exkluziv_modern_villa_fm epulettervezes hu 201

Extravagáns villa

 Modern  - Monor - 23471

 █  Tervezett kültéri 3D látványtervek

 █  Tervezett beltéri 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Monor- 23471
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 475 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 2 • FSZ+EMELET
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés alatt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 

Belsőépítész: Knapcsek Zoltán 
Leírás:
Nem mindennapi exkluzív épület - Geometrikus formákkal, nagy ablakokkal, kültéri medencével, élménykonyhával  

Ügyfelünk kérése egy extravagáns modern tömegképzésű és anyaghasználatú ház tervezése volt felénk, nagy ablakokkal, világos terekkel, fedett terasszal, kültéri konyhával..., melyhez még a telek sem volt meg mikor az ügyfelünk felkeresett minket. Ekkora méretű épülethez és az igények maradéktalan teljesítéséhez a telek kiválasztása sem volt mindennapinak nevezhető. Az ügyfelünk fél évig kereste és mi 6 telket néztünk meg, mire közösen megtaláltuk a megfelelőt.
Tervezés: Az elsődleges a modern külső tömegforma. Ez mellett a fontos szempont volt, hogy a nappali felett galériás legyen a kialakítás, a konyha leválaszthatósága és a vendégszekció elkülönítése. Ezen kívül része volt a tervezésnek egy nyitott iroda kialakítása is a felső szinten, és különállóan egy kondi/wellness részleg is amit még a ház magába rejt.   
A nappali nagy üvegfelületei teljes egészében nyithatók ezáltal szervesen kapcsolódik a fedett teraszhoz további pihenőhelyeket biztosítva. A kültéri étkezőasztalnál egy média falat is beterveztünk mely plusz szórakozási lehetőséget kínál. A terasz közvetlen folytatásaként az élmények fokozására egy hatalmas medence is épül majd. A terasz további egyedisége még egy "beépített" fa is. 

A kert része egy további fedett kültéri építmény is, mely grillkonyhának használható, és kemencével is felszerelt. A fedett részen étkező/bárpult is helyet kapott. A gasztronómiai élmények fokozására egy fedetlen szabadtüzű sütögetésre alkalmas burkolt felületet is kialakítottunk. A dús zöld pázsit pedig az udvar elengedhetetlen kelléke.
Az utcafronti kerítés is egyedi látványt nyújt, kihangsúlyozva az épület modern megjelenését. A kerítéshez kapcsolódik egy nagy tároló is.  

A belső alaprajzi szervezés kialakítása után bekapcsolódott a tervezésbe a belsőépítész partnerünk is. Ennek eredményeként szintén igényes, gyönyörű belsőépítészeti megoldások születtek. Lenyűgöző látványt nyújt mind a galériás nappali berendezése, mind összességében az egész ház lakberendezési megoldásai. Megjelennek bent designer darabok is, de ennek a háznak a fontos tartozékai a kültérben is a legmodernebb kerti bútorok és kiegészítők.

Az épület gépészeti//villamossági berendezési is mind a legjobb megoldásokat sorakoztatják fel. A ház teljes egészében  elektromosan vezérelt okosotthon is. Az energetikai mutatók is messze túlszárnyalnak mindent, passzívház színvonalat képviselve. A nyílászárókat az Internorm készíti, az árnyékolásuk zsaluziával megoldott.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Közösségi oldalainkon 3D látványterveket, videókat,
kivitelezés közben készült épületfotókat teszünk közzé aktuális munkáinkról.
Copyright  ©  2012-2023  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!