Ipari épület, Savanyúságcsomagoló raktár - Üllő

935 m2
Savanyúságcsomagoló acélvázas raktárcsarnok

 Ipari épület  Üllő - 40126

█  Tervezett 3D látványtervek

█  Fotó a csarnokról kivitelezés közben

Savanyúságcsomagoló raktárcsarnok | 
Üllő - 40126 - RUSA Kft. 

Tervezés jellege: Új épület tervezése

Alapterület:  935 m2  
Épületszintek száma:  1 
Telek lejtése: Síknak mondható
Kivitelezési fok: Elkészült 
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A Megrendelőnknek egy földszintes acélvázas csarnokot terveztünk. A tervezett épület funkcionálisan savanyúságcsomagolást és raktározást foglal magába, ipari épület ügyfélforgalom nélkül, a tömegkialakítása ennek megfelelő. Viszont, mint minden épületünknél, így esetünkben is az épületnek vannak funkcionálisan kiemelt pontjai. A megközelítés, a feltárás, a bejáratok kiemelése építészeti eszközökkel. Az épület élelmiszer előállítással foglakozik, ezért is a fehér, mint uralkodó szín alkalmazása teljesen kézenfekvő. Az épület fontosabb elemeinek kiemelését kétféle szürke szín alkalmazásával értük el. Ezek az atracit és a középszürke. Az épület utcafronti részén a gazdasági és az irodai bejáratot egy motívumként kezeltük, fogtuk össze. Pillérekkel, előtetővel alakítottuk ki és a közbenső pillér egyedi megformálásával a cégnév is feltüntetésre került. A kiemelés követi az épület teljes részének fizikai paramétereit, azaz az előtető alsó és felső síkja a csarnokszerkezet párkányának alsó és felső síkjával fut, amelyek a rácsostartó szerkezet támaszfeletti magasságokból adódnak. Összességében ez az ipari épület elegáns megjelenést biztosít, ami a funkcionalitás mellett építészetileg célunk volt a tervezés során.  

Ügyfelünk véleménye

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

RUSA Kft.

2018. 07. 04.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!