MODERN családi ház - 22164 - Ultramodern design house

Ultramodern design house 

 Modern  családi ház - Vecsés - 22164

 █  Tervezett 3D látványtervek

Családi ház | Vecsés - 22164
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 322 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 2 • FSZ + 1 Emelet
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés alatt
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező,
tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
 
Leírás:
 
Az építtető házaspár egy korábbi megrendelőink jó barátai, ők ajánlottak minket háztervezésre. A fiatal párral szintén hamar egy hullámhosszra kerültünk. Elképzelésüknek és lendületes munkánknak az eredményként jött létre ez ház. 
Az alaprajzi és a 3D látványterveket változtatás nélkül elsőre elfogadták.
A kérésüknek megfelelően egy lapostetős, reprezentatív, ultramodern kortárs építészeti stílusjegyekkel ellátott épület terveztünk.
A ház érdekes és látványos egyedi megjelenését többek közt az épület utcafronti homlokzatán körbefutó keret adja, ami egy különálló oszlopban végződik, de itt még nem álltunk meg. Minden homlokzaton más-más látványos építészeti megoldás teszi izgalmassá a formavilágot. A színek dominánsak, az alkalmazott anyagok tükrözik az építészetben ma használatos megoldásokat.
A modern külső, modern belsőt is takar. Az elrendezése ahol lehet jellemzően laza, nyitott terekből áll. Az épületen nagy nyílászárók vannak és további két felülvilágító is a gondoskodik arról, hogy az épületbe a természetes fény uralkodjon. A lakótérhez kapcsolódik a terasz, ami kellően fedett és az oldalán oszlopok támasztják alá. Az udvari nagy medence további lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.
A házterv kiegészült utcafronti kerítéstervvel is, amit két változatban készítettünk el. A fiatal párnak mindkét variáció tetszett, de megvalósulni az 1. változat fog a szürke fedett bejárattal.  

Ügyfelünk véleménye

Vendégségben voltunk a barátainknál akiknek a háza teljesen elvarázsolt minket. Mivel mi is háztervezés előtt álltunk elkértük Miklósék elérhetőségét. Az első pillanatban nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak nekünk. Az első nagybeszélgetés után abszolút felismerték, hogy mi az amit megálmodtunk magunknak. Így nagyon rövid időn belül előttünk is voltak a kész tervek. Rugalmas, precíz, profi csapat! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki valami különlegesre vagy egyedire vágyik.

Andi és Artúr

2019. 10. 04.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Tekintse meg közösségi oldalainkat is, ahol 3D látványterveket, videókat, épületfotókat és aktuális munkáinkat is közzétesszük.
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!