ISMERJEN MEG

EGYEDI

MINŐSÉGI

ÉRTÉKÁLLÓ

SZEMÉLYES IGÉNYEKRE SZABOTT

Otthonokat, köz és ipari épületeket tervezek
Fazekas Miklós építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr | FM-design stúdió Építésziroda

FAZEKAS MIKLÓS

FM-design stúdió Építésziroda
  építész
  minősített passzívház tervező
  tartószerkezet tervező
  műszaki ellenőr
MINDEN TERVEZÉS új kihívás számomra, nincs két egyforma ügyfél, telek, adottságok, igények, életforma.  
EGY JÓ TERV létrehozása a megrendelői igények alapján egy hosszabb folyamat. 
FONTOS ÜGYFELEIMMEL az összhang megléte és a folyamatos kommunikáció. Ez képezi az alapját az egyedi tervek születésének. 
HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek. Ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!
ÍGY DOLGOZOM 

MINŐSÉG

Fontosnak tartom a precíz munkavégzést. A mennyiségi tervkészítés helyett én a minőséget helyezem előtérbe. Ezért csak annyi megbízást vállalok, amivel a magas színvonalat maradéktalanul biztosítani tudom Ügyfeleim részére.

PROFI TERVEZÉS

Célom, hogy az Ön előzetes elképzelését, igényeit megvalósítsam. 
Az elképzeléseket legjobb tudásommal, kreativitásommal és szakmai tapasztalatommal kiegészítve öntöm formába. Az épületeim korszerűek. A kortárs gondolkodásmód mellett külső jegyeiben, stílusában sokszor előremutatóak.
Minősített passzívház tervezőként különösen fontosnak tartom az épület gazdaságos üzemeltethetőségét. A tervezendő épület energiafelhasználását az Ön igényei alapján tervezzük meg. A cél: a rendelkezésre álló forrásból megfinanszírozható legtakarékosabb ház tervezése. Figyelünk a részletekre, hogy háza gazdaságosan megépíthető, és a használatba vétele után alacsony rezsiköltségekkel legyen üzemeltethető.

PRAKTIKUS TÉRKAPCSOLATOK

Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a praktikus és jól használható térkapcsolatok kialakítására. Ez az alap! Az esztétika nem mehet a funkció rovására. A kellő mennyiségű fény izgalmas játéka és a jó térkapcsolatok együttes élménye adja a valódi harmóniát. Az így elkészült ház fénnyel és ezáltal élettel lesz teli, ami a jó térkapcsolatokkal minőségi életvitelt tesz lehetővé az oda beköltözőknek.

SZAKÁGI TERVEZŐCSAPAT

Munkámat külsős szakági társtervező mérnök kollégák segítik. A kollégákkal sikeresen dolgozunk együtt az adott projekteken. Az Ő önálló szakmai tevékenységük is mind garancia munkáink sikerességére.
RÓLAM
 
VÉGZETTSÉGEK:
1991-ben diplomáztam a BME Építészmérnöki Karán okleveles építészmérnökként. Mellette tartószerkezet tervező mérnök végzettséget is szereztem. Ezután is továbbképeztem magam, és pár évvel később műszaki ellenőr is lettem.

Az energetikai tervezés is nagyon fontos számomra, így elvégeztem a német intézet által támogatott passzívház tervező kurzust is.
A nemzetközi érvényű minősített passzívház tervezői címet, a Németországi Darmstadtban székelő Passivhaus Institut állította ki részemre. 

 
MUNKAHELYEK:
A diplomám átvétele után alkalmazottként négy évig dolgoztam mint építész tervező munkatárs, majd 1995-ben megalapítottam saját építészirodámat - az FM-design stúdió Építészirodát - lakhelyemen Vecsésen, amiben azóta is dolgozom.


Kezdetektől tagja vagyok az Építész és Mérnök Kamarának. 2002 óta Vecsés Város felkérésére Tevtanácsi Tag is lettem amiben azóta is aktívan tevékenykedem. 

TEVÉKENYSÉGEIM:
Fő tevékenységem az építészeti tervezés, ami nem csak egy szakma számomra, hanem hivatásként tekintek rá. 
Az épületeim statikai tervezését is magam készítem, így egy kézben tartva biztosítani tudom az építészet és a tartószerkezeti tervezés harmóniáját.

Műszaki ellenőrként a családi házak mellett számos nagyberuházás kivitelezésének minőségi megvalósítását is ellenőriztem. A kivitelezésben is jártasságot szereztem. Megrendelőimnek több családi és társasházat kulcsrakészen fel is építettem.
Tevékenységeim sokszínűsége által rálátásom van a tervezés és a kivitelezés minden szakaszára. 
Érdekelnek az újdonságok.
Tudásomat, ismereteimet folyamatosan bővítem.

AMIT A FENT LEÍRTAKON TÚL KÍNÁLOK ÖNNEK

RÉSZLETGAZDAG TERVKIDOLGOZÁS

Magasszintű, minőségi, részletgazdag terveket készítek, ami megkönnyíti majd a kivitelezést is.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Ingyenes, kültéri, a teljes épületet bemutató 3D fotósorozaton és videón körbejárva mutatom be a tervezett épületet. Így még a felépítés előtt teljes valójában láthatja azt.

ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLETEK

A szakági kollégákkal együtt az épület majdani fenntartási költségét szem előtt tartva energiatakarékos, korszerű épületeket tervezünk. Ez a majdani fenntartási költségeket jelentősen csökkenti.

PASSZÍVHÁZ

Minősített passzívház tervezőként a magyar szabványt felülmúló energetikával rendelkező (a német Passivhaus Institut által minősített) passzívházakat is tervezek.

KIVITELEZÉS KÖZBEN IS ÖN MELLETT

Felmerülő igény esetén tervezői támogatással és tanácsadással állok rendelkezésére. Tervezői művezetéssel vagy műszaki ellenőrzéssel kísérem az épület minőségi megvalósítását.

TAPASZTALAT, CÉL

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Célom a minőségi tervkészítés mellett az időtálló értékek létrehozása, és ezáltal a Megrendelőim elégedettségének kivívása.
VÁLOGATÁST MUNKÁIMBÓL 3D látványtervek
INTERJÚ Október 6. az építészet világnapja 
A  Williams Televízió Névjegy rovatában, ahol a Bálint Ágnes Kulturális Központ tervezéséről kérdeztek.

MAGAZIN MEGJELENÉSEK

A digitális jelenlét melett szívesen mutatom be tervezett épületeimet a nyomtatott médiában is.
A kiadványok a kiadótól rendelhetők meg, vagy irodánkban megtekinthetők. 
Az épületek leírása a képekre kattintva érhető el. 

RÓLUNK MONDTÁK - NEKÜNK ÍRTÁK

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

Rusa Kft.

Jó lett a honlap is és a facebook oldal is :-)

Sz. Tamás

Pár éve családi házunkat terveztettük az FM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!

B. Brigitta

Gratulálok! Jók vagytok!!

D. Csilla

Tisztelt Fazekas úr! Nagyon örülök, hogy végül Ön mellett döntöttem. Köszönöm az igényes tervet és a vázlatvariációkat. Az alaprajzi elképzelésem teljesen más volt, erre a lehetőségre nem is gondoltam. Ez tökéletes lesz! Már alig várom, hogy elkészüljön az új lakásom! További szép napot kívánva. K.R.

K. Ramóna

Sziasztok! Nagyon szuper dolgokat csináltatok! Ha egyszer eljutok odáig,hogy új házat építsek, tuti hogy Ti fogjátok tervezni!! Üdv.: Ádám

B. Ádám

Ha felkeltettem érdeklődését bemutatkozásommal, győződjön meg szaktudásomról is.
Állok rendelkezésére! 

 

Csatlakozzon hozzánk!
Tekintse meg közösségi oldalainkat is, ahol 3D látványterveket, videókat, épületfotókat és aktuális munkáinkat is közzétesszük.
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!