Felépülni az első variáció, a félnyeregtetős változat fog.

Elrendezés, funkció: Az épület földszintes  kialakítású, a bejáratát a DK-i utcafronti oldalra terveztük. Az épület jobb oldalán található a garázs, ahonnan tovább haladva a szélfogóba érkezünk meg, amiből egy vendég w.c. is nyílik. A szélfogóból egyenesen az étkező - nappaliba lépünk be, amiből balra az utca felé a konyha található. Az étkezővel szemben az U alak egyik szárába terveztük a vendégszobát saját fürdőszobájával. A ház ÉK-i szárába a háló blokk került, gardróbbal és a hozzá tartozó saját fürdőszobával, rálátással a kertre. A központi nappaliból nagy üvegfelületen keresztül van kilátásunk az épület szárai által kialakult belső intim teraszra, majd a gondosan kialakított kertre. A házban még egy gépészeti helység is létesült, a kerthez közel pedig külső megközelítéssel a kerti tároló. 


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza