feher_haz_foldszintes_modern_fm epulettervezes_hu 12

FEHÉR HÁZ

 Modern  családi ház - 18424

 █  Tervezett 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Lakóépület | 18424
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület:  175 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 1 • FÖLDSZINT  
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés alatt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 
Leírás:
Ez a földszintes, modern ház egy kis faluban Győr-Moson-Sopron Vármegyében épül majd fel. A ház majdani lakóival, egy nagyon kedves párral órákig beszélgettünk, hogy mit is szeretnének. Az Ő igényeik teljes figyelembevételével, velük mindent egyeztetve lépésről-lépésre terveztem meg ezt a csodás otthont.
A ház alaprajzi szervezése „kettéosztott,” és elkülönül a nappali és az éjszakai szféra helységei. Ahogy belépünk a házba egy gardróbos szélfogó fogad melyből továbbhaladva a lakótér világos, fénnyel teli kandallóval gazdagított tere fogad. Az ablakok kiosztása itt nem csak a belső térben impozáns, hanem a külső designban is nagyon jól mutat. A terasz részben a félnyeregtető által fedett, mely a teraszról induló oszlopelemhez kapcsolódik és a lezárását egy oromgerenda szolgáltatja. A terasz folytatása egy kisebb medence, mely a nyári meleg napokban nyújt felfrissülést. Az éjszakai szféra helységei, vagyis a gardrób-fürdő-hálószoba hármas egysége szeparáltan lett kialakítva, leválasztva a nappalitól. Az épület további helységei egy kétállásos gépkocsitároló, vendég w.c, gépészeti helység, és egy kerti tároló is betervezésre került. Az utcafronti kerítés, és a hozzá kapcsolódó kukatároló az elsődleges funkcionalitás mellett, az épülettel teljes egységet alkotva került kialakításra.
A külső homlokzatot tekintve egységes fehér vakolt felületképzés valósul meg. A letisztult ház homlokzatán, és a kerítés falazott szakaszán is helyenként megjelenő mutatós, függőleges bordák egyedi díszítőelemként szolgálnak. A gördülékeny tervezés után a megvalósítás is hamarosan kezdetét veszi, amit a pontos és precíz kedves Megrendelőink velünk együtt már nagyon várnak.  

Ügyfelünk véleménye

Elképzelésünk egy modern, tiszta stílusú családi ház volt, levegös beltérrel. Miklós, precíz és profi hozzáállásoddal megszületett a ház tervezete, amely magas szakértelmet és kiváló esztétikai érzéket tükröz. Teljesen kielégítetted, gondolom nem kis igényeinket. Hálásan köszönjük. Mónika és Péter

BP

2023. 10. 27.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!