MODERN passzív lakóház - 24072/P - Szürke, fehér 3D / 1.

PASSZÍVHÁZ

 Kéthéjú tetővel

 Modern  családi ház - Budapest - 24072/P

 █  Tervezett 3D látványtervek

Családi ház | Budapest - 24072/P
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 169 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  2 • FSZ + EMELET
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Kivitelezési fok: Nincs adat
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező,
tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Az Építtető kimondottan passzívházat szeretett volna terveztetni, ezért vette fel velem a kapcsolatot. Az elképzelése egy nem túl nagy, emeletes, lapostetős családi ház volt. Budapest külső kerületében a kertvárosban egy nyeles telken épül majd fel.
A telek déli tájolású, a környezetben sincs semmi ami leárnyékolná, passzívháznak ideális. A kétállásos gépkocsi tároló a termikus burkon kívül kapott helyet. Ennek tetején egy tetőterasz létesül amit az Építtető kamasz gyermekei már a tervezés alatt "kisajátítottak" maguknak. A kétszintes ház tetőszerkezete egy túlnyúló lapostető, amit az épülettől teljesen különállóan, egy úgynevezett légréssel, mint külön szerkezeti elemet terveztünk meg. Ezt az tetőt a háztól mint teljesen független födém szerkezetet, különállóan, pillérek támasztják alá. Ez a kéthéjú tetőszerkezet. 
Az alaprajzi elrendezést a bemutató alkalmával már itt az irodánkban elfogadták, ezután nekiállhattunk kidolgozni a látványterveket, ami egyöntetű tetszést aratott. A passzívházas egyeztetések és a teljes kiviteli tervek is elkészültek. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!