MODERN passzív lakóház - 24072/P - Extrém színekben 3D / 2.

PASSZÍVHÁZ

 Kéthéjú tetővel

 Modern  családi ház - Budapest - 24072/P

 █  Tervezett 3D színvariációk 

 3D - 1. Szürke, fehér  

 3D - 2. Extrém színekben

Családi ház | Budapest - 24072/P
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 169 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  2 • FSZ + EMELET
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Kivitelezési fok: Nincs adat
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező,
tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Az Építtető kimondottan passzívházat szeretett volna terveztetni, ezért vette fel velem a kapcsolatot. Az elképzelése egy nem túl nagy, emeletes, lapostetős családi ház volt. Budapest külső kerületében a kertvárosban egy nyeles telken épül majd fel.
A telek déli tájolású, a környezetben sincs semmi ami leárnyékolná, passzívháznak ideális. A kétállásos gépkocsi tároló a termikus burkon kívül kapott helyet. Ennek tetején egy tetőterasz létesül amit az Építtető kamasz gyermekei már a tervezés alatt "kisajátítottak" maguknak. A kétszintes ház tetőszerkezete egy túlnyúló lapostető, amit az épülettől teljesen különállóan, egy úgynevezett légréssel, mint külön szerkezeti elemet terveztünk meg. Ezt az tetőt a háztól mint teljesen független födém szerkezetet, különállóan, pillérek támasztják alá. Ez a kéthéjú tetőszerkezet. 
Az alaprajzi elrendezést a bemutató alkalmával már itt az irodánkban elfogadták, ezután nekiállhattunk kidolgozni a látványterveket. Elsőnek az elegáns szürke-fehér variáció készült el. A tömegforma kompakt kialakítása tetszett a családnak, de további kérésükre vagányabb színösszeállítással is felruháztuk az épületet. Nem sokat gondolkoztak. A két variáció közül az extrémebb, színes összeállítás megépítése mellett döntöttek. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon az aktuális munkáinkból 3D látványterveket, videókat,  vagy éppen kivitelezés közben készült épületfotókat is közzéteszünk.
Copyright  ©  2012-2022  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!