Akik bizalmat szavaztak nekünk, így gondolnak ránk

Ügyfeleink véleménye

Aki egyedi, látványos épületet szeretne építtetni, a legjobb helyen jár. Egy meglévő családi ház átépítésével kapcsolatban kerestem fel Fazekas Miklóst. A honlapján lévő látványtervek alapján esett rá a választásom. A Fazekas házaspárral való első találkozás meggyőzött arról, hogy nemcsak szakmai, hanem emberi szempontból is rátaláltam a legmegfelelőbb építészekre. Szinte azonnal ráhangolódtunk egymásra, és a továbbiakban maximálisan szem előtt tartották az igényeimet. A látványterv bemutatásakor leesett az állam. Egyrészt, mert olyan épületet terveztek, amely felülmúlta minden elképzelésemet. Másrészt pedig, magam sem akartam elhinni, hogyan két megbeszélés után megtervezték azt az épületet, amelyről még magam sem tudtam, hogy arra vágyom. Álomotthont terveztek, amely szó szerint álomszép - és megtestesíti mindazt, amit szeretnék. Annyira jól sikerült, hogy az első tervet elfogadtam minden további változtatás nélkül. Emellett kedvességük, emberségük is mintaszerű. Ritkán találkozhatok manapság ilyen empatikus személyiségű emberekkel. Kedves Ilona, kedves Miklós, köszönet az álomotthonomért, köszönet mindenért!

Megrendelő

2024.04.15.
Fazekas Miklós építész:  Hálásan köszönjük a soraidat. Ezért is szeretem a munkám, mert ennyire kedves embereket ismerhetek meg, mint amilyen embert megismertünk a Te személyedben. Mondtam a tervezés elején és talán közben is, hogy nem magunknak tervezünk, hanem Neked, vagyis mindig a megrendelőinknek. A ház minden részletét mi terveztük, de úgy gondolom, az, hogy ez ennyire a te házad lett, -és azt annak érzed,- az nagyon sokban neked köszönhető! Őszinteséged, nyitottságod, határozottságod, kedvességed, bizalmad és minden egyes mondatod ahhoz segített hozzá, hogy még jobban megismerjünk, és azt a házat tudjuk Neked megtervezni, ami számodra a legtökéletesebb! Egyéniséged, egyediséged, a sugárzó lényed is érzékelhető volt számunkra, amelyből megtudott születni ez a csodás ház.
Jelenleg még csak virtuálisan létezik, - reméljük hamarosan épülni is fog,- a majdani beköltözéssel realizálódik majd mindaz amit itt látsz, és válik igazán azzá az otthonná, amelyet elképzeltél. Köszönjük, hogy az álmod megvalósításához hozzájárulhattunk. 
Őszintén örülünk annak, hogy megismertünk. Barátsággal gondolunk rád, és nagyon várjuk a közös kávézást a teraszon.

Egy kádárkocka jellegű házvásárlás ellőt szerettünk volna statikai szakvéleményt készíttetni. Ismeretségi körünk javaslatára kerestük fel Fazekas Miklóst. Már a részletes telefonos tájékoztatást követően is rengeteg hasznos információhoz jutottunk, amely után megtörtént az alapos bontás nélküli helyszíni felmérés. A statikai felmérés során a ház minden egyes részletét tüzetesen átvizsgálta és dokumentálta. Ezt követően minden észrevételét megmutatta a házon és részletesen elmagyarázta amiket tapasztalt. A kérdéseimre készséggel válaszolt és javaslatokat is tett a hibák javítására. Az írásos szakvéleményt már másnap megkaptam amelyben nagyon részletesen képekkel is alátámasztva dokumentálta az észrevételeit és a javaslatait. Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek részletes statikai szakvéleményre lenne szűksége!

GYK

2024.02.01.
Szakvélemény házvásárlás előtt
Szakvélemény házvásárlás előtt
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönöm, hogy értékelte az elvégzett munkámat. Mindig a meglévő állapotot ismertetem, annak minden vonzatával. Mivel számomra is fontos, hogy a Megrendelő –Ön, mint lelendő tulajdonos– mindennel tisztában legyen, és kellően megalapozott döntést tudjon hozni az esetleges vásárlással, felújítással kapcsolatban. Örülök, hogy megismerhettem. Ha további szakmai segítségre lenne szüksége, szívesen állok rendelkezésére.

Korábban egy statikai szakvéleményre volt szükségem nagymamám házának statikai állapotával kapcsolatban és a lehetséges továbbépítésről is. Az ismeretségi körömben kerestem elsőként szakembert és egy szaktársam Fazekas Miklóst ajánlotta, akitől szakvéleményt kértem. A ház tüzetes átnézését követően teljes kiértékelést kaptam a fennálló állapotról. Mivel ez egy előzetes felmérésnek indult, csak személyes konzultációt kértem, írásos jelentés nem készült. Korrekt szakember, aki laikusoknak is érhető módon részletesen magyarázva vázolta a problémát, majd a megoldási javaslatokat is. A sürgős beavatkozásokat (pl. vízelvezetés) akkor megoldottuk, majd az azóta eltelt időben a további javaslatait is, -ahogy módunk volt- elvégeztük a házon. Ajánlom Őt, ha szakvéleményre lenne szüksége valakinek!

DP

2024.01.06.
Szakvélemény állapotfelméréssel kapcsolatban
Szakvélemény állapotfelméréssel kapcsolatban
Fazekas Miklós építész:  Kedves Péter. Nagyon köszönöm a visszajelzést és az ajánlást. Ha további szakmai segítségre lenne még szüksége a későbbiekben, állok rendelkezésre.

Elképzelésünk egy modern, tiszta stílusú családi ház volt, levegös beltérrel. Miklós, precíz és profi hozzáállásoddal megszületett a ház tervezete, amely magas szakértelmet és kiváló esztétikai érzéket tükröz. Teljesen kielégítetted, gondolom nem kis igényeinket. Hálásan köszönjük. Mónika és Péter

PB

2023.10.24.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönöm. Egyáltalán nem volt olyan igényetek, amit ne lehetett volna teljesíteni. Mindig azt mondom, hogy az a jó, ha minél több információt kapunk, mert abból lehet személyes igényekre a házat megtervezni. A design csak egy velejáró esztétikai élmény ami kell, mégis a fő hangsúly a tervezés első pillanatától fogva egy olyan otthon megalkotása, amely azt az egyedi élményt nyújtja számotokra, hogy valóban hazaértetek. Külön köszönöm, hogy a távolság ellenére minden alkalommal személyesen jöttetek el és beszélgettünk jó hosszasan (minden másról is). Úgy vélem, hogy a tervezett modern ház letisztult időtálló megjelenésével, levegős belső térkapcsolataival, magas színvonalú életmódot biztosít majd számotokra, olyat amit megálmodtatok.   

Ha fontos a valóban személyre szabott tervezés, akkor nagyon jó választás az FM! Korábbi rossz építészi tapasztalat után döntöttünk úgy, hogy új tervezőt keresünk az elképzeléseink megvalósításához. Ezt Ilona és Miklós személyében meg is találtuk és nagyon gördülékenyen ment a közös munka és az előre meghatározott időn belül kész is lett az általunk elképzelt ház. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mint építtető fontos, hogy biztosak legyünk abban mit is szeretnénk.

PK

2023.06.06.
Fazekas Miklós építész:  Köszönjük szépen. Személyetekben is egy nyitott, kedves párt ismertünk meg, akik határozott elképzelésekkel rendelkeztek a leendő otthonukkal kapcsolatban. Mi is szeretjük a kihívásokat, és az igényeiteket sikerült kompromisszummentesen be is építeni a tervbe. A kommunikáció is flottul zajlott közöttünk, pedig volt nehezítő tényező mind az időeltolódás, mind az online tér adta lehetőségek, de mindig megtaláltuk a közös nevezőt. Nagyon szerettük a Veletek való közös munkát, a jó beszélgetéseket. Hiszem, hogy egy ház akkor lesz jó a lakói számára, ha az nekik és az ő igényeik szerint készül. Nektek is így terveztünk. Köszönjük, hogy ezt a nagyhorderejű feladatot ránk bíztátok, és ezáltal hozzájárulhattunk egy kedves család álmai otthonának megteremtéséhez. Kívánjuk, hogy minél hamarabb birtokba is vehessétek.

Energiahatékony családi házunk tervezéséhez kerestünk építészt, az interneten találtunk rá Icára és Miklósra. A munkáik meggyőzőek voltak. Egy gyönyörű házat - és egy kerti lakot terveztek nekünk maximálisan odafigyelve az igényeinkre, valamint az esztétikum mellett a funkcionalitásra. Külön kiemelnénk, hogy bármilyen kérdésünk volt, rögtön a rendelkezésünkre álltak, illetve nagyfokú rugalmasságot tanúsítottak az egyeztetések tekintetében is, amiket a körülményeink miatt nem volt egyszerű megszervezni. Jó szívvel ajánljuk Őket.Kedves Ica és Miklós! Ezúton is köszönjük a precíz és kiváló munkát!

I és S

2023.02.28.
Fazekas Miklós építész:  Nagy örömmel olvastuk a leveleteket. Nagyon szépen köszönjük! 
A tervezés nagy kihívást jelentett az egyenetlen lejtős telekadottság és a szabályzók miatt, mi mégis élveztük minden percét. Valóban nem volt egyszerű a folyamat, Ti a végeredményt láttátok csak, de mi végig tudtuk, hogy olyan házat fogunk alkotni, amely tökéletesen illeszkedik majd ahhoz az életvitelhez amit elterveztetek. Ebből nem engedtünk, így született meg először az alaprajz, majd látványban is a két ház. Mi köszönjük a bizalmatokat és a baráti beszélgetéseket. Nagyra értékeljük, hogy átgondolt döntéseitekkel, gyorsaságotokkal támogattátok a terv sikerét. Örülünk, hogy megismertünk Titeket és köszönjük még egyszer, hogy lehetőséget kaptunk az otthonotok megalkotásában. 
Várjuk majd a fotókat a kivitelezés alatt is, hogy mi is részesei lehessünk a megvalósításnak.  

Párommal az egyedi elképzelésünk megvalósításhoz már egy ideje inspirálódtunk a Szép Házak újságból. Lapszámonként böngészve és jelölve mikor eljött az idő, hogy a számunkra tökéletes telekre a tökéletes házunk tervezőjét is megtaláljuk, akkor esett a választásunk Miklósra. Nagyon vártuk az első hosszú megbeszélést követően, hogy hogyan sikerül majd visszaadnia az elképzeléseinket és álmainkat, amire a szívünk mélyén már nagyon vágytunk. Amikor elkészült az alaprajz már akkor láttuk a tökéletes házunk amiben egy életet letudunk majd élni lassan kezd valósággá válni. Konkrét színvilág és stílusbeli elképzeléseinket is felülmúlva a 3D bemutatása során már nem volt kérdés, hogy amire vágytunk azt Miklós és felésége Icu teljes mértékben megtervezte nekünk. Az biztos ha valaki az egyedi elképzelését szeretné megvalósítani személyre szabottan, akkor Miklós a megfelelő tervező számára, aki figyelve minden kis apró részletre és vele szembe ülő személyek mondataira a tökéletességre törekedve egy egyedit képes alkotni. Köszönjük a sok segítséget Miklósnak és Icunak, a türelmet és kedves bátorító mondatokat.

KL

2022.10.30.
Fazekas Miklós építész:  Köszönjük, hogy megosztottátok velünk. A maximális minőség és a vele járó 100%, plusz a legjobb tudásunk, tapasztalatunk átadása ami elfogadható számunkra, ha egy ház megalkotásáról van szó. De mint mindig, elsősorban az ügyfeleink, vagyis a Ti álmotok megvalósítása volt a vezérvonal itt is, mert nektek készült és Ti fogtok majd benne élni. Szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy megismertünk benneteket, és ilyen megrendelőket kívánok mindenkinek én is! Nyitottságotok, őszinteségetek, precizitásotok, fogékonyságotok az újra, gyors reakcióitok a konkrét kérdésekre nagy segítség volt végig a tervezés alatt. Köszönjük, hogy életetek egyik nagy projektjének, az álmaitok otthonának megalkotását ránk bíztátok. Kívánjuk, hogy legyen ebből az álomból minél előbb valóság, hamar fel is épüljön. 
Ha megépült, biztos vagyok benne, hogy még jobban fogjátok szeretni mint most, mert akkor válik igazi álmaitok otthonává! 

Családi házunkat szerettük volna átalakítani, egy ismerősünk ajánlotta Mikiéket. Mikiék az összes elképzelésünket megvalósították, amiket saját ötleteikkel egészítettek ki, ezzel pedig elkészült a tökéletes terv. Szívesen ajánlom őket másoknak is!

ZA

2021.06.29.
Fazekas Miklós építész:  Minden tervezés komoly feladat, de érdekes kihívás egy régi épületből a kívánt elképzelések és álmok szerint megvalósítani egy új, modern családi házat. Köszönjük, hogy a Ti bizalmatokat is elnyertük és bizonyíthattuk rátermettségünket a munkánk által nálatok is. Szívből örülünk, hogy hozzájárultunk az álmaitok megvalósításához.

Nagyon kreatív munkákat ad ki a kezéből, több épületet is tervezett nekem, ajánlom! Professzionális munka, ajánlom!

RT

2021. 04. 28.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Évek óta jó kapcsolatot ápolunk  és a sokadik tervezésen is túlvagyunk már, ezért különösen örülünk a véleménynek.

Az interneten böngészve találtunk rá Miklós munkáira. Szinte azonnal megfogott minket a stílusa, egyedisége, harmonizációja. Személyes találkozásunkat követően nem volt kétséges számunkra, hogy személyében megtaláltuk a számunkra legideálisabb tervezőt, kinek segítségére volt kedves felesége, Icu is. Nagyon alapos, tökéletességre törekvő úriember, aki mindenki számára egyedi, személyre szabott, minden igényt kielégítő házat tervez. Találkozásaink során nagyon sok információra volt szüksége ahhoz, hogy szinte belecsöppenjen az életünkbe, helyzetünkbe, ezáltal kialakítva egy egyedi és számunkra élhető családi fészket. Annak ellenére, hogy igen sok különleges igényünk merült fel, Miklós elsőre tökéletes tervet prezentált számunkra, bizonyítva kifinomult kreativitását. Úgy gondoljuk, hogy Miklós és Icu igazán kitett magáért és bízunk benne, hogy hamarosan elkészül álmaink otthona.

DF

2021. 04. 06.
Fazekas Miklós építész:  Köszönöm a kedves szavait. Mindig arra törekszünk, és ez most sem volt másképp, hogy az Önök igényeikre legyen szabva a ház. Kihívás volt a lejtős telken megvalósítani azt, amit szerettek volna, de élveztük a vele való munkát. Igyekeztünk, hogy olyat tegyünk le az asztalra, ami mindenben megfelel az Önök elvárásainak és a jogszabályoknak is. Köszönjük, hogy nyitottak voltak az újdonságokra és komoly döntéseket is megtudtak hozni, amikor szükséges volt. Személyükben pedig egy kedves, vidám házaspárt ismerhettünk meg, akikkel hamar megtaláltuk az összhangot is. A beszélgetéseink alatt még az is kiderült, hogy a zenei ízlésünk is ugyanaz. Köszönjük, hogy részei lehettünk egy álom megvalósulásának. Kívánjuk, hogy ez a családi fészek, amint lehet elkészüljön, és a teraszról élvezhessék azt a csodás panorámás kilátást.

Meghitt új otthonunk tervezéséhez rutinos és profi építészt kerestünk. Örültünk, mikor rátaláltunk Miklósra, aki otthon van az energiahatékony házak tervezésében, akinek egyformán fontos az épületek külső megjelenése, gazdaságos működtetése és a praktikum is. Mint kiderült, statikusi képzettséggel és kivitelezői tapasztalattal is rendelkezik. Már az első, mindenre kiterjedő beszélgetés során kiderült számunkra milyen kedves, kreatív, mindenre odafigyelő teamet alkot Icu és Miklós. Az ezt követő tervezési folyamat során végig hatékonyan és gyorsan dolgoztak. Egyértelmű volt: az esztétikum, a harmónia számukra is rendkívül fontos. Miklós határozottsága és Icu nőies megérzései nagyon szépen vitték előre a közös projektet. A tervek rendben elkészültek, a 3D videó jól mutatja az épület szépségét. Köszönjük, izgatottan várjuk a megvalósulását! További sok szép otthon tervezését kívánjuk Nektek!

J és G

2020. 11. 19.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon gondos, precíz és minden részletre odafigyelő kedves embereket ismerhettünk meg személyetekben. Ezért is nagyon köszönjük, hogy így vélekedtek a munkánkról és ezt megosztottátok velünk. Szívből kívánjuk, hogy a kivitelezés is ilyen zökkenőmentes legyen. Minden az előzetes tervezés szerint alakuljon majd és annak megfelelően el is készüljön a várva várt otthonotok.  

Köszönjük az egyedi elképzeléseinkre szabott épület tervezését! A mi mesélésünk alapján rajzolódott ki a praktikus belső, ami vonzó külsőt kapott! Így jött létre a belül tágas és világos, kívül szívmelengető, modern épület! Nagyon szeretjük, nemcsak mi, hanem mindenki aki nálunk tanul!

DA

2020. 11. 16.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Különösen öröm számunkra, hogy már a felépült és használatban lévő házról írtátok meg nekünk a véleményeteket. Nagyon élveztük a tervezés folyamatát és a vidám beszélgetéseket amiből ez a modern épület születhetett meg, a benne otthonra talált Helen Doron nyelviskolával. Tapasztalatból tudom mondani, hogy nemcsak a ház figyelemfelkeltő és szerethető, hanem a benne tanítók is magas színvonalat képviselve oktatnak. Köszönjük, hogy formába önthettük álmaitokat!

Sziasztok !Minket nagyon lenyűgözött a referencia munkák ezért döntöttünk mellettetek, persze az első beszélgetésünk után tapasztaltuk hogy nem csak kreatívak vagytok hanem hatalmas szakmai tudás párosul e mellé. Mi elmondtuk hogy mi az elképzelésünk és ti elsőre megterveztétek leendő álmaink otthonát. Az építkezésünk picit csúszik sajnos, amikor elkezdjük persze küldeni fogok fotókat. Nagyon szépen köszönünk mindent !

BB

2020. 05. 08.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönjük a belénk vetett bizalmatokat. A tervezés nagy kihívás volt amit nagyon szerettünk. Nem volt egyszerű az adottságokhoz és megkötésekhez megtervezni az álmotokat, de addig nem nyugodtunk amíg azt formába nem öntöttük és meg nem valósítottuk nektek. Ti is mindvégig partnerek voltatok és döntéseitekkel sokat segítettetek. Várjuk majd a fotókat. Izgalmas lesz azt is látni ahogy a terv valósággá válik. Köszönjük! Ha esetleg lesz majd kérdésed, keress nyugodtan. 

Vendégségben voltunk a barátainknál akiknek a háza teljesen elvarázsolt minket. Mivel mi is háztervezés előtt álltunk elkértük Miklósék elérhetőségét. Az első pillanatban nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak nekünk. Az első nagybeszélgetés után abszolút felismerték, hogy mi az amit megálmodtunk magunknak. Így nagyon rövid időn belül előttünk is voltak a kész tervek. Rugalmas, precíz, profi csapat! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki valami különlegesre vagy egyedire vágyik.

A és A

2019. 10. 04.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szerettük a közös munkát Veletek mi is! Amik, bár az irodában zajlottak, de mégis inkább laza beszélgetések voltak. Már az első beszélgetésnél átjött, hogy mit szeretnétek a házzal kapcsolatban. Ez komoly segítség volt nekünk tőletek ahhoz, hogy formálva tudjuk önteni az álmaitokat. Nyitottak voltatok az egyedi ötleteikre is, amit köszönünk, hogy engedtetek megvalósítani. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek az álomnak!

Régóta kerestük számunkra a megfelelő otthont. Jártunkba-keltünkbe láttuk meg egy modern házat amibe beleszerettünk. Sikerült a tulajdonosokkal találkozni akiktől megtudtunk a tervező csapat elérhetőségét. Azt kell mondanom, hogy innentől kezdve ment minden mint a karikacsapás. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy személyes egyeztetést követően már az első terv is abszolút tükrözte az odafigyelésüket. Tökéletesen azt tervezték amit szerettünk volna. Fontos volt számunkra, hogy figyelembe vegye a tervező csapat "MI EZT A HÁZAT FEL IS AKARJUK ÉPÍTENI" Mi sem bizonyítja jobban a fent leírtakat mint, hogy 2019. Márciusban elindul az építkezés! Köszönjük nektek!

HG

2019. 03. 08.
Fazekas Miklós építész:   Köszönjük a lehetőséget, hogy a látott ház után, Nektek is megtervezhettük a leendő otthonotokat. A megismerkedésünkkor az egymásra hangolódás nagyon gyorsan ment. Szeretnénk mi is megköszönni Nektek a maximális együttműködéseteket. Ezáltal sikerült teljes mértékben rátok szabni a házat, amiben majd lakni szeretnétek, és a Ti igényeiteknek megfelelő térkapcsolatokkal kialakítani azokat, figyelembe véve a házra ráfordítható keretösszeget is. Modern ház fog felépülni, amit már mi is nagyon várunk! Köszönjük, hogy részt vehettünk az otthonotok megteremtésének folyamatában!

2017 végén kerültünk kapcsolatba Icával és Miklóssal. Az Interneten keresve találtuk meg őket. A webes oldalukon lévő sok szép referencia elég meggyőzőnek látszott. A közös munkát megkezdve vált bizonyossá, hogy jól választottunk, hiszen megtervezték álmaink otthonát. Folyamatos odafigyelésükkel, jó ötleteikkel, illetve a mi elképzelésinkkel sikerült kialakítani egy olyan háztervet, amely hűen tükrözi a személyiségünket, elvárásainkat, igényeinket. Mai szemmel nézve sem terveztetnénk másként. Nagyon várjuk, hogy elinduljon a megvalósítás, és testet öltsön ez a csodálatos építmény. Csak ajánlani tudjuk másoknak is tervezőinket...

MSZ és VP

2019. 02. 21.
Fazekas Miklós építész:  Mi is köszönjük, hogy minket választottatok és megismerhettünk Titeket. Öröm volt számunkra is a veletek együtt gondolkozás, alkotás. Ahogy írjátok, ez a ház azért is lett ilyen, és még mindig a legjobb számotokra, mert őszintén eltudtátok mondani a kéréseiteket, az elképzeléseket. Az alaprajzi, a külsőt érintő, és egyes részletek konkrét megbeszélése, a véleménycserék, és a döntéseitek nagyban hozzájárult, hogy ilyen gördülékenyen ment ez a folyamat, miközben jókat beszélgettünk. A tervezést a megbeszélteknek megfelelően teljes egészében ránk bíztátok amit köszönünk még egyszer! A megvalósulást mi is nagyon várjuk már! Nemcsak modern és szép lesz, de energetikailag is a legjobb paraméterekkel bíró passzívház épül majd fel. És amint birtokba is veszitek majd, akkor azt is megtapasztaljátok milyen igazi komfortélményt tud nyújtani egy ilyen ház. Továbbá az alaprajzi szervezés kompaktságát, és a tér élményét is átélhetitek majd a mindennapokban. Ekkor válik majd a ház számotokra igazán tökéletes otthonná. Köszönjük Nektek, hogy részt vehettünk ebben!

Több ismerősünk ajánlásával kerültünk az fm-design stúdióhoz. Nagyon örültünk, hogy sikerült olyan szakembereket találnunk, Miklós és Ica személyében, akik pontosan betartva a határidőket, előírásokat, alapos és magas szakmai színvonalat képviselve megtervezték családunk új otthonát. Jó szívvel ajánljuk ezt a szuper teamet!

CT és CG

2019. 01. 06.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon kedvesek vagytok, köszönjük az értékelést amit írtatok, és azt is, hogy mellettünk döntöttetek. Mi is élveztük a hosszas beszélgetéseket, a Veletek együtt való gondolkozást, alkotást. Tudtatok komoly döntéseket hozni, és ezzel nagyban megkönnyítettétek a munkánkat. Közösen egy csapatként értük el, hogy a ház ebben a formában megvalósulhasson. Köszönjük még egyszer a belénk vetett bizalmat, és kívánjuk, hogy minél előbb birtokba is vehessétek az új otthonotokat.

Sziasztok! Nagyon szépen köszönjük, hogy ismét terveztetek nekünk. Fontos volt számunkra az, hogy mindenképp hozzátok forduljunk, hiszen tudjuk, Ti vagytok a legjobbak, nem csak a szakmai tudásotok kimagasló de hihetetlen jó fejek is vagytok. :) Szeretjük azt, hogy minden apró részletre odafigyeltek és nem csak megvalósítjátok az elképzeléseinket de túl is szárnyaljátok azokat. Fantasztikus lett. Számunkra és gyermekeink számára is csodálatos otthon lesz. Külön megjegyeznénk, hogy nagyon örültünk az irodában kialakított játszósaroknak ahol kislányunk boldogan játszhatott míg mi a tervekről beszélgettünk. Köszönjük szépen! :)

BL és BCSK

2018. 09. 19.
Fazekas Miklós építész:  Sziasztok! Mi köszönjük és megtisztelő számunkra, hogy ismét minket választottatok az új otthonotok megalkotására. Bár a korábbi lakás amit a tetőtérben alakítottunk ki is mindenben megfelelt az akkori  lehetőségeknek, de ez mégiscsak egy Új Családi Ház lesz terasz és kertkapcsolattal. Ez nemcsak nektek, de a gyerkőcöknek is tökéletes lesz. Jó volt  Veletek is a munka, bár nem annak nevezném. Jó hangulatú, nevetős, baráti beszélgetésnek voltak ezek, fűszerezve egy kis alaprajzzal és látványterv bemutatóval. Reméljük minél hamarabb felépül a "Téglás" ház, ami a szívetek vágya volt. A beszélgetést meg a teraszotokon folytatjuk tovább!

Pár éve családi házunkat terveztettük az FM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!

BB

2018. 09. 01.
Fazekas Miklós építész:  Köszönjük, az értékelést! Nagyon fontos számunkra minden tervezésnél, hogy ne csak esztétikailag legyen harmonikus egy ház a megrendelőink elképzelésének, hanem funkcionalitásában is tökéletesen megfeleljen az Ő elvárt igényeiknek. Könnyű volt Veletek együtt gondolkozni, mert nyíltan elmondtátok az elképzelésiteket, ezáltal a tervezés folyamata is gördülékenyen haladhatott. Mindenkinek ilyen megrendelőket kívánok! A házatokat teljesen rátok "szabtuk", hogy az a Ti igényeiteknek tökéletesen megfeleljen. A mindennapi használat során ezt be is bizonyította és így vált számotokra a ház igazi otthonná aminek szívből örülök! Külön köszönöm, hogy a tapasztalataitokat így pár év elteltével megosztottad velem.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

Rusa Kft.

2018. 07. 04.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönöm az értékelést és köszönöm azt a maximális bizalmat és a gyors döntéseket amivel gördülékennyé tették a tervezés folyamatát.

Házunk belső terének áttervezését kértük Miklóséktól, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! Szakmai felkészültségük az első pillanattól érezhető volt, emelett még gyors munkát is végeztek. Minden apró kívánságunkat teljesítették, olyanokat is, amire azt hittük megvalósíthatatlan. Abszolút felülmúlta az elképzeléseinket az elkészült terv. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

LH

2018. 03. 01.
Alaprajz módosítása, belső átalakítás. Jó térkapcsolatok praktikus kialakítása
Alaprajz módosítása, belső átalakítás.
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük, hogy minket választottatok!! Mindig nagy hangsúlyt fektetünk a belső elrendezésre, és így volt ez nálatok is. A Ti igényeiteket szem előtt tartva, a jó térkapcsolatok kialakítása, és a maximális kihasználhatóság volt a célunk. Köszönjük, hogy ránk bíztátok ezt a feladatot. Reméljük, hogy minél előbb meg is valósul és a mostani lakásból igazi otthon lesz. 

Miklósék nem egyszerűen "csak" tervezők, hanem a magunk nevében művészek. Egyedi ötleteikkel és kiváló átérző képességükkel abszolút alkalmasak arra, hogy formába öntsék a megrendelő gondolatait és elképzeléseit olyan szinten, ahogy azt még saját magának sem tudja megfogalmazni. Egyik gyermekemmel készülünk egy telekre két lakást építeni. Pontosan tudtuk, hogy milyen házat szeretnénk, ennek megfelelően elkezdtük keresni tervezőt. Számtalan honlapot és házat , valamint több tervező munkáit néztük meg. Miklós korábbi munkái elsőre tetszettek, közel volt hozzánk, ez is szempont volt. Felhívtam és kiderült, hogy több mint 20 évvel ezelőtt is már részt vett az ipari üzemünk tervezésében. Már az első találkozáskor egy hullámhosszon voltunk. Pár óra alatt meghallgatta, hogy mit szeretnénk, mik az elvárásaink, továbbá sok kreatív javaslatot tett. Az én álmom egyedi igényeimnek megfelelő penthouse lakás volt egy hatalmas tető- és egy zöld terasszal. Balázsnak a legfontosabb egy kétállásos garázs inkább a lakótér terhére. Álmunk valóra vált igaz egyenlőre terv szinten. Az elrendezés a dizájn teljes egészében tükrözi az elképzeléseinket. Miklós a tervezés során még arra is figyelt, hogy kisméretű "családtagom" a kiskutyám számára is egy nyugodt és biztonságos életteret biztosítson. Mindenkinek ajánlani tudom, aki rendelkezik valamilyen elképzeléssel és egy praktikus, élhető, de egyedi ötletes és szép álomotthont szeretne.

TGY

2017. 09. 13.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Máshogy nem is tudnánk csinálni. Mindig azt tartjuk, tartottuk szem előtt, ami az építtetőnek, vagyis ami Nektek a legfontosabb. Igyekeztünk nemcsak egy jó házat, hanem egy igazi otthont is tervezni számotokra. Köszönjük, hogy nyitottak voltatok, elmondtátok azt, mi az amit szerettek, mi az amit nem, tudtatok döntéseket hozni és teljes szabad-kezet kaptunk a tervezéshez. Reméljük, hogy a terv hamarosan valósággá válik és azt is megtapasztalhatjátok majd, hogy milyen jól használhatóak a terek mindkét lakásban, és milyen jó benne lakni.

Szeretnénk megköszönni Miklósnak és Icunak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy közelebb kerüljünk álmaink otthonához. Kezdetben nagyon izgultunk, mert mindenképpen valami egyedit és ötleteset szerettünk volna. Már az első találkozások után érezhető volt, hogy valami igazán különleges és gyönyörű fog készülni. Az alaprajz tervezésénél számos praktikus, dizájnos és modern öletettel tudtak Miklósék szolgálni, így az elkészült terv is felülmúlta az elképzeléseinket. Minden apró részlet megfelelően ki volt dolgozva, sőt még újabb jó ötletekkel lett gazdagítva. A vázlattervbe sem tudtunk semmilyen téren belekötni, teljesen olyan volt, ahogyan azt elképzeltük, a 3D tervről nem is beszélve. A több órás beszélgetések alatt sok-sok műszaki és praktikus tanáccsal láttak el, mindezt csakis barátias légkörben. Sok olyan kérdésre is választ kaptunk, mely nem feltétlenül az Ő feladatuk lett volna, de ebben is szívesen segítettek. A határidőket bőven betartják, sőt számos esetben hamarabb készültek el a tervekkel Miklós motivációjának köszönhetően.Összességében úgy gondoljuk, hogy a számunkra tökéletes családi ház terv készült el, alig várjuk, hogy már felépülve is élvezhessük a ház adottságait. Még egyszer nagyon köszönjük!

ZS és Z

2017. 09. 12.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Nekünk is öröm volt veletek dolgozni, mert határozottak voltatok, világosan elmondtátok, hogy mit is szeretnétek, és ezért könnyű volt veletek együtt gondolkodni, nektek házat tervezni. Én biztos vagyok benne, ha majd felépül a ház és benne laktok, akkor is nagyon fogjátok szeretni. Köszönjük, hogy részt vehettünk ebben!

Már két éve, hogy terveztetek nekünk, ne haragudjatok rám, akkor kellett volna értékelni de..., most már képes vagyok rá és pótolom. Tehát a tapasztalatok: Mikor elhatároztuk, hogy építünk egy házat, tervezőt is kellett hozzá keresnünk. Nem volt egyszerű, de sikerült. Az interneten sok oldalt átolvastunk, ami inkább csak összezavart. Beszéltünk három tervezővel is, akik, mind megszerették volna tervezni a házunkat, de mi valahogy mégsem tudtuk eldönteni, hogy melyik legyen. Ekkor "isteni sugallatra" felhívtam Miklóst, elmondtam mit szeretnék. A feltett kérdéseimre határozottan és Őszintén válaszolt és végig se kellett mondanom a mondatot már válaszolt is rá..., mosolyogva tettem le a telefont, tudtam, hogy megtaláltam akit kerestem, és nem csalódtam! De a házhoz kell egy telek is...ebben is sok segítséget kaptunk, kinéztünk két telket, ami számunkra szimpatikus volt, és együtt kielemeztük. Kiderült, hiába jó áru a telek, ha a mi határozott elképzeléseinknek nem felel meg, és csak az egyik telken megvalósítható. Így lett jó telkünk is. Ami a tervezést illeti, arra is szívesen gondolok vissza. Az órákig tartó megbeszélésekre, ami inkább volt baráti, mintsem munkamegbeszélés, és mégis ki tudtátok szűrni belőle, hogy Mi mit szeretnénk. Az összhang már a kezdetektől fogva megvolt. Mindig készségesen magyaráztátok... sokszor ugyanazt, hogy érthető legyen. Még "móricka" rajzok is készültek, hogy minél érthetőbben lássuk is a házunk formáját. A határozott elképzeléseket összhangba rendezve megoldottátok. Mindennek elmagyarázva annak előnyét- hátrányát, és ránk bíztátok a végső döntést. Sok információt is megosztottatok velünk, és lépésről-lépésre haladva jutottunk el a számunkra tökéletes házhoz. A végeredmény sokkal jobb lett mint amit mi valaha is eltudtunk képzelni. Szóval a jellemzés: Profizmus, magas színvonalú tervezői munka, ami korrektséggel és jó szándékkal is párosul! Aki Őt választja nem fog csalódni!...de sajnos a valóságban ez a ház nem fog már felépülni, mielőtt megkezdhettük volna álmaink valóra váltását egy szörnyű balesetben elvesztettem a férjem... Bár a házat nagyon szerettem volna ha felépül, mi hárman mégsem lennénk benne vidámak. De ami már most biztos, ha majd lesz egyszer egy másik álmunk, azt is Miklós tervezi majd!

KD

2016. 10. 06.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönjük, az értékelést! Tudva min mentetek keresztül. Nagyon sajnálom! A lejtős teleknek jól kilehetett  használni az adottságait, jó volt a tájolás is, modern és egy kicsit minimalista is lett egyben a tervezett ház. Az utcára zárt, hátrafelé nyitott, ahogy akkor kértétek. Ha majd úgy alakul az életed, hogy építkezésbe fognál a gyerekekkel, keress meg, és megtervezzük az új álmot! :)

Köszönjük a tervezést , minden az igényeinknek megfelelően lett tervezve!!! ajánljuk mindenkinek!!!!

BD

2016. 08. 18.
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük, hogy mellettünk döntöttetek! Nekünk is öröm volt a tervezés, kihívás. A régi épületekből a szabályoknak megfelelő és ami a legfontosabb a Ti igényeiteknek igazított modern házat tervezni. Nagyon élveztük. :)

Miklósékkal hamar megtaláltuk az összhangot, és néhány mintaként küldött fotó alapján villámgyorsan egy elképzelésinket messze felülmúló házat terveztek. Nem lehetett belekötni :) A határidőket maximálisan tartották, profizmusukkal nagyban megkönnyítették döntéseinket. Köszönjük Nekik!

B és Z

2016. 07. 06.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Nekünk is öröm volt veletek dolgozni, mert határozottak voltatok, világosan elmondtátok, hogy mit is szeretnétek, és ezért könnyű volt veletek együtt gondolkodni, nektek házat tervezni. Én biztos vagyok benne, ha majd felépül a ház és benne laktok, akkor is nagyon fogjátok szeretni. Mi köszönjük, hogy részt vehettünk ebben! :)

Az FM-DESIGN STÚDIÓ szakemberei Fazekas Miklós vezetésével évek óta működik közre városunk épületeinek tervezési, műszaki ellenőri munkálataiban. 2015. októberében, 10 hónap alatt épült fel Dunavarsányban az új Városháza. A precíz, pontos, szakmailag magasan felkészült szakmai gárda munkája nélkül aligha sikerült volna egy ekkora beruházást megvalósítani ilyen rövid idő alatt. Az építkezés idején Fazekas Miklós szinte állandó jelenléte, a hibák azonnali kijavításának megkövetelése és szigorú számonkérése nélkül a határidők betartása lehetetlenné vált volna. Folyamatosan egyeztetett a megrendelővel és a kivitelezővel, szakmai tudása legjavát adta a beruházáshoz. A kivitelezés az előírt ütemben, az elfogadott műszaki és építészeti tartalommal illetve a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vételével történt.

Gergőné Varga Tünde - Dunavarsány Polgármestere

2016. 01. 27.
Fazekas Miklós építész:  Tisztelt Polgármester Asszony! Kedves Tünde! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Igen, ahogy írta ez valóban csapatmunka volt, mindenki maximálisan tette a dolgát a cél elérése érdekében, de ezt csak így lehet. Szerintem is maximális sikerrel! A jövőben is számíthattok rám, ránk. Nagyon köszönöm még egyszer! Tisztelettel: Fazekas Miklós

Régi házunk szakvéleményezését, majd felmérését követően, belső alaprajzi átalakítást kértünk az irodától, mert a zeg-zugoktól szabadulni akartunk. Az elrendezés amit kaptunk praktikus, nyitott, és végre élhető terek. Ugyanannyi négyzetméter, mégis az elrendezésnek köszönhetően használatban sokkal több lett, egyszerűen szuper! A mi elképzelésünket messze felülmúlták. Nagyon Köszönjük!

SZ

2015. 11. 12.
Alaprajz módosítása, belső átalakítás. Jó térkapcsolatok praktikus kialakítása
Szakvélemény és belső átalakítás
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Tényleg nem mindegy, hogy milyen egy épület alaprajza, meghatároz sok mindent. Szívből örülök, hogy a tervezett elrendezés bevált nektek és jól érzitek magatokat az új otthonotokban! Köszönöm a bizalmat. 

Emelettervezést kértünk az építészirodától. Nagyon hamar és pontosan elkészültek a tervek. Miklósék minden kérésünket maximálisan figyelembe vették. Köszönjük a gyors és pontos tervezést és ügyintézést!

H és A

2015. 09. 20.
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük, hogy a terveket elkészíthettük nektek. Öröm volt veletek együtt dolgozni. A bővítéshez, kivitelezéshez mivel benne laktok, fokozottan kívánjuk, hogy legyen gyors, szakszerű és minél zökkenőmentesebb! A gyerekek minél hamarabb birtokba vehessék a nekik készülő emeletet. 

Miklósék nagyvonalú elképzeléseink alapján egy nagyon ötletes alaprajztervet készítettek már elsőre is, amin a későbbiekben már alig kellett változtatni. Az épület külső megjelenése is találkozott az elképzeléseinkkel, szép, esztétikus házat terveztek. Reméljük, meg is épül, de az már nem rajtuk múlik! :-) Az együttműködés során készségesek, rugalmasak voltak és az előzetesen megbeszélt időütemezést is tartották. Köszönjük a munkát!

VG és MV

2015. 09. 07.
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük, hogy a tervezéssel minket bíztatok meg, és hogy megismerhettünk Titeket! Reméljük, hogy ahogy gondoltátok eltudják kezdeni a kivitelezést is minél hamarabb és felépülhet az új otthonotok. Kívánunk ugyanilyen problémamentes kivitelezési időszakot is!

Miklósékat az interneten találtuk meg, ahol új házunk tervezéséhez kerestünk szakembert. Úgy gondoljuk, jó döntést hoztunk, amikor őket választottuk, mert pontos és megbízható munkát végeztek úgy, hogy közben minden kérésünket, észrevételünket igyekeztek figyelembe venni. Köszönjük a rugalmasságot is, amellyel a hirtelen jött változásokat is kezelték.

KF és FM

2015. 07. 28.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönjük, hogy sikerült elnyernünk a bizalmukat. Sokan ajánlás útján jutnak el hozzánk, de mindig örülünk, mikor ismeretlenül is minket választanak. Igyekeztünk most is megfelelni az elvárásoknak. Voltak változtatások, de ezek nem okoztak problémát számunkra. Inkább a terv változzon, és egy végleges változat valósuljon meg, mint a kivitelezés során az épület. Köszönjük, hogy ránk bízták a tervezését és megismerhettük Önöket! 

A legjobb döntés volt, hogy Miklósékat választottuk egy meglévő ház felső szintjének megterveztetéséhez. Minden számunkra fontos szempontot figyelembe vettek és sok jó ötletet is adtak a lehető legpraktikusabb kialakításhoz. A végeredmény fantasztikus lett, álomszerű, vagány, fiatalos, egyszerűen nekünk való! :)

BL és CSK

2015. 03. 10.
Fazekas Miklós építész:  Szeretnénk megköszönni, hogy írtatok a honlapunkra. Örülünk, hogy megismertünk titeket! Mire megépül megszületik az első babátok is, és nemcsak álmodoztok majd a házról, hanem meg is tapasztaljátok, hogy milyen jó lesz majd az új otthonotokban. Ez a ház a tervezés alatt már a mi szívünkhöz is hozzánőtt

Nagyon tetszik, azonnal beleszerettünk. Az, hogy ilyennek álmodtátok meg, valószínűleg hosszútávon megváltoztatja az életünket. Köszönjük.

ISZ és KS

2014. 12. 04.
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük, hogy bíztatok bennünk és teljesen szabad kezet adatok. Nagyon örülünk, hogy az új otthonotok létrehozásának részesei lehettünk. Szívből kívánjuk, hogy valóra váljanak az álmaitok!

Egy közös barát által ismertük meg Miklósékat. Kb. 10 évvel ezelőtt akkori lakásunk bővítése kapcsán bíztuk meg Őket a tervezéssel. Nagyon meg voltunk vele elégedve így most, hogy új ház építésébe kezdtünk ismételten megbíztuk Őket a tervezéssel. Igényeinknek és elvárásainknak maximálisan eleget téve, a hatósági egyeztetéseket és adminisztrációt levéve a vállunkról, határidőre elkészültek a tervek. Mindig készséggel álltak rendelkezésünkre, akár telefonon, akár személyesen. Kreatív ötleteikkel nagyban hozzásegítettek minket a tanácstalanság időszakán. Nemcsak terveket és vonalakat mutattak nekünk, hanem fényképeket, látványterveket sőt még saját életükből is hoztak gyakorlati példákat. Nekünk még a gépészeti rendszer kitalálásában is nagy segítséget nyújtottak. A kivitelezés időszakában is készek jelen lenni mint műszaki ellenőr.Röviden: szakértelem, pontosság, kreativitás, kedvesség. Egyszóval profizmus és mindehhez megfizethető ár. köszönjük

ZS és L

2014. 09. 08.
Családi ház - 19522
Új épület tervezése - Családi ház - 19522
Fazekas Miklós építész:  Mi köszönjük! A tervezés az egy összetett feladat, igyekeztünk ismét megtalálni a mostani lehetőségekhez a legjobb megoldást nektek. Személyre szabva tervezünk, sokszor órákig beszélgettünk, ami által még jobban megismertünk benneteket. A kéréseiteket beleépítettük és ettől lett teljesen személyre (családra) szabva ez a ház. Köszönjük nektek, mint ahogy korábban, hogy most is minket választottatok! Ha elindul a kivitelezés, jelezd kérlek és számíthatsz rám akkor is.

Egy közös ismerős ajánlásával kaptuk Miklós telefonszámát. Akkor még nem tudtuk, hogy milyen komoly referenciákkal rendelkezik, de ettől függetlenül is maximálisan rászolgáltak az ajánlásra. :) Vecsési felújítandó és bővítendő házunk tervei az elképzeléseink és a pénzügyi ütemezésünknek megfelelő módon született meg, szinte az első verzióra! Nagyon köszönjük a munkátokat!

BT és A

2014. 08. 13.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönjük az értékelést és, hogy minket választottatok! Rá sem lehet majd ismerni, ha elkészül az átalakítás. Modern lesz, de amellett otthonos. Mi örülünk, hogy megismertünk benneteket!

Gépjármű kozmetikai szalon valamint üzletek és társasház tervezését végezte az iroda a cégünknek. Profi gyors hatékony munka. Segítenek az ügyintézésben, nagyon jó ötleteik vannak a beruházással kapcsolatban is. Köszönjük K&K Home Kft"

K&K Home Kft. - CS.GY.

2014. 08. 08.

Családi ház átalakítását is terveztettünk azóta az irodával. Nagyon profi munkát kaptunk, gyors hatékony ügyintézést. Köszönjük

CS.GY.

2014. 08. 08.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Szívesen segítettük amiben csak tudtunk. Örülünk, hogy az első épület megtervezése után a további épületek tervezésével is irodánkat bízták meg. Nagyon köszönjük a bizalmat!

Családi ház vásárlása előtt szerettük volna megnézetni szakértővel a megvásárolni kívánt ingatlant. Interneten találtam Fazekast Miklóst, aki rögtön segítségünkre volt. Átnézték az ingatlant, kaptunk róla korrekt és profi szakvéleményt. Minden apróságra felhívta a figyelmünket és mindenben segített. Mindenkinek ajánlom, mert korrekt, kedves, segítőkész és profi szakember.

LA

2014. 08. 06.
Szakvélemény készítése házvásárlás előtt
Szakvélemény házvásárlás előtt
Fazekas Miklós építész:  Nagyon köszönjük, hogy akkor az interneten való tájékozódás után mellettünk döntött és minket bízott meg a szakvélemény elkészítésével, majd elvégezhettük a munkát. Nagyon köszönjük, hogy megosztotta véleményét velünk!

Folyamatban lévő építkezésünkkel kapcsolatban kértem a segítségüket, mert előttük már két tervezőnek sem sikerült engedélyeztetni az épületet. Ők megoldották. Köszönjük!

MI

2014. 08. 06.
Engedélyeztetés
Engedélyeztetés
Fazekas Miklós építész:  Örülünk, hogy tudtunk segíteni és minden engedély megvan. Mi köszönjük!

1994-ben feleségemmel családi házunk építése előtt álltunk, ajánlottak jó hírű mérnököt akivel 3-4 hónapig szenvedtünk eredménytelenül. Tehát feleségemmel újra neki futottunk: Új mérnök kell! Akkor kerestük meg Fazekas Miklóst a tervezésre. Az előzetes megbeszélések figyelembe vételével készített 4-5 vázlatot, amiből 2 verzió maradt,ebből gyúrt egyet ami a végleges lett. Ez a terv nagyon tetszett és megtörtént az engedélyeztetés. A ház felépült a Miki volt a műszaki vezető is. 2014-ben ismét építkezés előtt, most már /FM-design stúdió Építésziroda/ kerestük meg. Az elképzeléseinket ismertetve a tervezésben szabad kezet adtunk. 5-6 vázlat készült, majd a legjobb kiválasztása után a végleges terv. Nagyon sok jó ötlettel és kreatív megoldásokkal segítették a terv megvalósulását! Nagyon köszönjük! Csak ajánlani tudjuk! Keressétek őket bátran!

SI

2014. 08. 05.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Örülünk, hogy az első családi házatok megtervezése után pont 20 évvel is minket kértetek fel egy új tervezésére. 2014 óta ez a ház már fel is épült és benne is laktok. Köszönjük az ajánlást, de még jobban a bizalmat!

Kedves Miki és Ica! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk házunk tervezéséhez! Köszönjük, hogy a tervezés során segítettetek nekünk sok hasznos tanáccsal és kreatív megoldásokkal. Sok feladatot levettetek a vállunkról és az esti órákban is rendelkezésünkre álltatok. A ház olyan lett, ahogyan azt megálmodtuk, minden kívánságunk teljesítve lett. Köszönjük!! :)

V és A

2014. 04. 20.
Fazekas Miklós építész:  Nagyon szépen köszönjük! Ezekért a mondatokért érdemes dolgoznunk! Máshogy nem is tudnánk csinálni. Mindig azt tartjuk, tartottuk  szem előtt, ami az építtetőnek, ami Nektek a legfontosabb, igyekeztünk nemcsak egy jó házat, hanem egy igazi otthont tervezni számotokra. És mikor beköltöztök, már használjátok amit közösen terveztünk, (mert ebben TI is benne vagytok, hiszen Nektek készült, a TI igényeiteknek, elképzeléseteknek!) azt is megtapasztalhatjátok majd, hogy milyen jól használhatóak a terek, és milyen jó benne lakni. Köszönjük, hogy nyitottak voltatok, elmondtátok azt, amit szeretettek volna, tudtatok döntéseket hozni, és szabad kezet kaptunk a tervezéshez. Örülök, hogy megismertünk Titeket! Reméljük, hogy a terv hamarosan valósággá válik!

A tervünket ők csinálták. Mindig rugalmasak voltak, sok jó ötlettel álltak elő. Az ígért határidőket mindig betartották. Korrekt áron dolgoznak.

M

2014. 03. 31.
Fazekas Miklós építész:  Köszönjük szépen az értékelést! Igyekeztünk mindent megvalósítani abból amit elképzeltetek. Reméljük, hogy sikerül két ütemben felépíteni a házat, ahogy eltervezted. Kívánok hozzá én is minden jót!

Tisztelt Fazekas úr! Nagyon örülök, hogy végül Ön mellett döntöttem. Köszönöm a gondos tervezést, minden igényem megvalósult. Ahogy látszott is a saját rajzomon az alaprajzi elképzelésem teljesen más volt, valahogy nem jött ki a matek. Amit átrajzolt arra a lehetőségre nem is gondoltam! Ez lett a tökéletes! Már alig várom, hogy elkészüljön az új lakásom! Szép napot kívánok. Üdvözlettel: Sz.J.

SZJ

2013. 04. 09.
Alaprajz módosítása, belső átalakítás. Jó térkapcsolatok praktikus kialakítása
Alaprajz módosítása, tervezés, belső átalakítás
Fazekas Miklós építész:  Köszönöm szépen. Most még csak papíron létezik, de a használat során nagyon meg fogja szeretni az új otthont. Minden jót kívánok a kivitelezéshez is. 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Ismerje meg részletesen a teljes tervezési folyamatot

Várjuk Önt egy kötelezettségmentes, ingyenes konzultációra

Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!