Fazekas Miklós
Privát Megrendelőink, egyedi személyes igényeire szabott

Lakóépületek - Villák

Merítsen inspirációt
A képek alatt az egyes épületekről nagyítható 3D látványtervek, épületleírás, esetenként videók, kivitelezés közbeni és megvalósult épületfotók is feltöltésre kerültek.
A leírásban építtetői igényeket és az épület születésének történetét olvashatja. 

MINIMÁL stílusú lakóházak

Válogatás munkáimból: 3D látványtervek  

Olvasson bele: Ügyfeleink írták 

Miklósék nagyvonalú elképzeléseink alapján egy nagyon ötletes alaprajztervet készítettek már elsőre is, amin a későbbiekben már alig kellett változtatni. Az épület külső megjelenése is találkozott az elképzeléseinkkel, szép, esztétikus házat terveztek. Reméljük, meg is épül, de az már nem rajtuk múlik! :-) Az együttműködés során készségesek, rugalmasak voltak és az előzetesen megbeszélt időütemezést is tartották. Köszönjük a munkát!

V.G. és M.V.

2015-09-07. (22026)

Egy közös ismerős ajánlásával kaptuk Miklós telefonszámát. Akkor még nem tudtuk, hogy milyen komoly referenciákkal rendelkezik, de ettől függetlenül is maximálisan rászolgáltak az ajánlásra. :) Vecsési felújítandó és bővítendő házunk tervei az elképzeléseink és a pénzügyi ütemezésünknek megfelelő módon született meg, szinte az első verzióra! Nagyon köszönjük a munkátokat!

B.T. és A.

2014-08-13. (13751)

1994-ben feleségemmel családi házunk építése előtt álltunk, ajánlottak jó hírű mérnököt akivel 3-4 hónapig szenvedtünk eredménytelenül. Tehát feleségemmel újra neki futottunk: Új mérnök kell! Akkor kerestük meg Fazekas Miklóst a tervezésre. Az előzetes megbeszélések figyelembe vételével készített 4-5 vázlatot, amiből 2 verzió maradt,ebből gyúrt egyet ami a végleges lett. Ez a terv nagyon tetszett és megtörtént az engedélyeztetés. A ház felépült a Miki volt a műszaki vezető is. 2014-ben ismét építkezés előtt, most már /FM-design stúdió Építésziroda/ kerestük meg. Az elképzeléseinket ismertetve a tervezésben szabad kezet adtunk. 5-6 vázlat készült, majd a legjobb kiválasztása után a végleges terv. Nagyon sok jó ötlettel és kreatív megoldásokkal segítették a terv megvalósulását! Nagyon köszönjük! Csak ajánlani tudjuk! Keressétek őket bátran!

S.I.

2014-08-05. (14277)

Pár éve családi házunkat terveztettük az FM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!

B.B.

2018-09-01. (27463)

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

 
Várjuk Önt egy ingyenes konzultációra 
Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!