Átalakított, földszintes, lapostetős modern ház - 13212 - Varázslatos átalakulás Budapest

Átváltoztatjuk

 
Varázslatos átalakulás

 Modern  családi ház - Budapest - 13212

 █  Tervezett 3D látványtervek

 █  Meglévő állapot az átalakítás előtt

█   3D Kültéri látványterv videó 

Lakóépület | Budapest - 13212
Tervezés jellege: Átalakítás, bővítés 

Hasznos alapterület:  111 m2 
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT  
Telek lejtése: Enyhén lejtős
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Engedélyeztetési fázisban van
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Sok egyeztetés és jó hangulatú beszélgetések eredménye ez a modern ház.
Egy budapesti kerület, kertvárosi részén vásárolta meg azt a formátlan lakóházat a kedves, új tulajdonos. Már akkor eldöntötte, hogy ez így nem maradhat, és át szeretné alakítani. A korábbi munkáimat látva ekkor kért konzultációt. A személyes találkozók és részletes előkészületek megtétele után indulhatott is a tervezés, melyre teljes szabad kezet kaptam.

Átalakult belsőtér. Nagyon bevoltunk szorítva minden irányban, mégis az alaprajzi átszervezés és az épület kisebb bővítései által, egy gondos térszervezésű alaprajz tudott létre jönni, ahol a csend és a nyugalom, egy befelé forduló otthon képében ténylegesen meg is valósult. 

Átalakult külső design. Egyszerű eszközökkel, de mégis látványos átváltozást értünk el. A lapostető kialakításával, a bejáratnál létesített, az utca felé nyíló egyedi pengefallal és a pergolás terasz leválasztásával egyedi megjelenést kölcsönöztünk az épületnek. A homlokzati felületképzés is váltakozik. A hagyományos vakolt felületek három színben készülnek, mellette karakteresen jelen van az elegáns homlokzatburkolat. 

A tervezett ház megjelenése nem lett hivalkodó, mégis egyedi és elegáns épület jött létre. Mely jól használható alaprajzával, modern formavilággal rendelkező álomotthont nyújtja majd a kedves tulajdonosának. 

Ügyfelünk véleménye

Aki egyedi, látványos épületet szeretne építtetni, a legjobb helyen jár. Egy meglévő családi ház átépítésével kapcsolatban kerestem fel Fazekas Miklóst. A honlapján lévő látványtervek alapján esett rá a választásom. A Fazekas házaspárral való első találkozás meggyőzött arról, hogy nemcsak szakmai, hanem emberi szempontból is rátaláltam a legmegfelelőbb építészekre. Szinte azonnal ráhangolódtunk egymásra, és a továbbiakban maximálisan szem előtt tartották az igényeimet. A látványterv bemutatásakor leesett az állam. Egyrészt, mert olyan épületet terveztek, amely felülmúlta minden elképzelésemet. Másrészt pedig, magam sem akartam elhinni, hogyan két megbeszélés után megtervezték azt az épületet, amelyről még magam sem tudtam, hogy arra vágyom. Álomotthont terveztek, amely szó szerint álomszép - és megtestesíti mindazt, amit szeretnék. Annyira jól sikerült, hogy az első tervet elfogadtam minden további változtatás nélkül.Emellett kedvességük, emberségük is mintaszerű. Ritkán találkozhatok manapság ilyen empatikus személyiségű emberekkel. Kedves Ilona, kedves Miklós, köszönet az álomotthonomért, köszönet mindenért!

.

2024. 04. 15.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!