Modern, lapostetős, földszintes prémium családi ház - 19526 - "BETON"HARMÓNIA - 3D

"BETON"HARMÓNIA

 Modern  családi ház - Kiskőrös - 19526

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Kiskőrös - 19526
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület:  295 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT  
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Tervezés alatt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Miután a Szép Házak magazinban több munkámat is látta a megrendelő házaspár, felkerestek, hogy szeretnék velem megterveztetni leendő otthonukat.
A tervezési programban fontos szempont volt a lapostetős kialakítás és emellett az egyedi megjelenés, mind arculatában, mind anyaghasználatában. Az igények ismertetése után az alapképletet egy olyan családi ház megalkotásában láttam, mely teljes szélességében terül el az utcafronton. Ezáltal lefedi a beláthatóságot, így az udvar felöli oldalon teljes intimszféra tud kialakulni. Az épület tervezésekor a hatalmas nyílászárókat részesítettük előnyben. Külön kérés volt részükről, hogy a házat minden oldalról zöld növények vegyék körül. Érdekesség, hogy a nappaliban is magaságyas került betervezésre, ami felett egy nagy felülvilágító is plusz fénnyel árasztja el a helységet. A lakótérhez közvetlen kapcsolódik a fedett terasz, melynek hatalmas üvegfelülete teljes szélességben variálva nyitható. A házból a hatalmas telek hátsó részében telepítésre kerülő erdőre nyílik majd kilátás.
A homlokzat vakolt felületet kapott, ami struktúrájában túlnyomóan betonhatású. Ez lágyítva lett a simított fehér felülettel, és helyenként a gondozásmentes, fahatású, szálcement burkolatokkal. Az épület prémium minőséget képvisel. A legfőbb cél mindig Megrendelőink elégedettsége, de e-mellett magasra tesszük a mércét, mert nemcsak a design és a praktikum van összhangban, de a tervezett épületszerkezetek optimális és költséghatékony megvalósíthatóságára, (mint mindig, itt is,) nagy hangsúlyt fektettünk. Az épület várható kivitelezése még 2022-ben elkezdődhet.

A ház nagyon alacsony energiaigényű, teljes egészében automatizált okosotthon.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon az aktuális munkáinkból 3D látványterveket, videókat,  vagy éppen kivitelezés közben készült épületfotókat is közzéteszünk.
Copyright  ©  2012-2022  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!