exkluziv_modern_villa_fm epulettervezes hu 201

Extravagáns villa

 Modern  - Monor - 23471

 █  Tervezett kültéri 3D látványtervek

 █  Tervezett beltéri 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Monor- 23471
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 475 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 2 • FSZ+EMELET
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés alatt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 

Belsőépítész: Knapcsek Zoltán 
Leírás:
Nem mindennapi exkluzív épület - Geometrikus formákkal, nagy ablakokkal, kültéri medencével, élménykonyhával  

Ügyfelünk kérése egy extravagáns modern tömegképzésű és anyaghasználatú ház tervezése volt felénk, nagy ablakokkal, világos terekkel, fedett terasszal, kültéri konyhával..., melyhez még a telek sem volt meg mikor az ügyfelünk felkeresett minket. Ekkora méretű épülethez és az igények maradéktalan teljesítéséhez a telek kiválasztása sem volt mindennapinak nevezhető. Az ügyfelünk fél évig kereste és mi 6 telket néztünk meg, mire közösen megtaláltuk a megfelelőt.
Tervezés: Az elsődleges a modern külső tömegforma. Ez mellett a fontos szempont volt, hogy a nappali felett galériás legyen a kialakítás, a konyha leválaszthatósága és a vendégszekció elkülönítése. Ezen kívül része volt a tervezésnek egy nyitott iroda kialakítása is a felső szinten, és különállóan egy kondi/wellness részleg is amit még a ház magába rejt.   
A nappali nagy üvegfelületei teljes egészében nyithatók ezáltal szervesen kapcsolódik a fedett teraszhoz további pihenőhelyeket biztosítva. A kültéri étkezőasztalnál egy média falat is beterveztünk mely plusz szórakozási lehetőséget kínál. A terasz közvetlen folytatásaként az élmények fokozására egy hatalmas medence is épül majd. A terasz további egyedisége még egy "beépített" fa is. 

A kert része egy további fedett kültéri építmény is, mely grillkonyhának használható, és kemencével is felszerelt. A fedett részen étkező/bárpult is helyet kapott. A gasztronómiai élmények fokozására egy fedetlen szabadtüzű sütögetésre alkalmas burkolt felületet is kialakítottunk. A dús zöld pázsit pedig az udvar elengedhetetlen kelléke.
Az utcafronti kerítés is egyedi látványt nyújt, kihangsúlyozva az épület modern megjelenését. A kerítéshez kapcsolódik egy nagy tároló is.  

A belső alaprajzi szervezés kialakítása után bekapcsolódott a tervezésbe a belsőépítész partnerünk is. Ennek eredményeként szintén igényes, gyönyörű belsőépítészeti megoldások születtek. Lenyűgöző látványt nyújt mind a galériás nappali berendezése, mind összességében az egész ház lakberendezési megoldásai. Megjelennek bent designer darabok is, de ennek a háznak a fontos tartozékai a kültérben is a legmodernebb kerti bútorok és kiegészítők.

Az épület gépészeti//villamossági berendezési is mind a legjobb megoldásokat sorakoztatják fel. A ház teljes egészében  elektromosan vezérelt okosotthon is. Az energetikai mutatók is messze túlszárnyalnak mindent, passzívház színvonalat képviselve. A nyílászárókat az Internorm készíti, az árnyékolásuk zsaluziával megoldott.

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Közösségi oldalak
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!