Modern lakóház Vecsés - 20712 - Szögletes formák

Szögletes formák

 Modern  családi ház - Vecsés - 20712

 █  Tervezett 3D látványtervek

 █  Tervezett 3D látványterv video - korábbi, világos színösszeállítással

 █  Fotók építés közben

 █  Fotó a magvalósult otthonról

Családi ház | Vecsés - 20712
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 276 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  3 • PINCE + FSZ + TETŐTÉR
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült 
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A tulajdonos egy könnyűszerkezetes ház tervezésével bízott meg, modern stílusban. A modern formavilág mellett fontos volt számára az is, hogy az épület majdani üzemeltetési költségei is nagyon alacsonyak legyenek, ezért a legkorszerűbb gépészeti és elektromos rendszerek kialakítását is kérte. A célmeghatározás így egy modern tömegképzésű épület és a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megalkotása. Vagyis egy közel passzív épület megtervezése, amit a meglévő telekadottságok és a ház paraméterei megengednek. 
Az épület szerkezeti váza a kérésnek megfelelően könnyűszerkezetes faváz. Teljesen alápincézett, ki-beugrásokkal tarkított. A tető három részből álló félnyeregtetőkből áll össze, melyből az egyik szinte laposnak látszik de mégsem az, hanem egy nagyon alacsony hajlásszögű tetőt takar. A másik két féltető a lakótér felett jelenik meg. Ezek a két egymás felé fordított, befelé lejtetett féltetők szolgáltatják a ház egyediségét, alattuk lőrésszerű bevilágító ablakokkal. Ezek az ablakok a belső térben napszakonként váltakozva, különös fényjátékot szolgáltatnak a galériás lakótér megvilágítására. A külső homlokzati felületképzés többségében simított vakolt felületekből áll. Ez kiegészül szerelt homlokzatburkolattal és kőburkolattal.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi média
Aktualitások, 3D látványtervek, videók és fotók épületeinkről:
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!