Szaktanácsadás

A szaktanácsadás segít eligazodni, tanácsod adni minden Önben felmerülő akár tervezéssel vagy építéssel összefüggő kérdésekben
Kinek ajánlom? 
 
 • Ha Ön tervezés előtt áll, de még nincs építésze és felmerültek Önben bizonyos kérdések, amik nagyban befolyásolhatják a tervezés irányát vagy a kivitelezést.   
 • Ha Ön nem most építkezik, de előre gondolkozik, és már most szeretne választ kapni a kérdéseire, amik elősegítik a majdani döntéseket. Informálódhat egy konkrét témával kapcsolatban, vagy akár átfogóan több témát is érintve. 
Miben segíthet? 
 
 • Ha Önt olyan kérdések foglalkoztatják amik a tervezést vagy a kivitelezést nagyban befolyásolhatják.
 • Ha nem tud eligazodni a különböző építési megoldások között, vagy nem tudja eldönteni melyik lenne Önnek megfelelő.
 • A tanácsadás segít megérteni az egyes fogalmakat, de komplexitásában is átfogó képet ad.
 • Segít tisztázni a folyamatokat.
 • Rengeteg kérdésre előzetes választ ad, ami elindítja Önt a továbbgondolás útján.
Visszajelzés: 

Minden esetben a szaktanácsadás végén megkérdezem azoktól akik igénybe vették ezt a szolgáltatást, hogy tudtam-e segítséget nyújtani a megoldandó problémára? Az ügyfelektől azt a pozitív megerősítéseket kaptam, hogy érdemes volt azt igénybe venniük, nagy segítséget nyújtott nekik az itt kapott információ az adott koncepció kialakításában. Ügyfeleim véleményüket a tervezés után itt osztották meg velünk.  
A szaktanácsadás díja:  

Aki ezt a szaktanácsadást igényli az még nem az ügyfelem. Ezért a szolgáltatásnak egy egyszeri díja van, kizárólag azért, hogy ne legyen számomra ráfizetéses az erre szánt idő. Ha Ön a későbbiekben úgy dönt, hogy velem terveztet, vagyis szerződött ügyfelem lesz, a szaktanácsadás árát 100%-ban jóváírjuk a tervezés összegéből. 
A  szaktanácsadás árát a tanácsadás végén szükséges kiegyenlíteni készpénzben, számla ellenében.  
 A tanácsadáson anyagokat, megoldási lehetőségeket javaslok a felmerülő problémákra. Nem állok szerződésben senkivel, sem építőanyag forgalmazókkal, sem gyártókkal. 
Véleményemet kizárólag tapasztalati szempontok befolyásolják.   
Ha Ön szerződött ügyfelünk, ezt a szolgáltatást nem kell külön igényelnie. Ez része a folyamatos tervezési konzultációknak, ahol minden felmerülő kérdése automatikusan és ingyenesen megválaszolásra kerül. 
Milyen kérdésekkel fordulhat hozzám? 
 
Nincs megkötés. A témákat és a kérdéseket Ön szabadon alakíthatja, úgy, hogy minden kérdése megválaszolásra kerüljön. Amiben a szaktudásom segíthet: 
 
 • Tanácsadás építési telek kiválasztáshoz.
 • Különböző építési technológiák választásához  pl. falazatok, hőszigetelések stb.
 • Energetikai szaktanácsadás pl.: Mi is az  a passzívház? vagy Mit takar az energiatakarékos épület? Mi éri meg valójában? stb.
 • Egyéb, ezeken felül minden Önt érdeklő, építéssel összefüggő műszaki kérdésekben.
A szaktanácsadás helye és ideje: 

A megbeszélés az irodánkban zajlik, (térkép) egy előre egyeztetett időpontban. Hosszát tekintve nincs időkorlátozás, annyi ideig tart amennyire Önnek szüksége van a kérdések tisztázásához.

Sokszor felmerülő kérdés:

 Mi a különbség az árajánlatadáshoz tartózó ingyenes konzultáció és a díjazott szaktanácsadás között?  

 
Árajánlatadáshoz tartozó ingyenes konzultáció: Ha felkeltettem az érdeklődését bemutatkozásommal, referenciáimmal és épülettervezésre árajánlatot kér tőlem, az első találkozás alkalmával az irodánkban megismerhet és szakmai tudásomról személyesen is meggyőződhet. Ennek a beszélgetésnek a célja egymás megismerése egy kötetlen, hosszabb-rövidebb beszélgetés keretein belül. Itt bemutatjuk a referenciáinkat és ismertetjük a teljes tervezési folyamatot. Megismerjük a tervezendő épület főbb részeit és az előzetes elképzeléseket a házzal kapcsolatban. Ezek alapján ismertetjük a nagyságrendi díjszabást. A találkozás természetesen nem jár anyagi ráfordítással. Ez a konzultáció és árajánlatadás díjmentes!   
→ Az árajánlat elfogadása esetén megállapodunk, és a konzultáción megbeszélteknek megfelelően, kezdetét veszi a tervezési folyamat. 

Szaktanácsadás igény esetén: Az árajánlatadáshoz nem szükséges szaktanácsadást igénybe venni! Azonban, van amikor olyan mély szakmai, esetenként több utánajárást is igénybe vevő kérdésekhez is eljutunk, ami már a fent részletezett konkrét szaktanácsadás témakörébe tartozik. Ha Ön ilyen kérdéseket is feltesz a konzultáció alatt, akkor azt a kérdés elhangzás után jelzem Ön felé és az Ön döntése szerint folyik tovább a megbeszélés. Előfordult már, hogy én javasoltam, de volt, mikor az ügyfél külön kérte a további szaktanácsadást. Így ritkán, de az ingyenes konzultáció szaktanácsadással is kiegészülhet. A szaktanácsadás külön díjazás ellenében történik.
Ha igényli a szolgáltatást, kérem, hogy töltse ki az űrlapot.
Beérkezést követően időpont egyeztetés céljából, hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Szaktanácsadás kérése

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Inspirálódjon munkáimból

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat, kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!