MODERN, földszintes, félnyeregtetős családi ház - Vecsés 15044 - Terasz az otthon ölelésében

Intenzív kertkapcsolat

 Terasz az otthon ölelésében

 Modern  családi ház - Vecsés - 15044

 █  Tervezett 3D látványtervek

█  Fotók a megvalósult otthonról 

Fotó: Bata Tamás | Szép Házak: Székely Péter | FM-design

█   Videó: Lépjen be 

Az elkészült épület - mint értéket képviselő követendő jó példa - helyet kapott Vecsés Város Településképi Arculati Kézikönyvében is. 
Családi ház | Vecsés - 15044
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 206 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Belsőépítész: Knapcsek Zoltán
Megjelenés:
  • 2018     -  Vecsés Város Településképi Arculati Kézikönyv  
  • 2018/6  Szép Házak 
  • 2019     - Szép Házak naptár (Május)
Leírás:

A Megrendelő házaspár több építészt is megkeresett, mielőtt hozzánk eljutott.
Volt egy saját maguk által rajzolt alaprajzi elképzelésük is, amit csak egy jóval szélesebb telekre lehetett volna megvalósítani, ami itt nem volt adott. A külső kinézetre "magastetős" de kifejezetten modern formát képzeltek el. Színvilágban a barna-fehér-antracit kombináció állt hozzájuk közel, kiegészítve csiszolt mészkő felületekkel. Kérésük volt egy nyugodt befelé forduló otthon megteremtése, továbbá kiemelten fontos szempont volt a hátsókerttel a kapcsolat, + a kertet már a bejáratnál az épületbe belépve is szerették volna látni. A tervezést teljes egészében ránk bízták. 
Első körben a megbeszélésen elhangzottak alapján több alaprajzi változatot is készítettünk. A következő találkozón a Megrendelőink mikor megmutattuk a variációkat kiválasztották a számukra legmegfelelőbbet. Minden benne volt amit szerettek volna, plusz a ház szerves része lett a terasz és ezáltal a kert szinte befolyik a nappaliba. A terveket változtatás nélkül elsőre elfogadták. 

Az épület nem hivalkodó, de mégis kitűnik az utcaképből. A külső tömegforma mutatós képet fest a szembefordított, eltolt félnyeregtetőknek köszönhetően. Ez kiegészül még modern anyaghasználattal. Az épületfotózás alkalmával a megrendelőnk édesanyja fogadott minket aki lelkesen dicsérte a házat és elmondta, hogy minden tökéletes, de legjobban a "plusz szobát" szeretik amit a nappali-terasz összenyitásával kaptak.  

Ügyfelünk visszajelzése

Miklósékkal hamar megtaláltuk az összhangot, és néhány mintaként küldött fotó alapján villámgyorsan egy elképzelésinket messze felülmúló házat terveztek. Nem lehetett belekötni :) A határidőket maximálisan tartották, profizmusukkal nagyban megkönnyítették döntéseinket. Köszönjük Nekik!

Benita és Zoli

2016. 07. 06.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Tekintse meg közösségi oldalainkat is, ahol 3D látványterveket, videókat, épületfotókat és aktuális munkáinkat is közzétesszük.
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!