Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Modern lapostetős lakóház - Érd - LEÍRÁS (42077)

 

LEÍRÁS:

MODERN LAKÓHÁZ - Érd  (42077)

Szintek száma:2 - földszint + emelet
Összes hasznos alapterület:182 m2
Földszint nettó:
össz: 137 m2, ebből: 99 m2 lakás, 38 m2 gk. beálló
terasz: 62m2 (ebből fedett: 18 m2)
Emelet, nettó: 45 m2
Készült: bejelentési terv, kerítés terv, monolit födém kiviteli terv

A tervezési koncepció: A megrendelő egy mai modern lakóház, és a házzal egybefüggően, de csak gk. beálló tervezésére kért fel. A telek megtekintése és az első beszélgetés után már kirajzolódott a tömegelképzelés. Egy kézi rajzot mutattunk a megrendelőnek aki azonnal igent mondott a formára. A homlokzat mozgalmas, tagolt felületekből áll, a színekben a fehér szín dominál, kiegészítve barna kőburkolattal. Az utcafronti kerítést is mind anyagában, mind stílusában a modern irányzatot követve, az épülettel összhangban terveztük meg.  

Elrendezés, funkció: A kétállásos gépkocsibeállótól fedett úton jutunk el a főbejárathoz. A szélfogó tágas, nagy szekrényekkel berendezett, és a vendég w.c. is innen nyílik. A szélfogóból továbbhaladva a lakótérbe érkezünk. A világos étkező az oldalkertre a nappali a hátsókertre néz, innen jutunk ki a hangulatos, részben fedett nagy teraszra. Ide a későbbiekben egy jakuzzit is telepítenek majd. A konyha az utcafronton helyezkedik el, egy reggelizőpulttal kicsit leválasztva a lakótértől. A nappali résztől leválasztva, teljesen elszeparáltan a szülők rezidenciája található. Egy gardróbón keresztül jutunk a hálószobához ami a hátsókert irányába néz. A gardróbhoz a másik irányba egy fürdőszoba kapcsolódik, nagy zuhanyzóval. A földszinten egy háztartási-gépészeti helység is létesült. Az emeletre a nappaliból egy nyitott lépcsőn jutunk fel, ahol a gyerekek hálói és egy fürdőszoba kapott helyet. Az épület két szintje teljes egészében kiszolgálja a házban lakók igényeit.


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza