MODERN családi ház 14121 - Tamási - 3D látványterv

Fehérbe öltöztetve

 Modern  családi ház - Tamási - 14121

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Tamási - 14121
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 220 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Enyhén lejtős
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Beadás előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A Megrendelői igény fontos eleme egy intim részben fedett terasz kialakítása. Napos ház, világos terekkel, mindenhol nagy üvegfelületekkel. Energiatakarékos épület, praktikus alaprajz és modern, de esztétikus tömegképzés.

A tervezés ennél a projektnél kicsit hosszabb időt vett igénybe, mert a folyamat közben változtak az épületre kiható építtetői igények, és azt le kellett követni. A végeredmény viszont magáért beszél, megszületett ez modern, de mégis otthonos családi ház a tervezőasztalunkon. Az épület alaprajzi szervezése, belső terei, mind praktikus elosztással lettek kialakítva. A világos, tágas, konyha-étkező-nappali mellett, két hálószobával a hozzákapcsolt fürdőkkel, elszeparált vendégszobával, egy különálló, akár ügyfelek fogadásra is alkalmas dolgozószobával, dupla garázzsal és egyéb szükséges helységekkel mind rendelkezik. az épület. Fényből sem lesz hiány. A belső terek megvilágítását mindenhol nagyméretű nyílászárók biztosítják, ahol az árnyékolás zsaluziával megoldott. 

Az épület homlokzata fehér vakolt felület, ez kiegészül a helyenként alkalmazott tömítetlen travertin mészkő burkolattal. A végeredmény egy letisztult, elegáns épület, ami a megjelenésével meleg, otthonos hangulatot is áraszt, ahová a tulajdonosok örömmel térnek majd haza.  
 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!