MODERN PASSZÍVHÁZ - 12654-P - Földszintes, lapostetős családi ház

PASSZÍVHÁZ

Külső-belső harmónia
 

 Modern  családi ház - Vecsés - 12654/P

 █  Tervezett 3D látványtervek

Családi ház | Vecsés - 12654/P
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 274 m
Lakóegységek száma: 1
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
 Leírás:
Egy kedves házaspár bízott meg ennek a modern családi háznak a megtervezésével. Mindenképp nagyon alacsony rezsivel szeretnék üzemeltetni a leendő családi házukat, ezért egy átfogó jó hangulatú beszélgetés után egy passzívház terveinek az elkészítésére kértek fel.
A kérés a ház stílusával kapcsolatban annyi volt, hogy tervezzünk egy modern, de nem hivalkodó, elegáns épület számukra. Konkrét elképzelésük nem volt, viszont volt egy kedvenc fürdőszoba fotójuk, aminek a hangulatát szerették volna viszont látni a leendő házukon is. Ez a fotó vált így az alappá, ami az épület külső színvilág hangulatát megihlette. 

Az épület a méreteivel, tagozódásával, a természetes burkolatok használatával, az üvegfelületekkel, a nyitott és szabadon variálható fedett terasszal teremtettük meg a modern formavilágot és a kívánt összhatást. Ugyanakkor az utcafronton zárt tömegformával és a kert felé nyitott épületszárnyakkal nyugodt, családközpontú otthont is teremtettünk. A megtervezett ház a passzívház kritériumoknak is megfelel. A követelményeket teljesítettük, a német darmstadti intézettel a minősíttetést elvégeztettük. A családi házhoz illeszkedően egy elegáns utcafronti kerítés tervét is elkészítettük. 

Ügyfelünk véleménye

2017 végén kerültünk kapcsolatba Icával és Miklóssal. Az Interneten keresve találtuk meg őket. A webes oldalukon lévő sok szép referencia elég meggyőzőnek látszott. A közös munkát megkezdve vált bizonyossá, hogy jól választottunk, hiszen megtervezték álmaink otthonát. Folyamatos odafigyelésükkel, jó ötleteikkel, illetve a mi elképzelésinkkel sikerült kialakítani egy olyan háztervet, amely hűen tükrözi a személyiségünket, elvárásainkat, igényeinket. Mai szemmel nézve sem terveztetnénk másként. Nagyon várjuk, hogy elinduljon a megvalósítás, és testet öltsön ez a csodálatos építmény. Csak ajánlani tudjuk másoknak is tervezőinket...

M.SZ. és V.P.

2019. 03. 08.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!