Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

Minimál kétlakásos társas-családi ház - Vecsés - 46824

Minimál kétlakásos társas-családi ház - Vecsés - 46824
Hasznos alapterület (nettó m2):127
Stílus:Minimál
Szintek:Földszintes

A tervezési koncepció: Egy 21. századi lapostetős minimál kétlakásos társasház terveinek elkészítésére kért fel az Építtető, amit nem saját célra épít, hanem bérbe kíván adni. A telek saroktelek, és kicsi. Fontos szempont volt, hogy a maximálisan legyen kihasználva a beépíthetőség és a lakások egymástól teljesen elszeparálva legyenek kialakítva. Mindkét lakás saját telekrészt és külön kapubejárat kapjon.

Elrendezés, funkció: A saroktelek adottsága kedvező volt a teljes elkülönítésre. A lakások szinte egyforma kialakításúak. Lakásonként egy hálószoba készült, a nappali, étkező és konyha egy légtérben lett kialakítva, egy fürdőszoba, és a szélfogóhoz kapcsolódóan egy vendég w.c is létesült. A teraszok fedés nélkül készülnek majd, egy későbbi megvalósulásban pergolás fedést kap. Az "A" lakáshoz tartozóan egy gépkocsitároló is lett tervezve ami az épület közepén helyezkedik el, ezáltal még jobban hangsúlyozva a lakások egymástól való szeparáltságát. A "B" lakáshoz kocsibeálló tartozik. A lakások jól használható terekkel, jól funkcionáló térkapcsolatokkal, alaprajzzal rendelkeznek. Két fő részére abszolút ideálisak, de akár háromnak is élhető lakóhelyet biztosít a jó kialakítás.

3D - látványtervek ↓

A képek nagyíthatók!

A képek nagyíthatók!

Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

További családi házaink »

↑ lap tetejére

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*

#1 - hhh2018.05.24. 22:28

.....