Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Villa Zamárdi - LEÍRÁS (31861-v1)

 

LEÍRÁS:

VILLA a Balaton partján - Zamárdi (31861-v1)

Szintek száma:
Összes hasznos alapterület:

D - nyitott teraszos (eng. terv) változat
3D - rejtett teraszos változat
épület fotók

2 - földszint + emelet

198 m2

Földszint:119 m2 lakás, 29 m2 gk tároló, 60 m2 terasz (ebből 12 m2 fedett)
Emelet:51 m2 és 29 m2 terasz (ebből 8 m2 fedett)
Készült: építési engedélyezési terv, monolit vasbeton födémterv,

A tervezési programban egy mediterrán stílusú, kétszintes családi nyaraló tervezésére kaptam a megbízást. A telek É-D irányú saroktelek, közvetlen a Balaton parton fekszik, rálátással a tóra. A Balaton az É-i oldalon van. A bejárat a D-i utcafrontra került. A ház telepítésénél fontos szempont volt a panoráma megtartása. A Balatonra néz a földszinten a nappali és a hozzá csatlakozó nagy terasz, valamint egy háló. Az emeleten pedig két háló és a hozzájuk kapcsolódó félig feddett terasz. Az épület külső megjelenésében a mediterrán stílus dominál. Simított, vakolt felületek, egymással harmonizáló, de a szinteket elválasztó világos és sötét kapucsínó színvilággal, kevés díszítő kőburkolattal. Több variáció is készült, mind az alaprajzra, mind a külső megformálásra míg elnyerte a végső, megvalósítandó formáját. 

Elrendezés, funkció: A földszinten található a konyha-étkező-nappali együttese és elszeparáltan az éjszakai zóna két hálószobája a hozzájuk tartozó fürdővel. A nappaliból egy félig fedett nagy terasz nyílik, ami a hátsókertre és a tóra van tájolva. További helyiségek a földszinten: háztartási helyiség/kazánház, vendég w.c. és közlekedő, valamint egy gépkocsi tárolását kiszolgáló garázs, ami a belűről is megközelíthető. Az emeletre a lakótérből egy nyitott lépcsőn keresztül jutunk fel, ahová a két vendégszoba, zuhanyzó, w.c. és mindkét szobából közvetlen nyíló részben fedett teraszra érünk, rálátással a kertre és a Balatonra.


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

vissza a lap tetejére

vissza