Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Modern családi ház - Vecsés - LEÍRÁS (45044)

 

LEÍRÁS:

MODERN Családi ház - Vecsés (45044)

Szintek száma:1 - földszint
Összes hasznos alapterület:206 m2
Földszint nettó:
164 m2 lakás, 42 m2 garázs, 23 m2 fedett-nyitott tér
Készült: bejelentési dokumentáció, kerítésterv, Kiviteli tervek: alapozás, födémterv, csomóponti részletrajzok

A tervezési koncepció: A megrendelő házaspár több építészt is megkeresett, mielőtt hozzánk eljutott. Az alaprajzi elképzelésüket egy jóval szélesebb telekre lehetett volna csak megvalósítani, ami itt nem volt adott. Fontos szempont volt, hogy már a bejáratnál a hátsókertre lehessen látni. A megbeszélések alkalmával több változat is készült amiből kiválasztották azt az alaprajzi elrendezést amiben minden benne van, és tökéletesen megfelel az előzetes elképzeléseiknek.

A külső kinézetre kifejezetten modern formát képzeltek el, semmiféleképpen nem sablonost, színvilágban a barna-fehér kombináció áll hozzájuk közel, kiegészítve csiszolt mészkővel felületekkel. A tervezést teljes egészében ránk bízták! Köszönjük még egyszer a bizalmat!!

Elrendezés, funkció: Az épület L alakú, és Északnyugati utcafronttal rendelkezik. Az utcafronton a kétállásos garázs helyezkedik el, ahonnan az épületbe a szélfogón keresztül juthatunk. Az épület főbejárata fedett az utcával szemben helyezkedik el. A szélfogóból egy külön gardroób nyílik a kabátok és cipők tárolására. Az előszobából a tágas étkező-nappaliba érkezünk. Balra a konyha helyezkedik el, ami egy mobil üvegfallal leválasztható a lakótértől. A konyha mellett a háztartási helység található. A szülői háló és a fürdőszoba, továbbá a gyerek szobái az épület hátsóudvar felöli részében találhatók. Az épület csak egy lépcsőfokra kiemelt, a fedett teraszra a lakótérből jutunk ki, ahonnan a térburkolattal egysíkban egy kültéri medence is található.  


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza