modern_lapostetos_hazbovites 124kv

Házbővítés
modern, lapostetős épületrésszel

 Modern  családi ház - Budapest XVII. - 18473

 █  Tervezett 3D látványtervek két változatban

 3D /1 - Egybefüggő üvegfelületekkel, nagy felülvilágítóval - elvi vázlatterv

 3D /2 - Nagy nyílászárókkal, felülvilágítóval - megvalosuló változat

 █  A meglévő és a választott 3D tervezett állapot 

Családi ház | Budapest XVII - 18473
Tervezés jellege: Átalakítás, bővítés

Hasznos alapterület: 100 m
Lakóegységek száma: 1 
Épületszintek száma:  1 • FÖLDSZINT 
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Elkészült
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
 
Egy nyugodt, csendes környéken egy felújításra szoruló házat vásárolt meg a fiatal pár. A házat szeretnék felújítani és az udvar irányába bővíteni. A bővítésre az elképzelés egy modern, lapostetős, felülvilágítós, nagy egybefüggő üvegfelületekkel teljesen megnyitott épületrész volt. A meglévő épületet csak felújítanák, stílusa nem változna.
Az utcafronti homlokzat hagyományos stílusát, megjelenését a tetőcserével sem változtattuk meg. Az ablakkiosztásokat korrigáltuk és a homlokzati színezést élénkítettük fel. A felső mélybordó díszítő vakolatrészt a kiugró épületrészre is rávezettük. A ház lapostetős bővítését a hátsókert irányába terveztük, az utcáról ez nem látható. Megjelenésében a lapostetős bővítés, modern irányzatot képvisel.
Az alaprajzot a meglévő épületben átalakítottuk. Az új bővítésben lett kialakítva az épület főbejárata és a teljesen nyitott üvegfelületekkel, felülvilágítóval az étkező-nappali rész a hozzá kapcsolódó terasszal. 
Nem magunknak tervezünk, ezért fontos számunkra, hogy amit a rajzasztalon látnak a Megrendelők azt meg is tudják valósítani. Ez most sem volt másképp. A bővítést a határozott eredeti elképzelésnek megfelelően, teljes üvegfelületekkel megnyitott változatban készítettük el (3D/1). De ugyanakkor, az anyagiakban kedvezőbb és számukra megvalósítható variációt is bemutattunk az ifjú párnak. Nehéz döntés volt részükről. Megvalósulni az utóbbi változat, a 3D/2 fog. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Tekintse meg közösségi oldalainkat is, ahol 3D látványterveket, videókat, épületfotókat és aktuális munkáinkat is közzétesszük.
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!