Modern, lapostetős, földszintes prémium családi ház - 19526 - "BETON"HARMÓNIA - 3D

"BETON"HARMÓNIA

 Modern  villaépület - Kiskőrös - 19526

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Lakóépület | Kiskőrös - 19526
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület:  301 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT  
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés alatt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Miután a Szép Házak magazinban több munkámat is látta a megrendelő házaspár, felkerestek, hogy szeretnék velem megterveztetni leendő otthonukat.
A tervezési programban fontos szempont volt a lapostetős kialakítás, és emellett az egyedi megjelenés mind arculatában, mind anyaghasználatában. Az igények ismertetése után az alapképletet egy olyan családi ház megalkotásában láttam, mely teljes szélességében terül el az utcafronton, ezáltal lefedi az beláthatóságot az udvar belé, így a terasz és környezete is intim marad.
Az épület tervezésekor a hatalmas nyílászárókat részesítettük előnyben. Külön kérés volt részükről, hogy a házat minden oldalról zöld növények vegyék körül. Érdekesség, hogy a nappaliban is magaságyas került betervezésre, ami felett egy nagy felülvilágító is plusz fénnyel árasztja el a helységet. A lakótérhez közvetlen kapcsolódik a fedett terasz, melynek hatalmas üvegfelülete teljes szélességben variálva nyitható. A házból a telek hátsó részében telepítésre kerülő erdőre nyílik majd kilátás.
A homlokzat vakolt felületet kapott, ami struktúrájában túlnyomóan betonhatású. Ezt lágyítja a simított fehér vakolt felület és helyenként a gondozásmentes, fahatású, szálcement burkolatok. Az épület prémium minőséget képvisel. A legfőbb cél mindig Megrendelőink elégedettsége, de emellett magasra tesszük a mércét, mert nemcsak a design és a praktikum van összhangban, de a tervezett épületszerkezetek optimális és költséghatékony megvalósíthatóságára, (mint mindig, itt is,) nagy hangsúlyt fektettünk. Az épület kivitelezésének kezdete 2023 első felében várható.
A ház nagyon alacsony energiaigényű, közel a passzívhoz, teljes egészében automatizált okosotthon.

Ügyfelünk véleménye

Párommal az egyedi elképzelésünk megvalósításhoz már egy ideje inspirálódtunk a Szép Házak újságból. Lapszámonként böngészve és jelölve mikor eljött az idő, hogy a számunkra tökéletes telekre a tökéletes házunk tervezőjét is megtaláljuk, akkor esett a választásunk Miklósra. Nagyon vártuk az első hosszú megbeszélést követően, hogy hogyan sikerül majd visszaadnia az elképzeléseinket és álmainkat, amire a szívünk mélyén már nagyon vágytunk. Amikor elkészült az alaprajz már akkor láttuk a tökéletes házunk amiben egy életet letudunk majd élni lassan kezd valósággá válni. Konkrét színvilág és stílusbeli elképzeléseinket is felülmúlva a 3D bemutatása során már nem volt kérdés, hogy amire vágytunk azt Miklós és felésége Icu teljes mértékben megtervezte nekünk. Az biztos ha valaki az egyedi elképzelését szeretné megvalósítani személyre szabottan, akkor Miklós a megfelelő tervező számára, aki figyelve minden kis apró részletre és vele szembe ülő személyek mondataira a tökéletességre törekedve egy egyedit képes alkotni. Köszönjük a sok segítséget Miklósnak és Icunak, a türelmet és kedves bátorító mondatokat.

K.L.

2022. 10. 30.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!