Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Családi ház kolonádos bejárattal és terasszal - LEÍRÁS (24312)

 

LEÍRÁS

CSALÁDI HÁZ kolonádos bejárattal és terasszal - Gyömrő (24312)

Szintek száma:
Összes hasznos alapterület:
1 - földszint
134 m2 (bruttó: 167 m2)
3D-s látványtervek
Földszint, nettó:
111 m2 lakás, 23 m2 garázs, 23 m2 terasz (ebből 13 m2 fedett)

A lakóépület megtervezésével egy kedves házaspár bízott meg, akik az internet segítségével találtak rám. Az elképzelés egy földszintes ház volt, egyállásos gépkocsi tárolóval.

A telek egy új kialakítású lakóparkban van, szabadonálló besorolású. Két autó elhelyezését kell megoldani a telken. Az egyiket az épületben, a második autó számára beálló létesül az épület és az utcafronti kerítés között. A tulajdonos az épületet két ütemben építi fel. Az első lépcsőben a lakóház kerül megépítésre, a garázs részen a tetőt pillérek támasztják majd alá. A második ütemben készülnek el a garázs könnyűszerkezetes határoló falai, a kolonádos bejárati és a terasz motívum is.

Elrendezés, funkció: Az utcafronton helyezkedik el a garázs. Az épületbe belépve balra a szélfogóból nyílik egy w.c. , egyenesen továbbhaladva a lakótérbe jutunk, ahol jobbra a nappali, balra a konyha abból padig közvetlen a kamra nyílik. A konyhához közel található a háztartási helyiség is. Az épületben tovább haladva egy ajtóval leválasztva található az éjszakai zóna helyiségei. Egy gyerekszoba, majd a fürdőszoba a ház végében pedig a szülői hálószobához jutunk el. Itt kialakítottunk egy dolgozószobát is, ami a hálószobához hasonlóan egy nagy sarokablakkal a kertre néz. Az étkezőhöz kapcsolva létesítettünk egy teraszt, aminek egy része a tetőszerkezetnek köszönhetően fedett. A terasz másik része viszont nyitott, csak egy kolonádos motívum díszíti. A fedett és a nyitott terasznak köszönhetően  lehetőség van azt használni, ami az időjárásnak éppen megfelelő. 

A kivitelezés szakaszában az épületet a kivitelező módosította, a tetőszerkezetet átalakította, az alaprajzi körvonalak csak részben hasonlítanak, ezért a magvalósult épületet nem dokumentáljuk!
Az utólagos tervmódosításra irodánknak nem volt ráhatása!   


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

vissza a lap tetejére

vissza