Az épülettervezés menete 

HOGYAN DOLGOZUNK
Építészirodánk sajátossága melyet több mit 25 éve kialakítottunk, ez a © FM-design tervezési lépcsősor. Ebben töretlenül hiszünk! Ezen végighaladva valóban személyes igényekre szabott épületek valósulnak meg. Ez egy kreatív tervezési folyamatot foglal magába, ami maximálisan figyelembe veszi az Ön igényeit, majd hozzátéve szakmai tudásunkat, azt a  tervezőasztalunkon formába öntve kialakul a végső koncepció. Önnel közösen együtt haladva, együtt gondolkodva jutunk el az első koncepcióktól, a vázlatterveken át, egészen a végleges terv finomhangolásáig, majd a beadásig. 
A végeredmény világos, fénnyel teli, praktikus térkapcsolatokkal kialakított, egyedi épület képében valósul meg. Mindezt értékálló építészeti megoldásokkal, teljesen személyes igényekre szabva! 
Ettől válik a ház a megvalósulás után valódi otthonává Önnek, vagy jól használható munkahellyé.
Igény esetén a kivitelezésben is számíthat rám, így valóban a terveknek megfelelve épül is fel.  
 
A tervezéshez a konzultációk az irodánkban történnek. A személyes találkozás fontos a tervezés megbeszélésekor, a vázlattervek elfogadásakor és a kész tervek átvételekor. Természetesen a többi egyeztetés is történhet személyesen, de ha ez korlátokba ütközik, vagy a gyorsaság fontos tényező, megoldható online egyeztetés keretein belül is.

■ Tervek: Az épületek funkció és egyéb jogszabályi meghatározások szerinti más-más eljárásba tartoznak, amihez az adott jogszabályban rögzített terveket kell elkészíteni. Ezért a tervezés menete és a beadandó tervek esetenként eltér(het)nek. 

Tervkészítés lépésről - lépésre


Jogszabályok 
(mindig ellenőrizék a hatályos állapotot)
Kormány rendelet, bejelentési eljárás: njt.hu  
Építési engedély nélkül végezhető tevékenységeket a jogszabály 1. melléklete tartalmazza: njt.hu

Érdekli Önt, hogy mennyibe kerül a tervezés?
Kérjen ingyenes árajánlatot.

 
Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!