Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Passzívház minimál stílusban, Budapest XVI. - LEÍRÁS (42031)

 

LEÍRÁS:

PASSZÍVHÁZ minimál stílusban - Budapest XVI. (42031)

3D-s látványtervek


Szintek száma:1 - földszint
Összes hasznos alapterület:118 m2
Földszint nettó:
118 m2 lakás, (bruttó: 156 m2)

A tervezési koncepció: Egy meglévő épület teljes átalakítására, egy passzívház tervezésére kértek fel az építtetők. A telek lejtős. Az elképzelés egy minimál stílusú, lapostetős ház volt. Mind a telken és a környezetében is sok a fa, és magasak a tuják. Ez az épület szoláris nyereségére volt hatással, de ezt is megoldottuk! A házhoz közvetlen nem kapcsolódik gépkocsi tároló. A garázs az utcafronthoz közel egy különálló épületben van, amit a főépület stílusához igazodva átterveztünk, és egy további beállóval egészítettünk ki. A vakító fehér homlokzatot kővel díszítettük.   

Elrendezés, funkció: A lejtésből kifolyólag a meglévő földszinti padlóvonal elég magasan helyezkedik el. A főbejárat a terasz mellett lett kialakítva. A szélfogóhoz egy vendég w.c.-t kapcsoltunk. A lakótérben az utcafronton a nappali található, ahonnan a teraszra is kijutunk. Az épület közepén az étkező helyezkedik el, majd a konyha az épület hátsó felére esik. Ehhez kapcsolódik a kamra és egy nagyobb háztartási-gépészeti helyiség is. A háló szekciót a lakótértől egy gardróbbal leválasztva terveztük, ahol két irányban a két hálószoba és középen a fürdőszoba található. Az épület észak-keleti homlokzatához egy további kis terasz is csatlakozik.   


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza