Középület - Kispatak Panzió, Kemence

Átváltoztatjuk!
Meglévő ipari épület teljes átalakítása, bővítése

676 m2 
Kispatak Családi Panzió és Étterem

 Középület  Kemence - 80158

              Tervezett 3D látványtervek 

              Két színben a bejárat. 
A Megrendelő a természethez is közelálló zöld szín mellett döntött. 

              Átváltoztatjuk 

Kispatak Panzió | Kemence - 80158 
Tervezés jellege: Meglévő ipari épület teljes átalakítása, bővítése

Alapterület:  676 m
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható                     
Kivitelezési fok: Az átalakítás részben megtörtént. A panzió megnyitása még várat magára. 
                            

Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerkezet tervező, műszaki ellenőr  
Leírás:
A Börzsöny lábánál KISPATAK Családi Panzió és Étterem kialakítása:
Az épület bővítése most az elsődleges szempont, többfunkciós kialakítással. A Megrendelő az építési telken jelenleg egy ipari funkciót ellátó épületet üzemeltet. Ezt a csarnokot szeretné bővíteni és úgy átalakítani, hogy a jelenlegi funkcióval pár évig még az ipari termelés zavartalan üzemelhessen, majd pár év múlva az épületben egy panziót nyithasson.
A telek a falu Fő utcáján található, északnyugati utcafronttal rendelkezik. Az épület a telek végében helyezkedik el, a hátsó oldalhatárán egy kis patak csörgedez. A tervezésnél figyelembe vettem és fontos kiindulási alapnak szolgált, amely ideális kilátást is biztosít és nyugalmas elhelyezkedést a későbbi panzió szobáinak. Az ide eső 6 szobánál úgy alakítottam ki a teraszokat, hogy közvetlenül ki is lehessen ülni majd a patak szélére. Az épületben 10 szoba elhelyezésére volt lehetőség, ebből 4 szoba összenyitható, így két nagyobb lakosztály is ki tud alakulni. A szálláshely adta funkción kívül az épületben egy étterem is üzemel majd, melyhez egy 86 négyzetméteres pergolás terasz is kapcsolódik. Itt nem csak a panzió vendégei, de az erre járó is megpihenhet, majd jóllakottan tovább utazhat. A panzió még csak terv, de a Megrendelő már elkezdte ültetni a növényeket, bokrokat, hogy mire sor kerül a panzió megnyitására a növények is kellően nagyok legyenek. A nyitásra kialakít az udvaron szalonnázó-sütögetőket, játszóteret és jakuzzit is telepít. Ha megnyílik, nyugalmas kikapcsolódást ígér majd az idelátogató családok számára.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!