Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

► ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE - így gondolnak ránk:

# Gyöngyi

2017.09.13. >>

"Miklósék nem egyszerűen " csak" tervezők, hanem a magunk nevében művészek. Egyedi Kép nagyítása - Gyöngyi és Balázs háza (46304)ötleteikkel és kiváló átérző képességükkel abszolút alkalmasak arra, hogy formába öntsék a megrendelő gondolatait és elképzeléseit olyan szinten, ahogy azt még saját magának sem tudja megfogalmazni.
Egyik gyermekemmel készülünk egy telekre két lakást építeni. Pontosan tudtuk, hogy milyen házat szeretnénk, ennek megfelelően elkezdtük keresni tervezőt. Számtalan honlapot és házat , valamint több tervező munkáit néztük meg. Miklós korábbi munkái elsőre tetszettek, közel volt hozzánk, ez is szempont volt. Felhívtam és kiderült, hogy több mint 20 évvel ezelőtt is már részt vett az ipari üzemünk tervezésében. Már az első találkozáskor egy hullámhosszon voltunk. Pár óra alatt meghallgatta, hogy mit szeretnénk, mik az elvárásaink, továbbá sok kreatív javaslatot tett. Az én álmom egyedi igényeimnek megfelelő penthouse lakás volt egy hatalmas tető- és egy zöld terasszal. Balázsnak a legfontosabb egy kétállásos garázs inkább a lakótér terhére. Álmunk valóra vált igaz egyenlőre terv szinten. Az elrendezés a dizájn teljes egészében tükrözi az elképzeléseinken. Miklós a tervezés során még arra is figyelt, hogy kisméretű "családtagom " a kiskutyám számára is egy nyugodt és biztonságos életteret biztosítson.
Mindenkinek ajánlani tudom, aki rendelkezik valamilyen elképzeléssel és egy praktikus, élhető, de egyedi ötletes és szép álomotthont szeretne."


# Zsófi és Zoli

2017.09.12. >>

"Szeretnénk megköszönni Miklósnak és Icunak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy közelebb Kép nagyítása - Zsófi és Zoli háza (46305)kerüljünk álmaink otthonához. Kezdetben nagyon izgultunk, mert mindenképpen valami egyedit és ötleteset szerettünk volna. Már az első találkozások után érezhető volt, hogy valami igazán különleges és gyönyörű fog készülni. Az alaprajz tervezésénél számos praktikus, dizájnos és modern öletettel tudtak Miklósék szolgálni, így az elkészült terv is felülmúlta az elképzeléseinket. Minden apró részlet megfelelően ki volt dolgozva, sőt még újabb jó ötletekkel lett gazdagítva. A vázlattervbe sem tudtunk semmilyen téren belekötni, teljesen olyan volt, ahogyan azt elképzeltük, a 3D tervről nem is beszélve.
A több órás beszélgetések alatt sok-sok műszaki és praktikus tanáccsal láttak el, mindezt csakis barátias légkörben.
Sok olyan kérdésre is választ kaptunk, mely nem feltétlenül az Ő feladatuk lett volna, de ebben is szívesen segítettek.
A határidőket bőven betartják, sőt számos esetben hamarabb készültek el a tervekkel Miklós motivációjának köszönhetően.
Összességében úgy gondoljuk, hogy a számunkra tökéletes családi ház terv készült el, alig várjuk, hogy már felépülve is élvezhessük a ház adottságait.
Még egyszer nagyon köszönjük!"


# Bükk Dániel

2017.01.17.
"Köszönjük a tervezést , minden az igényeinknek megfelelően lett tervezve!!!  ajanljuk Kép nagyítása - Dani és Anikó háza (46789)mindenkinek!!!!"

#   K. Diána

2016.10.06. >>
"Már két éve, hogy terveztetek nekünk, ne haragudjatok rám, Kép nagyítása - Diána háza (31882)akkor kellett volna értékelni de..., most már képes vagyok rá és pótolom.
Tehát a tapasztalatok: Mikor elhatároztuk, hogy építünk egy házat, tervezőt is kellett hozzá keresnünk. Nem volt egyszerű, de sikerült. Az interneten sok oldalt átolvastunk, ami inkább csak összezavart. Beszéltünk három tervezővel is, akik, mind megszerették volna tervezni a házunkat, de mi valahogy mégsem tudtuk eldönteni, hogy melyik legyen. Ekkor "isteni sugallatra" felhívtam Miklóst, elmondtam mit szeretnék. A feltett kérdéseimre határozottan és Őszintén válaszolt és végig se kellett mondanom a mondatot már válaszolt is rá..., mosolyogva tettem le a telefont, tudtam, hogy megtaláltam akit kerestem, és nem csalódtam!
De a házhoz kell egy telek is...ebben is sok segítséget kaptunk, kinéztünk két telket, ami számunkra szimpatikus volt, és együtt kielemeztük. Kiderült, hiába jó áru a telek, ha a mi határozott elképzeléseinknek nem felel meg, és csak az egyik telken megvalósítható. Így lett jó telkünk is.
Ami a tervezést illeti, arra is szívesen gondolok vissza. Az órákig tartó megbeszélésekre, ami inkább volt baráti, mintsem munkamegbeszélés, és mégis ki tudtátok szűrni belőle, hogy Mi mit szeretnénk. Az összhang már a kezdetektől fogva megvolt. Mindig készségesen magyaráztátok... sokszor ugyanazt, hogy érthető legyen. Még "móricka" rajzok is készültek, hogy minél érthetőbben lássuk is a házunk formáját. A határozott elképzeléseket összhangba rendezve megoldottátok. Mindennek elmagyarázva annak előnyét- hátrányát, és ránk bíztátok a végső döntést. Sok információt is megosztottatok velünk, és lépésről-lépésre haladva jutottunk el a számunkra tökéletes házhoz. A végeredmény sokkal jobb lett mint amit mi valaha is eltudtunk képzelni. Szóval a jellemzés: Profizmus, magas színvonalú tervezői munka, ami korrektséggel és jó szándékkal is párosul! Aki Őt választja nem fog csalódni!
...de sajnos a valóságban ez a ház nem fog már felépülni, mielőtt megkezdhettük volna álmaink valóra váltását egy szörnyű balesetben elvesztettem a férjem... Bár a házat nagyon szerettem volna ha felépül, mi hárman mégsem lennénk benne vidámak.
De ami már most biztos, ha majd lesz egyszer egy másik álmunk, azt is Miklós tervezi majd!"

Benita és Zoli

2016.07.06.
>>
"Miklósékkal hamar megtaláltuk az összhangot, és néhány Kép nagyítása - Benita és Zoli háza (45044)mintaként küldött fotó alapján villámgyorsan egy elképzelésinket messze felülmúló házat terveztek. Nem lehetett belekötni :) A határidőket maximálisan tartották, profizmusukkal nagyban megkönnyítették döntéseinket.

Köszönjük Nekik!"


#  Gergőné Varga Tünde - Dunavarsány Polgármestere

2016.01.27. >>
"Az FM-DESIGN STÚDIÓ szakemberei Fazekas Miklós vezetésével évek óta Kép nagyítása - Dunavarsányi Városházaműködik közre városunk épületeinek tervezési, műszaki ellenőri munkálataiban. 2015. októberében, 10 hónap alatt épült fel Dunavarsányban az új Városháza. A precíz, pontos, szakmailag magasan felkészült szakmai gárda munkája nélkül aligha sikerült volna egy ekkora beruházást megvalósítani ilyen rövid idő alatt. Az építkezés idején Fazekas Miklós szinte állandó jelenléte, a hibák azonnali kijavításának megkövetelése és szigorú számonkérése nélkül a határidők betartása lehetetlenné vált volna. Folyamatosan egyeztetett a megrendelővel és a kivitelezővel, szakmai tudása legjavát adta a beruházáshoz. A kivitelezés az előírt ütemben, az elfogadott műszaki és építészeti tartalommal illetve a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vételével történt."

#  Helga és András

2015.09.20. >>
"Emelettervezést kértünk az építészirodától. Nagyon hamar és pontosan elkészültek a Kép nagyítása - Helga és András háza (44385)tervek. Miklósék minden kérésünket maximálisan figyelembe vették. Köszönjük a gyors és pontos tervezést és ügyintézést!"

#  Vetró Gábor és Morvai Viki

2015.09.07. >>
"Miklósék nagyvonalú elképzeléseink alapján egy nagyon ötletes alaprajztervet Kép nagyítása - Viki és Gábor háza (42026)készítettek már elsőre is, amin a későbbiekben már alig kellett változtatni. Az épület külső megjelenése is találkozott az elképzeléseinkkel, szép, esztétikus házat terveztek. Reméljük, meg is épül, de az már nem rajtuk múlik! :-) Az együttműködés során készségesek, rugalmasak voltak és az előzetesen megbeszélt időütemezést is tartották. Köszönjük a munkát!"

#  Kelemen Ferenc és Fényes Mariann

2015.07.28. >>
"Miklósékat az interneten találtuk meg, ahol új házunk tervezéséhez kerestünk Kép nagyítása - Mariann és Ferenc háza (37147-v1)szakembert. Úgy gondoljuk, jó döntést hoztunk, amikor őket választottuk, mert pontos és megbízható munkát végeztek úgy, hogy közben minden kérésünket, észrevételünket igyekeztek figyelembe venni. Köszönjük a rugalmasságot is, amellyel a hirtelen jött változásokat is kezelték."

#  Boros László és Csanádi Krisztina

2015.03.10. >>
"A legjobb döntés volt, hogy Miklósékat választottuk egy meglévő ház felső szintjének Kép nagyítása - Krisztina és László háza (34508)megterveztetéséhez. Minden számunkra fontos szempontot figyelembe vettek és sok jó ötletet is adtak a lehető legpraktikusabb kialakításhoz. A végeredmény fantasztikus lett, álomszerű, vagány, fiatalos, egyszerűen nekünk való! :)"

Ildikó Szabó

2014.12.04. >>
"Nagyon tetszik, azonnal beleszerettünk. Az, hogy ilyennek álmodtátok meg, Kép nagyítása - Ildikó és Sándor háza (31924)valószínűleg hosszútávon megváltoztatja az életünket. Köszönjük. Puszi."

#  Zsolt és Linda

2014.09.08.

>>
"Egy közös barát által ismertük meg Miklósékat. Kb. 10 évvel ezelőtt akkori lakásunk Kép nagyítása - Linda és Zsolt háza (29522-v3)bővítése kapcsán bíztuk meg Őket a tervezéssel. Nagyon meg voltunk vele elégedve így most, hogy új ház építésébe kezdtünk ismételten megbíztuk Őket a tervezéssel. Igényeinknek és elvárásainknak maximálisan eleget téve, a hatósági egyeztetéseket és adminisztrációt levéve a vállunkról, határidőre elkészültek a tervek. Mindig készséggel álltak rendelkezésünkre, akár telefonon, akár személyesen. Kreatív ötleteikkel nagyban hozzásegítettek minket a tanácstalanság időszakán. Nemcsak terveket és vonalakat mutattak nekünk, hanem fényképeket, látványterveket sőt még saját életükből is hoztak gyakorlati példákat. Nekünk még a gépészeti rendszer kitalálásában is nagy segítséget nyújtottak. A kivitelezés időszakában is készek jelen lenni mint műszaki ellenőr.
Röviden: szakértelem, pontosság, kreativitás, kedvesség. Egyszóval profizmus és mindehhez megfizethető ár.

köszönjük"

#  Bárány Tamás és Anita

2014.08.13.
Kép nagyítása - Tamás és Anita háza (37129)"Egy közös ismerős ajánlásával kaptuk Miklós Kép nagyítása - Tamás és Anita háza (37129)telefonszámát. Akkor még nem tudtuk, hogy milyen komoly referenciákkal rendelkezik, de ettől függetlenül is maximálisan rászolgáltak az ajánlásra. :)  Vecsési felújítandó és bővítendő házunk tervei az elképzeléseink és a pénzügyi ütemezésünknek megfelelő módon született meg, szinte az első verzióra!
Nagyon köszönjük a munkátokat!"

#  Csizmadia György - K&K Home Kft.

2014.08.08. >>
Kép nagyítása - Kétlakásos társasház (33396)Kép nagyítása - Üzletek és társasház Kép nagyítása - Autókozmetika kétféle változatban"Gépjármű kozmetikai szalon valamint üzletek és társasház tervezését végezte az iroda a cégünknek. Profi gyors hatékony munka. Segítenek az ügyintézésben, nagyon jó ötleteik vannak a beruházással kapcsolatban is. Köszönjük K&K Home Kft"
"Családi ház átalakítását is terveztettünk azóta az irodával. Nagyon profi munkát kaptunk, gyors hatékony ügyintézést. Köszönjük"


#  Lukács Anita

2014.08.06.
"Családi ház vásárlása előtt szerettük volna megnézetni szakértővel a megvásárolni kívánt ingatlant. Interneten találtam Fazekast Miklóst, aki rögtön segítségünkre volt. Átnézték az ingatlant, kaptunk róla korrekt és profi szakvéleményt. Minden apróságra felhívta a figyelmünket és mindenben segített. Mindenkinek ajánlom, mert korrekt, kedves, segítőkész és profi szakember."

#  Misztl István

2014.08.06.
"Folyamatban lévő építkezésünkkel kapcsolatban kértem a segítségüket, mert előttük már két tervezőnek sem sikerült engedélyeztetni az épületet. Ők megoldották. Köszönjük!"

#  S. István

2014.08.05. >>
"1994-ben feleségemmel családi házunk építése előtt álltunk,ajánlottak jó hírű Kép nagyítása - Ági és István háza (24277)mérnököt akivel 3-4 hónapig szenvedtünk eredménytelenül. Tehát feleségemmel újra neki futottunk: Új mérnök kell! Akkor kerestük meg Fazekas Miklóst a tervezésre. Az előzetes megbeszélések figyelembe vételével készített 4-5 vázlatot, amiből 2 verzió maradt,ebből gyúrt egyet ami a végleges lett. Ez a terv nagyon tetszett és megtörtént az engedélyeztetés. A ház felépült a Miki volt a műszaki vezető is.
2014-ben ismét építkezés előtt, most már /FM-design stúdió Építésziroda/ kerestük meg. Az elképzeléseinket ismertetve a tervezésben szabad kezet adtunk. 5-6 vázlat készült, majd a legjobb kiválasztása után a végleges terv. Nagyon sok jó ötlettel és kreatív megoldásokkal segítették a terv megvalósulását! Nagyon köszönjük! Csak ajánlani tudjuk! Keressétek őket bátran!"

#  Viki és Attila

2014.04.20. >>
"Kedves Miki és Ica!Kép nagyítása - Viki és Attila háza (28436)
Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk házunk tervezéséhez!
Köszönjük, hogy a tervezés során segítettetek nekünk sok hasznos tanáccsal és kreatív megoldásokkal. Sok feladatot levettetek a vállunkról és az esti órákban is rendelkezésünkre álltatok. A ház olyan lett, ahogyan azt megálmodtuk, minden kívánságunk teljesítve lett. Köszönjük!! :)"

#  Márió

2014.03.31. >>
"A tervünket ők csinálták. Mindig rugalmasak voltak, sok jó ötlettel álltak elő. Az ígért Kép nagyítása - Márió háza (24312)határidőket mindig betartották. Korrekt áron dolgoznak."

Adam Beinschrodt

2013.03.05.
"Sziasztok! Nagyon szuper dolgokat csináltatok! Ha egyszer eljutok odáig,hogy új házat építsek, tuti hogy Ti fogjátok tervezni!! Üdv.: Ádám"

Referenciáink:

Családi házak     Közösségi épületek     Ipari épületek

↑ lap tetejére 

főoldal