modern_lapostetos_hazbovites 124kv

Házbővítés
modern, lapostetős épületrésszel

 Modern  családi ház - Budapest XVII. - 18473

 █  Tervezett 3D látványtervek két változatban

 3D /1 - Egybefüggő üvegfelületekkel, nagy felülvilágítóval - elvi vázlatterv

 3D /2 - Nagy nyílászárókkal, felülvilágítóval - megvalosuló változat

 █  A meglévő és a választott 3D tervezett állapot 

Családi ház | Budapest XVII - 18473
Tervezés jellege: Átalakítás, bővítés

Hasznos alapterület: 100 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  1 • FÖLDSZINT 
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
 
Egy nyugodt, csendes környéken egy felújításra szoruló házat vásárolt meg a fiatal pár. A házat szeretnék felújítani és az udvar irányába bővíteni. A bővítésre az elképzelés egy modern, lapostetős, felülvilágítós, nagy egybefüggő üvegfelületekkel teljesen megnyitott épületrész volt. A meglévő épületet csak felújítanák, stílusa nem változna.
Az utcafronti homlokzat hagyományos stílusát, megjelenését a tetőcserével sem változtattuk meg. Az ablakkiosztásokat korrigáltuk és a homlokzati színezést élénkítettük fel. A felső mélybordó díszítő vakolatrészt a kiugró épületrészre is rávezettük. A ház lapostetős bővítését a hátsókert irányába terveztük, az utcáról ez nem látható. Megjelenésében a lapostetős bővítés, modern irányzatot képvisel.
Az alaprajzot a meglévő épületben átalakítottuk. Az új bővítésben lett kialakítva az épület főbejárata és a teljesen nyitott üvegfelületekkel, felülvilágítóval az étkező-nappali rész a hozzá kapcsolódó terasszal. 
Nem magunknak tervezünk, ezért fontos számunkra, hogy amit a rajzasztalon látnak a Megrendelők azt meg is tudják valósítani. Ez most sem volt másképp. A bővítést a határozott eredeti elképzelésnek megfelelően, teljes üvegfelületekkel megnyitott változatban készítettük el (3D/1). De ugyanakkor, az anyagiakban kedvezőbb és számukra megvalósítható variációt is bemutattunk az ifjú párnak. Nehéz döntés volt részükről. Megvalósulni az utóbbi változat, a 3D/2 fog. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Nézzen be hozzánk!
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd | Minden jog fenntartva!