MODERN ház - 18436 - Hangulatos félnyeregtetőkkel Vecsés


Ház, hangulatos félnyeregtetőkkel,
részben alápincézve

 Modern  családi ház - Vecsés - 18436

 █  Tervezett 3D látványtervek

 █  Fotók kivitelezés közben

 █  Fotók a megvalósult otthonról 

A terek szerinti pergolás teraszfedés kialakítása egy későbbi ütemben valósul meg. 
Az elkészült épület - mint értéket képviselő követendő jó példa - helyet kapott Vecsés Város Településképi Arculati Kézikönyvében is. 
Családi ház | Vecsés - 18436
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 177 m
Lakóegységek száma:  1
Épületszintek száma: 2 • PINCE + FÖLDSZINT 
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült
 
Tervező és műszaki ellenőr: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
 
Egy csendes utcában, családi házas környezetben található a telek. Az ingatlanon egy rozoga állapotú épület volt amihez elkészítettük a bontási tervet, majd nekiláttunk az új megtervezéséhez. Nagyon jó hangulatban teltek ezek a megbeszélések. Ami azóta is minden találkozásunkkor folytatódik. A fiatal pár elképzelése egy egyedi, hangulatos, földszintes ház volt, részben alápincézve.
Az épület megjelenésével kitűnik a körülötte álló házak közül. A tömege tagolt, közel L-alakú, a tetőszerkezet helyenként nyeregtető és eltolt féltető. Anyaghasználatát tekintve a világos vakolt felületek dominálnak. Egyes részein a sötétbarna fautánzatú szálcement, valamint a kő díszítő elem is megjelenik. 

A tervezés befejeztével Ügyfeleim felkértek, hogy vegyek részt a kivitelezési szakaszban is, mint műszaki ellenőr. A felkérésnek szívesen tettem eleget. A kivitelezés zökkenőmentesen zajlott. A ház határidőre elkészült.  

Ügyfelünk véleménye

Kedves Miki és Ica! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk házunk tervezéséhez! Köszönjük, hogy a tervezés során segítettetek nekünk sok hasznos tanáccsal és kreatív megoldásokkal. Sok feladatot levettetek a vállunkról és az esti órákban is rendelkezésünkre álltatok. A ház olyan lett, ahogyan azt megálmodtuk, minden kívánságunk teljesítve lett. Köszönjük!! :)

V. és A.

2014.04.20.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!