Tervezés menete - Lépésről - lépésre

  • Mint minden építésziroda, így mi is kialakítottunk egy saját © FM - design tervezési rendszert, mely már több mint 25 éve töretlenül működik. Ez egy kreatív tervezési folyamatot foglal magába, ami maximálisan figyelembe veszi az Ön igényeit, majd hozzátéve szakmai tudásunkat, azt a  tervezőasztalunkon formába öntve, világos, fénnyel teli, praktikus térkapcsolatokkal kialakított, egyedi épület képében valósul meg. Mindezt értékálló építészeti megoldásokkal, teljesen személyes igényekre szabva! Önnel közösen együtt haladva jutunk el az első koncepcióktól, a vázlatterveken át egészen a végleges terv finomhangolásáig, majd a beadásig. Ettől válik a ház a megvalósulás után valódi otthonná, vagy jól használható munkahellyé. Igény esetén a kivitelezésben is számíthat rám, így valóban a terveknek megfelelve épül is fel.  
  •  A megbeszélések az irodánkban történnek. A személyes találkozás fontos a tervezés megbeszélésekor, a vázlattervek elfogadásakor és a kész tervek átvételekor. Természetesen a többi egyeztetés is történhet személyesen, de ha ez korlátokba ütközik, vagy a gyorsaság fontos tényező, megoldható online egyeztetés keretein belül is.
  •  Az épületek funkció és egyéb jogszabályi meghatározások szerinti más-más eljárásba tartoznak, amihez az adott jogszabályban rögzített terveket kell elkészíteni. Ezért a tervezés menete és a beadandó tervek esetenként eltér(het)nek. 

A részletes tervezés menete írásaink sok kérdésre választ adnak és végigvezetnek a teljes folyamaton 


Jogszabályok 
(mindig ellenőrizék a hatályos állapotot)
Kormány rendelet, bejelentési eljárás: njt.hu  
Építési engedély nélkül végezhető tevékenységeket a jogszabály 1. melléklete tartalmazza: njt.hu

Érdekli Önt, hogy mennyibe kerül a tervezés?
Kérjen ingyenes árajánlatot.

 
Közösségi oldalainkon aktuális munkáinkat, vázlatokat, látványterveket, épületfotókat mutatunk be. Kövessen minket!
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!