Ipari épület, Savanyúságcsomagoló raktár - Üllő

935 m2
Savanyúságcsomagoló acélvázas raktárcsarnok

 Ipari épület  Üllő - 40126

█  Tervezett 3D látványtervek

█  Fotó a csarnokról kivitelezés közben

Savanyúságcsomagoló raktárcsarnok | 
Üllő - 40126 - RUSA Kft. 

Tervezés jellege: Új épület tervezése

Alapterület:  935 m2  
Épületszintek száma:  1 
Telek lejtése: Síknak mondható
Kivitelezési fok: Elkészült 
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A Megrendelőnknek egy földszintes acélvázas csarnokot terveztünk. A tervezett épület funkcionálisan savanyúságcsomagolást és raktározást foglal magába, ipari épület ügyfélforgalom nélkül, a tömegkialakítása ennek megfelelő. Viszont, mint minden épületünknél, így esetünkben is az épületnek vannak funkcionálisan kiemelt pontjai. A megközelítés, a feltárás, a bejáratok kiemelése építészeti eszközökkel. Az épület élelmiszer előállítással foglakozik, ezért is a fehér, mint uralkodó szín alkalmazása teljesen kézenfekvő. Az épület fontosabb elemeinek kiemelését kétféle szürke szín alkalmazásával értük el. Ezek az atracit és a középszürke. Az épület utcafronti részén a gazdasági és az irodai bejáratot egy motívumként kezeltük, fogtuk össze. Pillérekkel, előtetővel alakítottuk ki és a közbenső pillér egyedi megformálásával a cégnév is feltüntetésre került. A kiemelés követi az épület teljes részének fizikai paramétereit, azaz az előtető alsó és felső síkja a csarnokszerkezet párkányának alsó és felső síkjával fut, amelyek a rácsostartó szerkezet támaszfeletti magasságokból adódnak. Összességében ez az ipari épület elegáns megjelenést biztosít, ami a funkcionalitás mellett építészetileg célunk volt a tervezés során.  

Ügyfelünk véleménye

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

RUSA Kft.

2018. 07. 04.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!