Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

► ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE - így gondolnak ránk:

# Boros László és Boros-Csanádi Krisztina

2018.09.19.
"Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük, hogy ismét terveztetek nekünk. Villámnézet - Laci és Kriszti háza Fontos volt számunkra az, hogy mindenképp hozzátok forduljunk, hiszen tudjuk, Ti vagytok a legjobbak, nem csak a szakmai tudásotok kimagasló de hihetetlen jó fejek is vagytok. :) Szeretjük azt, hogy minden apró részletre odafigyeltek és nem csak megvalósítjátok az elképzeléseinket de túl is szárnyaljátok azokat. Fantasztikus lett. Számunkra és gyermekeink számára is csodálatos otthon lesz. Külön megjegyeznénk, hogy nagyon örültünk az irodában kialakított játszósaroknak ahol kislányunk boldogan játszhatott míg mi a tervekről beszélgettünk. Köszönjük szépen! :)"
 • Fazekas Miklós: Sziasztok! Mi köszönjük és megtisztelő számunkra, hogy ismét Minket választottatok az új otthonotok megalkotására. Bár a korábbi lakás amit a tetőtérben alakítottunk ki is mindenben megfelelt az akkori  lehetőségeknek, de ez mégiscsak egy Új Családi Ház lesz terasz és kertkapcsolattal. Ez nemcsak nektek, de a gyerkőcöknek is tökéletes lesz. Jó volt  Veletek is a munka, bár nem annak nevezném. Jó hangulatú, nevetős, baráti beszélgetésnek voltak ezek, fűszerezve egy kis alaprajzzal és látványterv bemutatóval. Reméljük minél hamarabb felépül a "Téglás" ház, ami a szívetek vágya volt. A beszélgetést meg a teraszotokon folytatjuk tovább!

# Bartók Brigitta

2018.09.01.
"Pár éve családi házunkat terveztettük az Villámnézet - Brigiék házaFM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!"
 • Fazekas Miklós: Köszönjük, az értékelést! Nagyon fontos számunkra minden tervezésnél, hogy ne csak esztétikailag legyen harmonikus egy ház a megrendelőink elképzelésének, hanem funkcionalitásában is tökéletesen megfeleljen az Ő elvárt igényeiknek.
  Könnyű volt Veletek együtt gondolkozni, mert nyíltan elmondtátok az elképzelésiteket. Ezáltal a tervezés folyamata is gördülékenyen haladhatott, mindenkinek ilyen megrendelőket kívánok! A családi házatokat teljesen rátok "szabtuk", hogy az a ti igényeiteknek tökéletesen megfeleljen. A mindennapi használat során ezt be is bizonyította, és így vált számotokra a ház igazi otthonná aminek szívből örülök! Külön köszönöm, hogy a tapasztalataitokat így pár év elteltével megosztottad velem.

# Rusa Kft.

2018.07.04.
"Ezúton is szeretnénk megköszönni Villámnézet - Rusa KftMiklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt."
 • Fazekas Miklós: Nagyon köszönöm az értékelést, és köszönöm azt a maximális bizalmat és a gyors döntéseket amivel gördülékennyé tették a tervezés folyamatát.

# Lilla H.

2018.03.01.
"Házunk belső terének áttervezését kértük Miklóséktól, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! Szakmai felkészültségük az első pillanattól érezhető volt, emelett még gyors munkát is végeztek. Minden apró kívánságunkat teljesítették, olyanokat is, amire azt hittük megvalósíthatatlan. Abszolút felülmúlta az elképzeléseinket az elkészült terv. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük, hogy minket választottatok!! Mindig nagy hangsúlyt fektetünk a belső elrendezésre, és így volt ez nálatok is. A ti igényeiteket szem előtt tartva, a jó térkapcsolatok kialakítása, és a maximális kihasználhatóság volt a célunk. Köszönjük, hogy ránk bíztátok ezt a feladatot. Reméljük, hogy minél előbb meg is valósul, és a mostani lakásból igazi otthon lesz. 

# T. Gyöngyi


2017.09.13. >>
"Miklósék nem egyszerűen " csak" tervezők, hanem a magunk nevében művészek. Villámnézet - Gyöngyi és Balázs háza (46305)Egyedi ötleteikkel és kiváló átérző képességükkel abszolút alkalmasak arra, hogy formába öntsék a megrendelő gondolatait és elképzeléseit olyan szinten, ahogy azt még saját magának sem tudja megfogalmazni.
Egyik gyermekemmel készülünk egy telekre két lakást építeni. Pontosan tudtuk, hogy milyen házat szeretnénk, ennek megfelelően elkezdtük keresni tervezőt. Számtalan honlapot és házat , valamint több tervező munkáit néztük meg. Miklós korábbi munkái elsőre tetszettek, közel volt hozzánk, ez is szempont volt. Felhívtam és kiderült, hogy több mint 20 évvel ezelőtt is már részt vett az ipari üzemünk tervezésében. Már az első találkozáskor egy hullámhosszon voltunk. Pár óra alatt meghallgatta, hogy mit szeretnénk, mik az elvárásaink, továbbá sok kreatív javaslatot tett. Az én álmom egyedi igényeimnek megfelelő penthouse lakás volt egy hatalmas tető- és egy zöld terasszal. Balázsnak a legfontosabb egy kétállásos garázs inkább a lakótér terhére. Álmunk valóra vált igaz egyenlőre terv szinten. Az elrendezés a dizájn teljes egészében tükrözi az elképzeléseinken. Miklós a tervezés során még arra is figyelt, hogy kisméretű "családtagom " a kiskutyám számára is egy nyugodt és biztonságos életteret biztosítson.
Mindenkinek ajánlani tudom, aki rendelkezik valamilyen elképzeléssel és egy praktikus, élhető, de egyedi ötletes és szép álomotthont szeretne."
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük! Máshogy nem is tudnánk csinálni. Mindig azt tartjuk, tartottuk szem előtt, ami az építtetőnek, vagyis ami Nektek a legfontosabb. Igyekeztünk nemcsak egy jó házat, hanem egy igazi otthont is tervezni számotokra. Köszönjük, hogy nyitottak voltatok, elmondtátok azt, mi az amit szerettek, mi az amit nem, tudtatok döntéseket hozni és teljes szabad-kezet kaptunk a tervezéshez. Reméljük, hogy a terv hamarosan valósággá válik és azt is megtapasztalhatjátok majd, hogy milyen jól használhatóak a terek mindkét lakásban, és milyen jó benne lakni.

# Zsófi és Zoli

2017.09.12. >>
"Szeretnénk megköszönni Miklósnak és Icunak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy közelebb Villámnézet - Zsófi és Zoli háza (46305)kerüljünk álmaink otthonához. Kezdetben nagyon izgultunk, mert mindenképpen valami egyedit és ötleteset szerettünk volna. Már az első találkozások után érezhető volt, hogy valami igazán különleges és gyönyörű fog készülni. Az alaprajz tervezésénél számos praktikus, dizájnos és modern öletettel tudtak Miklósék szolgálni, így az elkészült terv is felülmúlta az elképzeléseinket. Minden apró részlet megfelelően ki volt dolgozva, sőt még újabb jó ötletekkel lett gazdagítva. A vázlattervbe sem tudtunk semmilyen téren belekötni, teljesen olyan volt, ahogyan azt elképzeltük, a 3D tervről nem is beszélve.
A több órás beszélgetések alatt sok-sok műszaki és praktikus tanáccsal láttak el, mindezt csakis barátias légkörben. Sok olyan kérdésre is választ kaptunk, mely nem feltétlenül az Ő feladatuk lett volna, de ebben is szívesen segítettek. A határidőket bőven betartják, sőt számos esetben hamarabb készültek el a tervekkel Miklós motivációjának köszönhetően.
Összességében úgy gondoljuk, hogy a számunkra tökéletes családi ház terv készült el, alig várjuk, hogy már felépülve is élvezhessük a ház adottságait.
Még egyszer nagyon köszönjük!"
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük! Nekünk is öröm volt veletek dolgozni, mert határozottak voltatok, világosan elmondtátok, hogy mit is szeretnétek, és ezért könnyű volt veletek együtt gondolkodni, nektek házat tervezni. Én biztos vagyok benne, ha majd felépül a ház és benne laktok, akkor is nagyon fogjátok szeretni. Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben!

# B. Dániel

2017.01.17.
"Köszönjük a tervezést , minden az igényeinknek megfelelően lett tervezve!!! ajánljuk Villámnézet - Dani és Anikó háza (46789)mindenkinek!!!!"
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük, hogy mellettünk döntöttetek! Nekünk is öröm volt a tervezés, kihívás. A régi épületekből a szabályoknak megfelelő és ami a legfontosabb a ti igényeiteknek igazított modern házat tervezni. Nagyon élveztük. :)

# K. Diána

2016.10.06. >>
"Már két éve, hogy terveztetek nekünk, ne haragudjatok rám, Villámnézet - Diána háza (31882)akkor kellett volna értékelni de..., most már képes vagyok rá és pótolom.
Tehát a tapasztalatok: Mikor elhatároztuk, hogy építünk egy házat, tervezőt is kellett hozzá keresnünk. Nem volt egyszerű, de sikerült. Az interneten sok oldalt átolvastunk, ami inkább csak összezavart. Beszéltünk három tervezővel is, akik, mind megszerették volna tervezni a házunkat, de mi valahogy mégsem tudtuk eldönteni, hogy melyik legyen. Ekkor "isteni sugallatra" felhívtam Miklóst, elmondtam mit szeretnék. A feltett kérdéseimre határozottan és Őszintén válaszolt és végig se kellett mondanom a mondatot már válaszolt is rá..., mosolyogva tettem le a telefont, tudtam, hogy megtaláltam akit kerestem, és nem csalódtam!
De a házhoz kell egy telek is...ebben is sok segítséget kaptunk, kinéztünk két telket, ami számunkra szimpatikus volt, és együtt kielemeztük. Kiderült, hiába jó áru a telek, ha a mi határozott elképzeléseinknek nem felel meg, és csak az egyik telken megvalósítható. Így lett jó telkünk is.
Ami a tervezést illeti, arra is szívesen gondolok vissza. Az órákig tartó megbeszélésekre, ami inkább volt baráti, mintsem munkamegbeszélés, és mégis ki tudtátok szűrni belőle, hogy Mi mit szeretnénk. Az összhang már a kezdetektől fogva megvolt. Mindig készségesen magyaráztátok... sokszor ugyanazt, hogy érthető legyen. Még "móricka" rajzok is készültek, hogy minél érthetőbben lássuk is a házunk formáját. A határozott elképzeléseket összhangba rendezve megoldottátok. Mindennek elmagyarázva annak előnyét- hátrányát, és ránk bíztátok a végső döntést. Sok információt is megosztottatok velünk, és lépésről-lépésre haladva jutottunk el a számunkra tökéletes házhoz. A végeredmény sokkal jobb lett mint amit mi valaha is eltudtunk képzelni. Szóval a jellemzés: Profizmus, magas színvonalú tervezői munka, ami korrektséggel és jó szándékkal is párosul! Aki Őt választja nem fog csalódni!
...de sajnos a valóságban ez a ház nem fog már felépülni, mielőtt megkezdhettük volna álmaink valóra váltását egy szörnyű balesetben elvesztettem a férjem... Bár a házat nagyon szerettem volna ha felépül, mi hárman mégsem lennénk benne vidámak.
De ami már most biztos, ha majd lesz egyszer egy másik álmunk, azt is Miklós tervezi majd!"
 • Fazekas Miklós: Nagyon köszönjük, az értékelést! Tudva min mentetek keresztül. Nagyon sajnálom! A lejtős teleknek kilehetett jól használni az adottságait, jó volt a tájolás is, modern és egy kicsit minimalista is lett egyben a tervezett ház. Az utcára zárt, hátrafelé nyitott, ahogy akkor kértétek. Ha majd úgy alakul az életed, hogy építkezésbe fognál a gyerekekkel, keress meg és megtervezzük az új álmot! :)

# Benita és Zoli

2016.07.06.
>>
"Miklósékkal hamar megtaláltuk az összhangot, és néhány Villámnézet - Benita és Zoli háza (45044)mintaként küldött fotó alapján villámgyorsan egy elképzelésinket messze felülmúló házat terveztek. Nem lehetett belekötni :) A határidőket maximálisan tartották, profizmusukkal nagyban megkönnyítették döntéseinket.

Köszönjük Nekik!"
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük!!!!  Nekünk is öröm volt veletek dolgozni, mert határozottak voltatok, világosan elmondtátok, hogy mit is szeretnétek, és ezért könnyű volt veletek együtt gondolkodni, nektek házat tervezni. Én biztos vagyok benne, ha majd felépül a ház és benne laktok, akkor is nagyon fogjátok szeretni. Mi köszönjük, hogy részt vehettünk ebben! :)

# Gergőné Varga Tünde - Dunavarsány Polgármestere

2016.01.27. >>
"Az FM-DESIGN STÚDIÓ szakemberei Fazekas Miklós vezetésével évek óta Villámnézet - Dunavarsányi Városházaműködik közre városunk épületeinek tervezési, műszaki ellenőri munkálataiban. 2015. októberében, 10 hónap alatt épült fel Dunavarsányban az új Városháza. A precíz, pontos, szakmailag magasan felkészült szakmai gárda munkája nélkül aligha sikerült volna egy ekkora beruházást megvalósítani ilyen rövid idő alatt. Az építkezés idején Fazekas Miklós szinte állandó jelenléte, a hibák azonnali kijavításának megkövetelése és szigorú számonkérése nélkül a határidők betartása lehetetlenné vált volna. Folyamatosan egyeztetett a megrendelővel és a kivitelezővel, szakmai tudása legjavát adta a beruházáshoz. A kivitelezés az előírt ütemben, az elfogadott műszaki és építészeti tartalommal illetve a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vételével történt."
 • Fazekas Miklós: Tisztelt Polgármester Asszony! Kedves Tünde! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Igen, ahogy írta ez valóban csapatmunka volt, mindenki maximálisan tette a dolgát a cél elérése érdekében, de ezt csak így lehet. Szerintem is maximális sikerrel! A jövőben is számíthattok rám, ránk. Nagyon köszönöm még egyszer!! Tisztelettel: Fazekas Miklós

# Helga és András

2015.09.20. >>
"Emelettervezést kértünk az építészirodától. Nagyon hamar és pontosan elkészültek a Villámnézet - Helga és András háza (44385)tervek. Miklósék minden kérésünket maximálisan figyelembe vették. Köszönjük a gyors és pontos tervezést és ügyintézést!"
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük, hogy a terveket elkészíthettük nektek. Öröm volt veletek együtt dolgozni. A bővítéshez, kivitelezéshez mivel benne laktok, fokozottan kívánjuk, hogy legyen gyors, szakszerű és minél zökkenőmentesebb! A gyerekek minél hamarabb birtokba vehessék a nekik készülő emeletet.    

# V. Gábor és M. Viki

2015.09.07. >>
"Miklósék nagyvonalú elképzeléseink alapján egy nagyon ötletes alaprajztervet Villámnézet - Viki és Gábor háza (42026)készítettek már elsőre is, amin a későbbiekben már alig kellett változtatni. Az épület külső megjelenése is találkozott az elképzeléseinkkel, szép, esztétikus házat terveztek. Reméljük, meg is épül, de az már nem rajtuk múlik! :-) Az együttműködés során készségesek, rugalmasak voltak és az előzetesen megbeszélt időütemezést is tartották. Köszönjük a munkát!"
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük, hogy a tervezéssel minket bíztatok meg, és hogy megismerhettünk Titeket!
  Reméljük, hogy ahogy gondoltátok eltudják kezdeni a kivitelezést is minél hamarabb és felépülhet az új otthonotok. Kívánunk ugyanilyen problémamentes kivitelezési időszakot is!

# K. Ferenc és F. Mariann

2015.07.28. >>
"Miklósékat az interneten találtuk meg, ahol új házunk tervezéséhez kerestünk Villámnézet - Mariann és Ferenc háza (37147-v1)szakembert. Úgy gondoljuk, jó döntést hoztunk, amikor őket választottuk, mert pontos és megbízható munkát végeztek úgy, hogy közben minden kérésünket, észrevételünket igyekeztek figyelembe venni. Köszönjük a rugalmasságot is, amellyel a hirtelen jött változásokat is kezelték."
 • Fazekas Miklós: Nagyon köszönjük, hogy sikerült elnyernünk a bizalmukat. Sokan ajánlás útján jutnak el hozzánk, de mindig örülünk, mikor ismeretlenül is minket választanak. Igyekeztünk most is megfelelni az elvárásoknak. Voltak változtatások, de ezek nem okoztak problémát számunkra. Inkább a terv változzon, és egy végleges változat valósuljon meg, mint a kivitelezés során az épület. Köszönjük, hogy ránk bízták a tervezését, és megismerhettük Önöket!   

# B. László és Cs. Krisztina

2015.03.10. >>
"A legjobb döntés volt, hogy Miklósékat választottuk egy meglévő ház felső szintjének Villámnézet - Krisztina és László háza (34508)megterveztetéséhez. Minden számunkra fontos szempontot figyelembe vettek és sok jó ötletet is adtak a lehető legpraktikusabb kialakításhoz. A végeredmény fantasztikus lett, álomszerű, vagány, fiatalos, egyszerűen nekünk való! :)"
 • Fazekas Miklós: Szeretnénk megköszönni, hogy írtatok a honlapunkra. Örülünk, hogy megismertünk titeket! Mire megépül megszületik az első babátok is, és nemcsak álmodoztok majd a házról, hanem meg is tapasztaljátok, hogy milyen jó lesz majd az új otthonotokban. Ez a ház a tervezés alatt már a mi szívünkhöz is hozzánőtt. 

# Ildikó Sz.

 

2014.12.04. >>
"Nagyon tetszik, azonnal beleszerettünk. Az, hogy ilyennek álmodtátok meg, Villámnézet - Ildikó és Sándor háza (31924)valószínűleg hosszútávon megváltoztatja az életünket. Köszönjük. Puszi."
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük, hogy bíztatok bennünk és teljesen szabad kezet adatok. Nagyon örülünk, hogy az új otthonotok létrehozásának részesei lehettünk. Szívből kívánjuk, hogy valóra váljanak az álmaitok!

# Zsolt és Linda

2014.09.08.

>>
"Egy közös barát által ismertük meg Miklósékat. Kb. 10 évvel ezelőtt akkori lakásunk Villámnézet - Linda és Zsolt háza (29522-v3)bővítése kapcsán bíztuk meg Őket a tervezéssel. Nagyon meg voltunk vele elégedve így most, hogy új ház építésébe kezdtünk ismételten megbíztuk Őket a tervezéssel. Igényeinknek és elvárásainknak maximálisan eleget téve, a hatósági egyeztetéseket és adminisztrációt levéve a vállunkról, határidőre elkészültek a tervek. Mindig készséggel álltak rendelkezésünkre, akár telefonon, akár személyesen. Kreatív ötleteikkel nagyban hozzásegítettek minket a tanácstalanság időszakán. Nemcsak terveket és vonalakat mutattak nekünk, hanem fényképeket, látványterveket sőt még saját életükből is hoztak gyakorlati példákat. Nekünk még a gépészeti rendszer kitalálásában is nagy segítséget nyújtottak. A kivitelezés időszakában is készek jelen lenni mint műszaki ellenőr.
Röviden: szakértelem, pontosság, kreativitás, kedvesség. Egyszóval profizmus és mindehhez megfizethető ár.
köszönjük"
 • Fazekas Miklós: Mi köszönjük! A tervezés az egy összetett feladat, igyekeztünk ismét megtalálni a mostani lehetőségekhez a legjobb megoldást nektek. Személyre szabva tervezünk, sokszor órákig beszélgettünk, ami által még jobban megismertünk benneteket, a kéréseiteket beleépítettük és ettől lett teljesen személyre (családra) szabva ez a ház. Köszönjük nektek, mint ahogy korábban, hogy most is minket választottatok! Ha elindul a kivitelezés, jelezd kérlek és számíthatsz rám akkor is.

# B. Tamás és Anita

2014.08.13.
Villámnézet - Tamás és Anita háza (37129)"Egy közös ismerős ajánlásával kaptuk Miklós Villámnézet - Tamás és Anita háza (37129)telefonszámát. Akkor még nem tudtuk, hogy milyen komoly referenciákkal rendelkezik, de ettől függetlenül is maximálisan rászolgáltak az ajánlásra. :) Vecsési felújítandó és bővítendő házunk tervei az elképzeléseink és a pénzügyi ütemezésünknek megfelelő módon született meg, szinte az első verzióra!
Nagyon köszönjük a munkátokat!"
 • Fazekas Miklós: Nagyon köszönjük az értékelést és, hogy minket választottatok! Rá sem lehet majd ismerni, ha elkészül az átalakítás. Modern lesz, de amellett otthonos. Mi örülünk, hogy megismertünk benneteket!

# Cs. György - K&K Home Kft.

2014.08.08. >>
Villámnézet - Kétlakásos társasház (33396)Villámnézet - Üzletek és társasház Kép nagyítása - Autókozmetika kétféle változatban"Gépjármű kozmetikai szalon valamint üzletek és társasház tervezését végezte az iroda a cégünknek. Profi gyors hatékony munka. Segítenek az ügyintézésben, nagyon jó ötleteik vannak a beruházással kapcsolatban is. Köszönjük K&K Home Kft"
.
"Családi ház átalakítását is terveztettünk azóta az irodával. Nagyon profi munkát kaptunk, gyors hatékony ügyintézést. Köszönjük"
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük! Szívesen segítettük amiben csak tudtunk. Örülünk, hogy az első épület megtervezése után a további épületek tervezésével is irodánkat bízták meg. Nagyon köszönjük a bizalmat!

# L. Anita

 

2014.08.06.
"Családi ház vásárlása előtt szerettük volna megnézetni szakértővel a megvásárolni kívánt ingatlant. Interneten találtam Fazekast Miklóst, aki rögtön segítségünkre volt. Átnézték az ingatlant, kaptunk róla korrekt és profi szakvéleményt. Minden apróságra felhívta a figyelmünket és mindenben segített. Mindenkinek ajánlom, mert korrekt, kedves, segítőkész és profi szakember."
 • Fazekas Miklós: Nagyon köszönjük, hogy akkor az interneten való tájékozódás után mellettünk döntött és minket bízott meg a szakvélemény elkészítésével, és elvégezhettük a munkát. Nagyon köszönjük, hogy megosztotta véleményét velünk!

# M. István

2014.08.06.
"Folyamatban lévő építkezésünkkel kapcsolatban kértem a segítségüket, mert előttük már két tervezőnek sem sikerült engedélyeztetni az épületet. Ők megoldották. Köszönjük!"
 • Fazekas Miklós: Örülünk, hogy tudtunk segíteni és minden engedély megvan. Mi köszönjük!!!

# S. István

2014.08.05. >>
"1994-ben feleségemmel családi házunk építése előtt álltunk,ajánlottak jó hírű Villámnézet - Ági és István háza (24277)mérnököt akivel 3-4 hónapig szenvedtünk eredménytelenül. Tehát feleségemmel újra neki futottunk: Új mérnök kell! Akkor kerestük meg Fazekas Miklóst a tervezésre. Az előzetes megbeszélések figyelembe vételével készített 4-5 vázlatot, amiből 2 verzió maradt,ebből gyúrt egyet ami a végleges lett. Ez a terv nagyon tetszett és megtörtént az engedélyeztetés. A ház felépült a Miki volt a műszaki vezető is.
2014-ben ismét építkezés előtt, most már /FM-design stúdió Építésziroda/ kerestük meg. Az elképzeléseinket ismertetve a tervezésben szabad kezet adtunk. 5-6 vázlat készült, majd a legjobb kiválasztása után a végleges terv. Nagyon sok jó ötlettel és kreatív megoldásokkal segítették a terv megvalósulását! Nagyon köszönjük! Csak ajánlani tudjuk! Keressétek őket bátran!"
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük! Örülünk, hogy az első családi házatok megtervezése után pont 20 évvel is minket kértetek fel egy új tervezésére. 2014 óta ez a ház már fel is épült és benne is laktok. Köszönjük az ajánlást, de még jobban a bizalmat!

# Viki és Attila

 

2014.04.20. >>
"Kedves Miki és Ica!villámnézet - Viki és Attila háza (28436)
Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk házunk tervezéséhez!
Köszönjük, hogy a tervezés során segítettetek nekünk sok hasznos tanáccsal és kreatív megoldásokkal. Sok feladatot levettetek a vállunkról és az esti órákban is rendelkezésünkre álltatok. A ház olyan lett, ahogyan azt megálmodtuk, minden kívánságunk teljesítve lett. Köszönjük!! :)"
 • Fazekas Miklós: Nagyon szépen köszönjük!  Ezekért a mondatokért érdemes dolgoznunk! Máshogy nem is tudnánk csinálni. Mindig azt tartjuk, tartottuk  szem előtt, ami az építtetőnek, ami Nektek a legfontosabb, igyekeztünk nemcsak egy jó házat, hanem egy igazi otthont tervezni számotokra. És mikor beköltöztök, már használjátok amit közösen terveztünk, (mert ebben TI is benne vagytok, hiszen Nektek készült, a TI igényeiteknek, elképzeléseteknek!) azt is megtapasztalhatjátok majd, hogy milyen jól használhatóak a terek, és milyen jó benne lakni. Köszönjük, hogy nyitottak voltatok, elmondtátok azt, amit szeretettek volna, tudtatok döntéseket hozni, és szabadkezet kaptunk a tervezéshez. Örülök, hogy megismertünk Titeket! Reméljük, hogy a terv hamarosan valósággá válik!

# Márió

2014.03.31. >>
"A tervünket ők csinálták. Mindig rugalmasak voltak, sok jó ötlettel álltak elő. Az ígért villámnézet - Márió háza (24312)határidőket mindig betartották. Korrekt áron dolgoznak."
 • Fazekas Miklós: Köszönjük szépen az értékelést! Igyekeztünk mindent megvalósítani abból amit elképzeltetek. Reméljük, hogy sikerül két ütemben felépíteni a házat, ahogy eltervezted. Kívánok hozzá én is minden jót! 

# Adam B.

2013.03.05.
"Sziasztok! Nagyon szuper dolgokat csináltatok! Ha egyszer eljutok odáig,hogy új házat építsek, tuti hogy Ti fogjátok tervezni!! Üdv.: Ádám"
 • Fazekas Miklós: Szia! Köszönjük szépen. De nem csak új házból lehet egyedit építeni, meglévő lehetőségekből is kihozható jó megoldás, tervezés kérdése. Várunk, gyere amikor módod van rá! Szép napot kívánunk. Üdv.: Miki

Referenciáink:

Családi házak Közösségi épületek Ipari épületek

↑ lap tetejére

főoldal