Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Kétlakásos családi ház Vecsésen - LEÍRÁS (34508)

 

LEÍRÁS:

KÉTLAKÁSOS  CSALÁDI HÁZ - Vecsés (34508)

Szintek száma:
Összes hasznos alapterület:
2 - földszint + tetőtér
242 m2
3D-s KÜLSŐ látványterv
3D-s BELSŐ látványterv
Földszint:122 m2,  meglévő: 87 m2, tervezett: 35 m2
Tetőtér:116 m2 tervezett + a terasz : 16 m2
Készült:építési engedélyezési terv,

Tervezési koncepció: Kétlakásos épület tervezése. A meglévő földszintes családi ház bővítése, garázs tervezése, és új különálló tágas lakás kialakítása a tetőtérben. Modern, nyeregtetős tömegformálás, meleg színekkel, díszítő kő, fa és rönkfa homlokzati burkolatokkal.  

Elrendezés, funkció: A földszintes, meglévő épületen a nyílászárókat kicseréltük, az alsó lakáshoz a bejáratot fa pergolával és korláttal emeltük ki. A házat a hátsó udvar irányában megbővítettük, az alsó szinten ide került a földszinti lakáshoz tartozó fűtőhelyiség, a tetőtéri lakáshoz tartozó különálló bejárat a szélfogóval és a tetőtérbe vezető lépcsővel, és a hátsó udvar felől a garázs. A kétlakásos nyeregtetős épület utca felöli homlokzata letisztult, a szomszédos épületekhez illeszkedő módon lett megtervezve. Hátrafelé haladva először az alsó szint lakásásnak a bejáratát érjük el, majd tovább indulva az udvar felé a második lakás földszinti bejáratához jutottunk. Az épülethez az udvar felöl egy könnyűszerkezetes garázst is terveztünk, aminek a tetején a felső szinthez tartozó terasz lett kialakítva.

Tetőtéri lakás: A lépcsőn feljutva a tetőtérben először az előszobába érkezünk, ahonnan balra egy dolgozószobába jutunk, amihez egy kicsi terasz is kapcsolódik. Ez a terasz biztosítja az előtetőt a földszinten a bejáratnak is. Az előszobából jobbra fordulva egy tágas L-alakú nappali-étkező-konyha térbe érünk. Az étkező mellet található egy kis napi tárolásra szolgáló kamra, vele szemben pedig a konyha. A konyhába két tetősíki ablakot helyeztünk el. A lakótér is nagyon világos, négy nagy felülvilágító szolgáltatja a természetes fényt, és egy nagy teraszajtó. A tágas ajtón át egy félig fedett tetőteraszra érkezünk, ami további életteret biztosít a lakók számára. A lakótérből továbbhaladva egy gardróbba érünk, ahonnan az éjszakai zóna helyiségei nyílnak. Jobbra a fürdőszoba, majd a w.c, szemben a két gyerekszoba, majd balra fordulva a szülői háló.   


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

További családi ház terveink.

vissza a lap tetejére

vissza