MODERN családi ház 14121 - Tamási - 3D látványterv

Fehérbe öltöztetve

 Modern  családi ház - Tamási - 14121

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Tamási - 14121
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 220 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Enyhén lejtős
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Beadás előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A Megrendelői igény fontos eleme egy intim részben fedett terasz kialakítása. Napos ház, világos terekkel, mindenhol nagy üvegfelületekkel. Energiatakarékos épület, praktikus alaprajz és modern, de esztétikus tömegképzés.

A tervezés ennél a projektnél kicsit hosszabb időt vett igénybe, mert a folyamat közben változtak az épületre kiható építtetői igények, és azt le kellett követni. A végeredmény viszont magáért beszél, megszületett ez modern, de mégis otthonos családi ház a tervezőasztalunkon. Az épület alaprajzi szervezése, belső terei, mind praktikus elosztással lettek kialakítva. A világos, tágas, konyha-étkező-nappali mellett, két hálószobával a hozzákapcsolt fürdőkkel, elszeparált vendégszobával, egy különálló, akár ügyfelek fogadásra is alkalmas dolgozószobával, dupla garázzsal és egyéb szükséges helységekkel mind rendelkezik. az épület. Fényből sem lesz hiány. A belső terek megvilágítását mindenhol nagyméretű nyílászárók biztosítják, ahol az árnyékolás zsaluziával megoldott. 

Az épület homlokzata fehér vakolt felület, ez kiegészül a helyenként alkalmazott tömítetlen travertin mészkő burkolattal. A végeredmény egy letisztult, elegáns épület, ami a megjelenésével meleg, otthonos hangulatot is áraszt, ahová a tulajdonosok örömmel térnek majd haza.  
 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi média
Aktualitások, 3D látványtervek, videók és fotók épületeinkről:
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!