Középület, Bálint Ágnes Kulturális Központ - Vecsés

2808 m2 
 Bálint Ágnes Kulturális Központ

 Középület  Vecsés - 80621

              █  Tervezett 3D látványtervek 

              █  Makett

█  Fotók - Építés közben

█  Fotók - Kültér

█  Fotók- Beltér

Fotók: vecseshirek.hu, Katona Csaba, FM-design
Bálint Ágnes Kulturális Központ (BÁKK)  
Vecsés - 80621 - Vecsés Önkormányzata

Tervezés jellege: Új épület tervezése 

Alapterület:  2808  m 
Épületszintek száma: 3 • FSZ+EMELET+TETŐTÉR
Telek lejtése: Síknak mondható                    
Kivitelezési fok: Elkészült 
                     
Tervező és tervezői művezető: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Hivatalos átadó: 2013.05.24.    
Leírás:

Tervezési koncepció: Vecsés Városközpont főterén egy olyan központi épület tervezése, amely a kulturális élet központja lehet nem csak Vecsésen, de akár a kistérségi régióban is. Az épület befogad egy színháztermet, a város könyvtárát, továbbá az épületnek alkalmasnak kell lennie egyéb kikapcsolódási lehetőségek és kulturális programok lebonyolítására is. 
A tervezés teljes akadálymentes kialakítással és megújuló energiaforrások kialakításával történt. Az elkészült épület lifttel felszerelt, földszint plusz emeletes kialakítású, de lehetőséget biztosítottunk a későbbi tetőtér beépítésére is. A legnagyobb helység a közel 400 m2-es színházterem, ami 275 nézőt tud fogadni. Itt színházi előadások, könnyű és komolyzenei koncertek, iskolai és városi rendezvények is lebonyolíthatók. A terem könnyen átalakítható a mobil széksorok összetolásával és a mobil válaszfalának eltolásával, ami így az aulával egybe is nyitható. Nagyobb rendezvények - esküvők, bálok - megrendezésére is alkalmas helységgé válik. A létesítményben helyet kapott még Vecsés Város könyvtára is. Több tánctermet és konferenciatermeket is kialakítottunk, amik szintén mobil válaszfallal többfunkciós térként hasznosíthatók. Továbbá internet-szoba, játszóház, 100 fős étterem-kávézó, és két kereskedelmi-szolgáltató helyiség is létesült. A ház sok kulturális program helyszínének adott már otthont. 

Kulturális Központhoz beérkezett vélemények | www.kulturba.hu

Remélem, jól érezték magukat a nézők tegnap este. Mi köszönjük a szép virágot és sajnáljuk, hogy nem találkoztunk a végén. Remek a Ház! Gusztusos az öltöző és a fürdő és jók a nagy terek. Élvezet lehet ilyen helyen dolgozni. Üdvözli, az Ölj csak meg lelkem gárdája nevében

Császár Angela művésznő

2016-01-13.

Nagyon nagy öröm egy színésznek- nem beszélve egy társulatnak-, ha van, ahol szeretettel várják, és visszavárják. Amikor évekkel ezelőtt a Bálint Ágnes Kulturális Központ megújulva megnyitotta a kapuit, akkor a Gergely Theáter a "Francia négyes, avagy négyen a kanapén" c. vígjátékával nyitotta meg e gyönyörű épület színháztermét. Azóta is sora kapjuk a meghívásokat és mi boldogan és szeretettel jövünk. Kialakult egy színház szerető és értő IGÉNYES közönség, aki meg tudja különböztetni az értéket a talmitól. Akinek ünnep találkozni a kúltúra és szórakoztatás követeivel, a színi társulatokkal és kedvenceikkel. Bennünket már sok- sok helyről kiseprűztek volna, ha a magyar közönséget nem vennénk komolyan. Igy hát kedves vecsési nagyérdemű közönség ,reméljük,hogy a seprű a kamrában marad még igen hosszú ideig.

Gergely Róbert színművész

Vecsésre minden alkalommal nagy örömmel és szeretettel látogatunk el. Fantasztikus a közönség, élmény játszani a Bálint Ágnes Kulturális Központban. Köszönjük a szervezők és a műszaki személyzet segítségét is.

Fregoli színház

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!