MODERN PASSZÍVHÁZ - 12654-P - Földszintes, lapostetős családi ház

PASSZÍVHÁZ

Külső-belső harmónia
 

 Modern  családi ház - Vecsés - 12654/P

 █  Tervezett 3D látványtervek

Családi ház | Vecsés - 12654/P
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 274 m
Lakóegységek száma: 1
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
 Leírás:
Egy kedves házaspár bízott meg ennek a modern családi háznak a megtervezésével. Mindenképp nagyon alacsony rezsivel szeretnék üzemeltetni a leendő családi házukat, ezért egy átfogó jó hangulatú beszélgetés után egy passzívház terveinek az elkészítésére kértek fel.
A kérés a ház stílusával kapcsolatban annyi volt, hogy tervezzünk egy modern, de nem hivalkodó, elegáns épület számukra. Konkrét elképzelésük nem volt, viszont volt egy kedvenc fürdőszoba fotójuk, aminek a hangulatát szerették volna viszont látni a leendő házukon is. Ez a fotó vált így az alappá, ami az épület külső színvilág hangulatát megihlette. 

Az épület a méreteivel, tagozódásával, a természetes burkolatok használatával, az üvegfelületekkel, a nyitott és szabadon variálható fedett terasszal teremtettük meg a modern formavilágot és a kívánt összhatást. Ugyanakkor az utcafronton zárt tömegformával és a kert felé nyitott épületszárnyakkal nyugodt, családközpontú otthont is teremtettünk. A megtervezett ház a passzívház kritériumoknak is megfelel. A követelményeket teljesítettük, a német darmstadti intézettel a minősíttetést elvégeztettük. A családi házhoz illeszkedően egy elegáns utcafronti kerítés tervét is elkészítettük. 

Ügyfelünk véleménye

2017 végén kerültünk kapcsolatba Icával és Miklóssal. Az Interneten keresve találtuk meg őket. A webes oldalukon lévő sok szép referencia elég meggyőzőnek látszott. A közös munkát megkezdve vált bizonyossá, hogy jól választottunk, hiszen megtervezték álmaink otthonát. Folyamatos odafigyelésükkel, jó ötleteikkel, illetve a mi elképzelésinkkel sikerült kialakítani egy olyan háztervet, amely hűen tükrözi a személyiségünket, elvárásainkat, igényeinket. Mai szemmel nézve sem terveztetnénk másként. Nagyon várjuk, hogy elinduljon a megvalósítás, és testet öltsön ez a csodálatos építmény. Csak ajánlani tudjuk másoknak is tervezőinket...

M.SZ. és V.P.

2019. 03. 08.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi média
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!