Szaktanácsadás

A szaktanácsadás segít eligazodni, tanácsod adni minden Önben felmerülő, akár tervezéssel, vagy építéssel összefüggő kérdésekben
Kinek ajánlom? 
 
 • Ha Ön tervezés előtt áll, de még nincs építésze és felmerültek Önben bizonyos kérdések, amik nagyban befolyásolhatják a tervezés irányát vagy a kivitelezést.   
 • Ha Ön nem most építkezik, de előre gondolkozik, és már most szeretne választ kapni a kérdéseire, amik elősegítik a majdani döntéseket. Informálódhat egy konkrét témával kapcsolatban, vagy akár átfogóan több témát is érintve. 
Miben segíthet? 
 
 • Ha Önt olyan kérdések foglalkoztatják amik a tervezést vagy a kivitelezést nagyban befolyásolhatják.
 • Ha nem tud eligazodni a különböző építési megoldások között, vagy nem tudja eldönteni melyik lenne Önnek megfelelő.
 • A tanácsadás segít megérteni az egyes fogalmakat, de komplexitásában is átfogó képet ad.
 • Segít tisztázni a folyamatokat.
 • Rengeteg kérdésre előzetes választ ad, ami elindítja Önt a továbbgondolás útján.
Visszajelzés: 

Minden esetben a szaktanácsadás végén megkérdezem azoktól akik igénybe vették ezt a szolgáltatást, hogy tudtam-e segítséget nyújtani a megoldandó problémára? Az ügyfelektől azt a pozitív megerősítéseket kaptam, hogy érdemes volt azt igénybe venniük, nagy segítséget nyújtott nekik az itt kapott információ az adott koncepció kialakításában. Ügyfeleim véleményüket a tervezés után itt osztották meg velünk.  
A szaktanácsadás díja:  

Aki ezt a szaktanácsadást igényli az még nem az ügyfelem. Ezért a szolgáltatásnak egy egyszeri díja van, kizárólag azért, hogy ne legyen számomra ráfizetéses az erre szánt idő. Ha Ön a későbbiekben úgy dönt, hogy velem terveztet, vagyis szerződött ügyfelem lesz, a szaktanácsadás árát 100%-ban jóváírjuk a tervezés összegéből. 
A  szaktanácsadás árát a tanácsadás végén szükséges kiegyenlíteni készpénzben, számla ellenében.  
 A tanácsadáson anyagokat, megoldási lehetőségeket javaslok a felmerülő problémákra. Nem állok szerződésben senkivel, sem építőanyag forgalmazókkal, sem gyártókkal. 
Véleményemet kizárólag tapasztalati szempontok befolyásolják.   
Ha Ön szerződött ügyfelünk, ezt a szolgáltatást nem kell külön igényelnie. Ez része a folyamatos tervezési konzultációknak, ahol minden felmerülő kérdése automatikusan és ingyenesen megválaszolásra kerül. 
Milyen kérdésekkel fordulhat hozzám? 
 
Nincs megkötés. A témákat és a kérdéseket Ön szabadon alakíthatja, úgy, hogy minden kérdése megválaszolásra kerüljön. Amiben a szaktudásom segíthet: 
 
 • Tanácsadás építési telek kiválasztáshoz.
 • Különböző építési technológiák választásához  pl. falazatok, hőszigetelések stb.
 • Energetikai szaktanácsadás pl.: Mi is az  a passzívház? vagy Mit takar az energiatakarékos épület? Mi éri meg valójában? stb.
 • Egyéb, ezeken felül minden Önt érdeklő, építéssel összefüggő műszaki kérdésekben.
A szaktanácsadás helye és ideje: 

A megbeszélés az irodánkban zajlik, (térkép) egy előre egyeztetett időpontban. Hosszát tekintve nincs időkorlátozás, annyi ideig tart amennyire Önnek szüksége van a kérdések tisztázásához.

Sokszor felmerülő kérdés:

 Mi a különbség az árajánlatadáshoz tartózó ingyenes konzultáció és a díjazott szaktanácsadás között?  

 
Árajánlatadáshoz tartozó ingyenes konzultáció: Ha felkeltettem az érdeklődését bemutatkozásommal, referenciáimmal és épülettervezésre árajánlatot kér tőlem, az első találkozás alkalmával az irodánkban megismerhet és szakmai tudásomról személyesen is meggyőződhet. Ennek a beszélgetésnek a célja egymás megismerése egy kötetlen, hosszabb-rövidebb beszélgetés keretein belül. Itt bemutatjuk a referenciáinkat és ismertetjük a teljes tervezési folyamatot. Megismerjük a tervezendő épület főbb részeit és az előzetes elképzeléseket a házzal kapcsolatban. Ezek alapján amire tudunk, pontos árat adunk, ami csak kérdéses, arra a nagyságrendi díjszabást tudjuk adni. A találkozás természetesen nem jár anyagi ráfordítással. Ez a konzultáció és árajánlatadás díjmentes!   
→ Az árajánlat elfogadása esetén megállapodunk, és a konzultáción megbeszélteknek megfelelően, kezdetét veszi a tervezési folyamat. 

Szaktanácsadás igény esetén: Az árajánlatadáshoz nem szükséges szaktanácsadást igénybe venni! Azonban, van amikor olyan mély szakmai, esetenként több utánajárást is igénybe vevő kérdésekhez is eljutunk, ami már konkrét műszaki megoldásokat is boncolgat, elemez. Ilyenek az oldalon fentebb részletezett konkrét szaktanácsadás témakörébe tartozó kérdések. Ha Ön  is ilyen kérdéseket tesz fel a konzultáció alatt, akkor azt a kérdés elhangzás után jelzem Ön felé, és az Ön döntése szerint folyik tovább a megbeszélés. Előfordult már, hogy én javasoltam, de volt, mikor az ügyfél külön kérte a további szaktanácsadást. Így ritkán, de az ingyenes konzultáció szaktanácsadással is kiegészülhet. A szaktanácsadás külön díjazás ellenében történik, mindig előzetesen elmondva annak díját. 
Ha igényli a szolgáltatást, kérem, hogy töltse ki az űrlapot.
Beérkezést követően időpont egyeztetés céljából, hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot.

Szaktanácsadás kérése

Új fájlt töltök fel

Még nincs fájl feltöltve.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Inspirálódjon munkáimból

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!