Középület, Óvoda Bartók Béla utca tervezése, tervezői művezetése - Gyál

642 m2 - Tátika tagóvoda 

 Középület  Gyál, Bartók Béla utca - 80926

              █ Galéria 

Tátika tagóvoda | Gyál, Bartók Béla utca - 80926 - Gyál Önkormányzata

Tervezés jellege: Új épület tervezése 

Alapterület:  642  m (fedett terasszal, ami 90m2)
Épületszintek száma:  1• FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható                         
Kivitelezési fok: Elkészült

Tervező és tervezői művezető: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr  
Leírás:
Ez a nagyon megtisztelő felkérés egy új óvoda tervezésére, nem sokkal azután érkezett, hogy az egyetemet elvégeztem. A Megrendelő részéről az akkori igény többek közt az volt, hogy ne lógjon ki, vagyis illeszkedjen az utcaképbe, családias hangulatot árasszon, alaprajzilag jól szervezett beosztással rendelkezzen. 
Az óvoda három csoportszobából álló, kellemes családias hangulatú, az utcafronttal párhuzamos gerincű hagyományos nyeregtetős épület lett. A bejáraton belépve az előcsarnok fogad, mellyel szemben az udvarra egy fedett-nyitott terasz vezet ki. Ez a terasz ad színteret a gyerek számára a kültéri mozgásoknak, foglakozásoknak, játéknak vagy egyéb tevékenységnek az időjárás függvénye nélkül. A foglalkoztató csoportszobákat az udvari homlokzaton kiugró épülettömbök foglalják magukba, melyek világos, tágas, helységek lettek a három oldalukon elhelyezett ablakoknak köszönhetően. Az óvodában dolgozók elmondása alapján, nagyon szeretik az épületet. A ház nem most épült, de alaprajzi szervezése, családias hangulata, ma is megállja a helyét. A működése mai napig zavartalan. A nevelők mindent megtesznek, hogy a gyerekek színvonalas közegben fejlődhessenek. Az épületen a közelmúltban cseréltek belső burkolatokat, nyílászárókat és új cserépfedéssel is ellátták. Az oktatáshoz további korszerű eszközöket szereztek be, mellette az udvar is új játékokat és pázsit borítást kapott. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!