Minimál | Kétlakásos saroktelken - Vecsés

Kétlakásos, saroktelken

 Minimál  családi ház - Vecsés - 16824

 █  Tervezett 3D látványtervek

Családi ház | Vecsés - 16824
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület:  127 m2  
Lakóegységek száma:
(53m2 + 74m2)
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható 
Építészeti stílus: Minimál
Készültségi fok: Elkészült (tervektől jelentős eltéréssel)

Tervező: 
Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező,  tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:

Egy lapostetős, kétlakásos, minimál családi ház terveinek elkészítésére kért fel az Építtető, amit a felépítése után értékesíteni szeretne. A telek saroktelek és kicsi. Fontos szempont volt, hogy a beépíthetőség maximálisan legyen kihasználva és a lakások egymástól teljesen elszeparálva legyenek kialakítva. Mindkét lakás saját használatú telekrészt és külön kapubejárat is kapjon.

A saroktelek adottsága kedvező volt a teljesen elkülönítésre. Mindkét lakáshoz saját udvarrész tartozik, telkenként egy gépkocsibeállóval. A házban két lakás lett kialakítva. A lakások hasonló alaprajzi szervezéssel készültek. Lakásonkénti helyiségek : lakótér (konyha-étkező nappali egy légtérben), fürdőszoba, szélfogó és egy u.n. vendég w.c külön helységben. A kisebb lakás 1 hálós, míg a nagyobb 2 hálószobával rendelkezik. A lakóterekhez pergolás teraszok csatlakoznak. A homlokzaton a minimál stílushoz passzoló, egyszerű, simított, vakolt felületképzést alkalmaztuk. Az épület hófehér. Kivéve a bejáratoknál kiemelt épületrészek, ami itt szintén vakolt felület, de nyersbeton hatású baumit felületképzéssel lett kiemelve. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Social Media
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!