Fazekas Miklós vagyok, építész.

Ismerjen meg engem, és azt, ahogyan a munkám végzem.

Építész
Minősített passzívház tervező
Tartószerkezet tervező
Műszaki ellenőr
TERVEZETT ÉPÜLETEIM

A MEGRENDELŐIM SZEMÉLYES IGÉNYEIRE SZABOTT

JÓ TÉRKAPCSOLATOKKAL RENDELKEZNEK

MINŐSÉGI

ÉRTÉKÁLLÓ

EXKLUZÍV, EGYEDI ÉPÜLETEK

KOMPLEX ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLOK,

MELYEK FENNTARTHATÓ ÉPÜLETEKET IS EREDMÉNYEZNEK

 ■ Minden tervezés új kihívás, nincs két egyforma ügyfél, telek, adottságok, igények, életforma. 
 A minőségi munka elvégzése mellett, büszke vagyok a rugalmas és problémamegoldó képességemre, amivel mindig megtalálom a legmegfelelőbb megoldást.     
 ■ Egy jó terv létrehozása a megrendelő igényei alapján, egy hosszabb folyamat. 
 ■ Fontos ügyfeleimmel a kölcsönös összhang megléte, és a folyamatos kommunikáció tartása. Ez képezi az alapját az egyedi tervek születésének.
 

Hiszem, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek. 
Ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!

ÍGY DOLGOZOM 

MINŐSÉG

Fontosnak tartom a precíz munkavégzést. Elsődleges szempont, hogy a mennyiségi tervkészítés helyett én a minőséget helyezem előtérbe! Ezért csak annyi megbízást vállalok, amivel a magas színvonalat maradéktalanul biztosítani tudom Ügyfeleim részére.

PROFI TERVEZÉS

Célom, hogy az Ön előzetes elképzelését, igényeit megvalósítsam. 
Az elképzeléseket legjobb tudásommal, kreativitásommal és szakmai tapasztalatommal kiegészítve öntöm formába. Az épületeim korszerűek. A kortárs gondolkodásmód mellett külső jegyeiben, stílusában sokszor előremutatóak.
Minősített passzívház tervezőként különösen fontosnak tartom az épület gazdaságos üzemeltethetőségét. A tervezendő épület energiafelhasználását az Ön igényei alapján tervezzük meg. A cél: a rendelkezésre álló forrásból megfinanszírozható legtakarékosabb ház tervezése. Figyelünk a részletekre, hogy háza gazdaságosan megépíthető, és a használatba vétele után alacsony rezsiköltségekkel legyen üzemeltethető.

PRAKTIKUS TÉRKAPCSOLATOK

Nagyon nagy hangsúlyt fektetek a praktikus és jól használható térkapcsolatok kialakítására. Ez az alap! Az esztétika nem mehet a funkció rovására. A kellő mennyiségű fény izgalmas játéka és a jó térkapcsolatok együttes élménye adja a valódi harmóniát. Az így elkészült ház fénnyel lesz teli, ami a jó térkapcsolatokkal ötvözve minőségi életvitelt tesz lehetővé az oda beköltözőknek.

SZAKÁGI TERVEZŐCSAPAT

Munkámat külsős szakági társtervezők és egyéb szakirányú mérnökkollégák segítik. A kollégákkal sikeresen dolgozunk együtt az adott projekteken. Az Ő önálló szakmai tevékenységük is mind garancia munkáink sikerességére.
RÓLAM
 
VÉGZETTSÉGEK:
1991-ben diplomáztam a BME Építészmérnöki Karán okleveles építészmérnökként. Mellette tartószerkezet tervező mérnök végzettséget is szereztem. Ezután is továbbképeztem magam, és pár évvel később műszaki ellenőr is lettem.

Az energetikai tervezés is nagyon fontos számomra, így elvégeztem a német intézet által támogatott passzívház tervező kurzust is.
A nemzetközi érvényű minősített passzívház tervezői címet, a németországi Darmstadtban székelő Passivhaus Institut állította ki részemre. 


Tagja vagyok az Építész Kamarának és Mérnök Kamarának. 
2002 óta Vecsés Város felkérésére Tervtanácsi Tag is lettem amiben azóta is aktívan tevékenykedem. 
 
MUNKAHELYEK:
A diplomám átvétele után alkalmazottként négy évig dolgoztam mint építész tervező munkatárs, majd 1995-ben megalapítottam saját építészirodámat - lakhelyemen Vecsésen, - amiben azóta is dolgozom.

TEVÉKENYSÉGEIM:
Fő tevékenységem az építészeti tervezés, ami nem csak egy szakma számomra, hanem hivatásként tekintek rá. 
Az épületeim statikai tervezését is magam készítem, így egy kézben tartva biztosítani tudom az építészet és a tartószerkezeti tervezés harmóniáját.
A kivitelezés szakaszában tervezői művezetőként a családi házak minőségi megvalósítását felügyelem. E mellett számos nagyberuházás műszaki ellenőrzését is végzem. 
A kivitelezésben is jártasságot szereztem. Megrendelőimnek több családi és társasházat kulcsrakészen fel is építettem.
Tevékenységeim sokszínűsége által rálátásom van a tervezés és a kivitelezés minden szakaszára. 

Érdekelnek az újdonságok.
Tudásomat, ismereteimet folyamatosan bővítem.
AMIT A FENT LEÍRTAKON TÚL KINÁLOK ÖNNEK 

RÉSZLETGAZDAG TERVKIDOLGOZÁS

Magasszintű, minőségi, részletgazdag terveket készítek, ami megkönnyíti majd a kivitelezést is.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

Kültéri, a teljes épületet bemutató 3D fotósorozaton és videón körbejárva mutatom be a tervezett épületet. Így még a felépítés előtt teljes valójában láthatja azt.

ENERGIATAKARÉKOS ÉPÜLETEK

A szakági kollégákkal együtt az épület majdani fenntartási költségét szem előtt tartva energiatakarékos, korszerű épületeket tervezünk. Ez a majdani fenntartási költségeket jelentősen csökkenti.

PASSZÍVHÁZ

Minősített passzívház tervezőként a magyar jogszabályt felülmúló energetikával rendelkező (a német Passivhaus Institut által minősített) passzívházakat is tervezek.

KIVITELEZÉS KÖZBEN IS ÖN MELLETT

Felmerülő igény esetén:
- Tervezői támogatással és tanácsadással állok rendelkezésére.
- Tervezői művezetéssel, vagy
- Műszaki ellenőrzéssel
kísérem az épület minőségi megvalósítását.

TAPASZTALAT, CÉL

Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Célom a minőségi tervkészítés mellett az időtálló értékek létrehozása, és ezáltal a Megrendelőim elégedettségének kivívása.

VÁLOGATÁS MUNKÁIMBÓL

3D látványtervek

Épületfotó válogatás

 AHOL MÁR TALÁLKOZHATOTT VELEM - MÉDIA

MAGAZIN PUBLIKÁCIÓ

A digitális jelenlét melett szívesen mutatom be tervezett épületeimet a nyomtatott médiában is.
A kiadványok a kiadótól rendelhetők meg, vagy irodánkban megtekinthetők. 
Az épületek leírása a képekre kattintva érhető el. 

 SZÉP HÁZAK NAPTÁR 2022

(Április)

Williams Televízió Névjegy rovata - Interjú

Október 6-án az Építészet Világnapján - Egy korábbi munkám, a Bálint Ágnes Kulturális Központ tervezéséről kérdeztek 

ATV Heti Napló Sváby Andrással - Rövid bemutatkozónk a műsorban volt látható

Modern házak a XXI. századra hangolva

RÓLUNK MONDTÁK - NEKÜNK ÍRTÁK

Ezúton is szeretnénk megköszönni Miklósnak kitűnő munkáját. Cégünk új telephelyét tervezte meg számunkra. Amellett, hogy jó szakember, rendkívül igényes a munkájára. Tervezői munkája mellett teljes körű ügyintézést is vállalt, ami nagy segítséget nyújtott a pályázati tervünk benyújtásához. Mindenkinek ajánlom mind szakértelme, mind gyorsasága, mind lelkiismeretessége miatt.

RUSA Kft.

Pár éve családi házunkat terveztettük az FM-Design Építészirodával. Már az első találkozáskor megtaláltuk a közös hangot, értették mik az elképzeléseink. Magas szintű profizmussal, rugalmassággal, gyorsasággal, teljes körű ügyintézéssel végezték a munkájukat. A végeredmény egy élhető, színvonalas családi ház lett, amit imádunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Őket!

BB

Tisztelt Fazekas úr! Nagyon örülök, hogy végül Ön mellett döntöttem. Köszönöm a gondos tervezést, minden igényem megvalósult. Ahogy látszott is a saját rajzomon az alaprajzi elképzelésem teljesen más volt, valahogy nem jött ki a metek. Amit átrajzolt arra a lehetőségre nem is gondoltam! Ez lett a tökéletes! Már alig várom, hogy elkészüljön az új lakásom! Szép napot kívánok. Üdvözlettel: Sz.J.

SZJ

Jó lett a honlap is és a facebook oldal is :-)

SZT

Sziasztok! Nagyon szuper dolgokat csináltatok! Ha egyszer eljutok odáig,hogy új házat építsek, tuti hogy Ti fogjátok tervezni!! Üdv.: Ádám

Fazekas Miklós építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr | FM-design stúdió Építésziroda class=

FAZEKAS MIKLÓS

építész

Ha felkeltettem érdeklődését bemutatkozásommal,

győződjön meg szaktudásomról is.

 

Állok rendelkezésére! 

Közösségi média
Aktualitások, 3D látványtervek, videók és fotók épületeinkről:
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!