feher_haz_foldszintes_modern_fm epulettervezes_hu 12

FEHÉR HÁZ

 Modern  családi ház - 18424

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Lakóépület | 18424
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület:  175 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT  
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Ez a földszintes, modern ház egy kis faluban Győr-Moson-Sopron Vármegyében épül majd fel. A ház majdani lakóival, egy nagyon kedves párral órákig beszélgettünk, hogy mit is szeretnének. Az Ő igényeik teljes figyelembevételével, velük mindent egyeztetve lépésről-lépésre terveztem meg ezt a csodás otthont.
A ház alaprajzi szervezése „kettéosztott,” és elkülönül a nappali és az éjszakai szféra helységei. Ahogy belépünk a házba egy gardróbos szélfogó fogad melyből továbbhaladva a lakótér világos, fénnyel teli kandallóval gazdagított tere fogad. Az ablakok kiosztása itt nem csak a belső térben impozáns, hanem a külső designban is nagyon jól mutat. A terasz részben a félnyeregtető által fedett, mely a teraszról induló oszlopelemhez kapcsolódik és a lezárását egy oromgerenda szolgáltatja. A terasz folytatása egy kisebb medence, mely a nyári meleg napokban nyújt felfrissülést. Az éjszakai szféra helységei, vagyis a gardrób-fürdő-hálószoba hármas egysége szeparáltan lett kialakítva, leválasztva a nappalitól. Az épület további helységei egy kétállásos gépkocsitároló, vendég w.c, gépészeti helység, és egy kerti tároló is betervezésre került. Az utcafronti kerítés, és a hozzá kapcsolódó kukatároló az elsődleges funkcionalitás mellett, az épülettel teljes egységet alkotva került kialakításra.
A külső homlokzatot tekintve egységes fehér vakolt felületképzés valósul meg. A letisztult ház homlokzatán, és a kerítés falazott szakaszán is helyenként megjelenő mutatós, függőleges bordák egyedi díszítőelemként szolgálnak. A gördülékeny tervezés után a megvalósítás is hamarosan kezdetét veszi, amit a pontos és precíz kedves Megrendelőink velünk együtt már nagyon várnak.  

Ügyfelünk véleménye

Elképzelésünk egy modern, tiszta stílusú családi ház volt, levegös beltérrel. Miklós, precíz és profi hozzáállásoddal megszületett a ház tervezete, amely magas szakértelmet és kiváló esztétikai érzéket tükröz. Teljesen kielégítetted, gondolom nem kis igényeinket. Hálásan köszönjük. Mónika és Péter

BP

2023. 10. 27.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!