Fazekas Miklós vagyok, építész

 Építész
Minősített passzívház tervező
Tartószerkezet tervező
Műszaki ellenőr

Az általam tervezett épületek:

A MEGRENDELŐIM SZEMÉLYES IGÉNYEIRE SZABOTT

MINŐSÉGI

ÉRTÉKÁLLÓ

EXKLUZÍV - EGYEDI ÉPÜLETEK

MINDEN TERVEZÉS ÚJ KIHÍVÁS, nincs két egyforma ügyfél, telek, adottságok, igények, életforma. 
A minőségi munka elvégzése mellett büszke vagyok a rugalmas és problémamegoldó képességemre, amivel mindig megtalálom a legmegfelelőbb megoldást.     
Egy jó terv létrehozása a megrendelői igények alapján egy hosszabb folyamat. 
FONTOS ÜGYFELEIMMEL AZ ÖSSZHANG MEGLÉTE és a folyamatos kommunikáció tartása. Ez képezi az alapját az egyedi tervek születésének.

HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek. Ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!
KOMPLEX ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLOK, MELYEK MINŐSÉGI, ÉSZERŰ ÉS FENNTARTHATÓ ÉPÜLETEKET IS EREDMÉNYEZNEK
ÍGY DOLGOZOM 

MINŐSÉG

Fontosnak tartom a precíz munkavégzést. A mennyiségi tervkészítés helyett én a minőséget helyezem előtérbe. Ezért csak annyi megbízást vállalok, amivel a magas színvonalat maradéktalanul biztosítani tudom Ügyfeleim részére.

PROFI TERVEZÉS

Célom, hogy az Ön előzetes elképzelését, igényeit megvalósítsam. 
Az elképzeléseket legjobb tudásommal, kreativitásommal és szakmai tapasztalatommal kiegészítve öntöm formába. Az épületeim korszerűek. A kortárs gondolkodásmód mellett külső jegyeiben, stílusában sokszor előremutatóak.
Minősített passzívház tervezőként különösen fontosnak tartom az épület gazdaságos üzemeltethetőségét. A tervezendő épület energiafelhasználását az Ön igényei alapján tervezzük meg. A cél: a rendelkezésre álló forrásból megfinanszírozható legtakarékosabb ház tervezése. Figyelünk a részletekre, hogy háza gazdaságosan megépíthető, és a használatba vétele után alacsony rezsiköltségekkel legyen üzemeltethető.

PRAKTIKUS TÉRKAPCSOLATOK

Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a praktikus és jól használható térkapcsolatok kialakítására. Ez az alap! Az esztétika nem mehet a funkció rovására. A kellő mennyiségű fény izgalmas játéka és a jó térkapcsolatok együttes élménye adja a valódi harmóniát. Az így elkészült ház fénnyel lesz teli, ami a jó térkapcsolatokkal ötvözve minőségi életvitelt tesz lehetővé az oda beköltözőknek.

SZAKÁGI TERVEZŐCSAPAT

Munkámat külsős szakági társtervező mérnök kollégák segítik. A kollégákkal sikeresen dolgozunk együtt az adott projekteken. Az Ő önálló szakmai tevékenységük is mind garancia munkáink sikerességére.
RÓLAM
 
VÉGZETTSÉGEK:
1991-ben diplomáztam a BME Építészmérnöki Karán okleveles építészmérnökként. Mellette tartószerkezet tervező mérnök végzettséget is szereztem. Ezután is továbbképeztem magam, és pár évvel később műszaki ellenőr is lettem.

Az energetikai tervezés is nagyon fontos számomra, így elvégeztem a német intézet által támogatott passzívház tervező kurzust is.
A nemzetközi érvényű minősített passzívház tervezői címet, a németországi Darmstadtban székelő Passivhaus Institut állította ki részemre. 


Tagja vagyok az Építész Kamarának és Mérnök Kamarának. 
2002 óta Vecsés Város felkérésére Tervtanácsi Tag is lettem amiben azóta is aktívan tevékenykedem. 
 
MUNKAHELYEK:
A diplomám átvétele után alkalmazottként négy évig dolgoztam mint építész tervező munkatárs, majd 1995-ben megalapítottam saját építészirodámat - lakhelyemen Vecsésen, - amiben azóta is dolgozom.

TEVÉKENYSÉGEIM:
Fő tevékenységem az építészeti tervezés, ami nem csak egy szakma számomra, hanem hivatásként tekintek rá. 
Az épületeim statikai tervezését is magam készítem, így egy kézben tartva biztosítani tudom az építészet és a tartószerkezeti tervezés harmóniáját.
A kivitelezés szakaszában tervezői művezetőként a családi házak minőségi megvalósítását felügyelem. E mellett számos nagyberuházás műszaki ellenőrzését is végzem. 
A kivitelezésben is jártasságot szereztem. Megrendelőimnek több családi és társasházat kulcsrakészen fel is építettem.
Tevékenységeim sokszínűsége által rálátásom van a tervezés és a kivitelezés minden szakaszára. 

Érdekelnek az újdonságok.
Tudásomat, ismereteimet folyamatosan bővítem.
AMIT A FENT LEÍRTAKON TÚL KINÁLOK ÖNNEK 

RÉSZLETGAZDAG TERVKIDOLGOZÁS

Magasszintű, minőségi, részletgazdag terveket készítek, ami megkönnyíti majd a kivitelezést is.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Ingyenes, kültéri, a teljes épületet bemutató 3D fotósorozaton és videón körbejárva mutatom be a tervezett épületet. Így még a felépítés előtt teljes valójában láthatja azt.

ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLETEK

A szakági kollégákkal együtt az épület majdani fenntartási költségét szem előtt tartva energiatakarékos, korszerű épületeket tervezünk. Ez a majdani fenntartási költségeket jelentősen csökkenti.

PASSZÍVHÁZ

Minősített passzívház tervezőként a magyar jogszabályt felülmúló energetikával rendelkező (a német Passivhaus Institut által minősített) passzívházakat is tervezek.

KIVITELEZÉS KÖZBEN IS ÖN MELLETT

Felmerülő igény esetén:
- Tervezői támogatással és tanácsadással állok rendelkezésére.
- Tervezői művezetéssel, vagy
- Műszaki ellenőrzéssel
kísérem az épület minőségi megvalósítását.

TAPASZTALAT, CÉL

Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Célom a minőségi tervkészítés mellett az időtálló értékek létrehozása, és ezáltal a Megrendelőim elégedettségének kivívása.

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

3D látványtervek

Épületfotó válogatás

MAGAZIN MEGJELENÉSEK

A digitális jelenlét melett szívesen mutatom be tervezett épületeimet a nyomtatott médiában is.
A kiadványok a kiadótól rendelhetők meg, vagy irodánkban megtekinthetők. 
Az épületek leírása a képekre kattintva érhető el. 

Interjú

Október 6. az építészet világnapja.
A Williams Televízió Névjegy rovatában, a Bálint Ágnes Kulturális Központ tervezéséről kérdeztek

RÓLUNK MONDTÁK - NEKÜNK ÍRTÁK

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

Rusa Kft.

Jó lett a honlap is és a facebook oldal is :-)

SzT

Pár éve családi házunkat terveztettük az FM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!

BB

Gratulálok! Jók vagytok!!

DCs

Tisztelt Fazekas úr! Nagyon örülök, hogy végül Ön mellett döntöttem. Köszönöm az igényes tervet és a vázlatvariációkat. Az alaprajzi elképzelésem teljesen más volt, erre a lehetőségre nem is gondoltam. Ez tökéletes lesz! Már alig várom, hogy elkészüljön az új lakásom! További szép napot kívánva. K.R.

KR

Sziasztok! Nagyon szuper dolgokat csináltatok! Ha egyszer eljutok odáig,hogy új házat építsek, tuti hogy Ti fogjátok tervezni!! Üdv.: Ádám

Fazekas Miklós építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr | FM-design stúdió Építésziroda class=

FAZEKAS MIKLÓS

FM-design stúdió Építésziroda

Ha felkeltettem érdeklődését bemutatkozásommal,

győződjön meg szaktudásomról is.

 

Állok rendelkezésére! 

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!