Az épülettervezés menete 
lépésről - lépésre

  Mint minden építésziroda, így mi is kialakítottunk egy saját © FM - design tervezési rendszert, mely már több mint 25 éve töretlenül működik. Ez egy kreatív tervezési folyamatot foglal magába, ami maximálisan figyelembe veszi az Ön igényeit, majd hozzátéve szakmai tudásunkat, azt a  tervezőasztalunkon formába öntve:
• világos,
• fénnyel teli,
• praktikus térkapcsolatokkal kialakított,
• egyedi épület képében valósul meg, 
• mindezt értékálló építészeti megoldásokkal,
• teljesen személyes igényekre szabva! 
Önnel közösen együtt haladva jutunk el az első koncepcióktól, a vázlatterveken át egészen a végleges terv finomhangolásáig, majd a beadásig. Ettől válik a ház a megvalósulás után valódi otthonná, vagy jól használható munkahellyé. Igény esetén a kivitelezésben is számíthat rám, így valóban a terveknek megfelelve épül is fel.  
 
  A megbeszélések az irodánkban történnek. A személyes találkozás fontos a tervezés megbeszélésekor, a vázlattervek elfogadásakor és a kész tervek átvételekor. Természetesen a többi egyeztetés is történhet személyesen, de ha ez korlátokba ütközik, vagy a gyorsaság fontos tényező, megoldható online egyeztetés keretein belül is.
 

Az épületek funkció és egyéb jogszabályi meghatározások szerinti más-más eljárásba tartoznak, amihez az adott jogszabályban rögzített terveket kell elkészíteni. 
Ezért a tervezés menete és a beadandó tervek esetenként eltér(het)nek. 


Jogszabályok 
(mindig ellenőrizék a hatályos állapotot)
Kormány rendelet, bejelentési eljárás: njt.hu  
Építési engedély nélkül végezhető tevékenységeket a jogszabály 1. melléklete tartalmazza: njt.hu

Érdekli Önt, hogy mennyibe kerül a tervezés?
Kérjen ingyenes árajánlatot.

 
Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!