Modern lakóház Vecsés - 20712 - Szögletes formák

Szögletes formák

 Modern  családi ház - Vecsés - 20712

 █  Tervezett 3D látványtervek

 █  Fotók építés közben

 █  Fotó a magvalósult otthonról

A megépült épületen a látványtervektől eltérően a szürke árnyalatai és a bordó szín jelenik meg.  Irodánknak a változtatásokra nem volt rálátása. 

 █  Tervezett 3D látványterv - video

Családi ház | Vecsés - 20712
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 276 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  3 • PINCE + FSZ + TETŐTÉR
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült (tervektől eltérően)
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
A tulajdonos egy könnyűszerkezetes ház tervezésével bízott meg, modern stílusban. A modern formavilág mellett fontos volt számára az is, hogy az épület majdani üzemeltetési költségei is nagyon alacsonyak legyenek, ezért a legkorszerűbb gépészeti és elektromos rendszerek kialakítását is kérte. A célmeghatározás így egy modern tömegképzésű épület és a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megalkotása. Vagyis egy közel passzív épület megtervezése, amit a meglévő telekadottságok és a ház paraméterei megengednek. 
Az épület szerkezeti váza a kérésnek megfelelően könnyűszerkezetes faváz. Teljesen alápincézett, ki-beugrásokkal tarkított. A tető három részből álló félnyeregtetőkből áll össze, melyből az egyik szinte laposnak látszik de mégsem az, hanem egy nagyon alacsony hajlásszögű tetőt takar. A másik két féltető a lakótér felett jelenik meg. Ezek a két egymás felé fordított, befelé lejtetett féltetők szolgáltatják a ház egyediségét, alattuk lőrésszerű bevilágító ablakokkal. Ezek az ablakok a belső térben napszakonként váltakozva, különös fényjátékot szolgáltatnak a galériás lakótér megvilágítására. A külső homlokzati felületképzés többségében simított vakolt felületekből áll. Ez kiegészül szerelt homlokzatburkolattal és kőburkolattal.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Nézzen be hozzánk!
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd | Minden jog fenntartva!