"Kádár-kocka" modern átváltozása fm-epulettervezes.hu

Átváltoztatjuk
 
"Kádár-kocka" újragondolva

Háromlakásos modern ház 

 Modern  családi ház - Vecsés - 13873

 █  Tervezett 3D látványtervek

 █  Előtte - Utána / Fotómontázs 

További képeket a kivitelezés befejezése után teszünk közzé

Családi ház | Vecsés - 13873
Tervezés jellege: Átalakítás és bővítés

Hasznos alapterület: 154 m
Lakóegységek száma: 3  (56 m2  +  38 m2 + 60 m2)
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült
 
Tervező, tervezői művezető: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező,
tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Minimalista stílusjegyeket is magán hordozó, de modern stílusú épület lett ez a családi házunk.
Egy "kádár-kocka" épületet alakítottunk át. A Megrendelő házaspár ajánlás útján jutott el hozzánk. Megvásároltak egy régi sátortetős kockaházat amit felújítanának és hozzáépítve bővítenének. A kérésük volt, hogy három egymástól teljesen különálló lakást alakítsunk ki a telken. Az átalakítás és hozzáépítés után egy-egy lakás a két gyermeküké lesz, a harmadikba pedig ők költöznek majd. Külső stílus jegyeiben egy mai formavilágú modern-minimál épületet szeretnének építeni. A tervezést teljesen ránk bízták. 
Az épületet átszabtuk. A végeredményben az épület fontos jellemző részeinek kiemelése (mint pl. bejáratok) egyszerű, szolid eszközökkel és formában történnek. A megvalósuló színek tükrözik az építészetben ma követett domináns színvilág színeit és tömegformálásban is a kortárs építészet stílusjegyei szerepelnek. 
Az alaprajzi kialakítást tekintve mivel földszintesben gondolkodtak és az elhelyezni kívánt helyiségek alapterület igénye miatt nem volt könnyű a dolgunk, de ezt is sikeresen megoldottuk és megvalósult az eredeti elképzelés. Az épület két blokkból áll. Ezen blokkok eltérő kialakításúak, különböző magassági mérettel is rendelkeznek, összekapcsolódva mégis egy egészet alkotnak. A magas szürke blokkban lett kialakítva az első lakás, ez volt a meglévő épület, amit átalakítottunk, felújítottunk. Itt a négyzetméter nem változott, viszont az alaprajzi elrendezését praktikus megoldásokkal megváltoztattuk, jól használhatóvá tettük. Ehhez csatlakozik az alacsonyabb kialakítású épületrész, amiben a további két lakást elhelyeztük. Mindhárom lakás egymástól teljesen elválasztva saját bejárattal, udvari gépkocsibeállóval és kisebb-nagyobb udvarrésszel rendelkezik. A végeredmény önmagáért beszél. 

Ügyfelünk véleménye

Több ismerősünk ajánlásával kerültünk az fm-design stúdióhoz. Nagyon örültünk, hogy sikerült olyan szakembereket találnunk, Miklós és Ica személyében, akik pontosan betartva a határidőket, előírásokat, alapos és magas szakmai színvonalat képviselve megtervezték családunk új otthonát. Jó szívvel ajánljuk ezt a szuper teamet!

T. és G.

2019. 01. 06.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!