exkluziv_modern_villa_fm epulettervezes hu 201

Exkluzív Villa

 Modern  családi ház - Monor - 23471

 █  Tervezett kültéri 3D látványtervek

 █  Tervezett beltéri 3D látványtervek

█   3D Kültéri látványterv videó 

Családi ház | Monor- 23471
Tervezés jellege: Új épület tervezése

Hasznos alapterület: 475 m
Lakóegységek száma:
Épületszintek száma: 2 • FSZ+EMELET
Telek lejtése: Síknak mondható
Építészeti stílus: Modern
Készültségi fok: Kivitelezés előtt áll
 
Tervező: Fazekas Miklós
építész, minősített passzívház tervező, tartószerk. tervező, műszaki ellenőr 

Belsőépítész: Knapcsek Zoltán 
Leírás:
Nem mindennapi EXKLUZÍV VILLA - Geometrikus formákkal, nagy ablakokkal, kültéri medencével, élménykonyhával  

Ügyfelünk kérése egy exkluzív, modern tömegképzésű és anyaghasználatú ház tervezése volt felénk. Nagy ablakokkal, világos terekkel, fedett terasszal, kültéri konyhával, amihez ebben a fázisban még a telek sem volt meg. Ekkora méretű épülethez és az igények maradéktalan teljesítéséhez a telek kiválasztása sem volt mindennapinak nevezhető. Fél éve telt és 6 telket néztünk meg mire megtaláltuk a megfelelőt.
Tervezés: Az elsődleges modern külső forma mellett, fontos szempont volt a teljes nappali feletti galériás kialakítás, a konyha leválaszthatósága, a vendégszekció elkülönítése. Ezen kívül része volt a tervezésnek egy kondi/wellness részleg és egy iroda kialakítása is, amit még a ház magába rejt.   
A nappalihoz szervesen kapcsolódik a fedett terasz, vele teljesen összenyitható, további pihenőhelyeket biztosítva. A teraszon az étkező asztalnál egy TV is plusz szórakozási lehetőséget kínál. A terasz folytatásaként az élmények fokozására egy hatalmas medence is épül majd. A terasz egyedisége még egy "beépített" fa is. 

A kert része egy további fedett kültéri építmény is, mely grillkonyhának használható, és kemencével is felszerelt. A fedett részen étkező/bárpult is helyet kapott. A gasztronómiai élmények fokozására egy fedetlen szabadtüzű sütögetésre alkalmas burkolt felületet is kialakítottunk. A dús zöld pázsit pedig az udvar elengedhetetlen kelléke.
Az utcafronti kerítés is egyedi látványt nyújt, ami hangsúlyozza az épület modern megjelenését. A kerítéshez kapcsolódik egy nagy tároló is.  

A belső alaprajzi szervezés kialakítása után bekapcsolódott a tervezésbe a belsőépítész partnerünk is. Ennek eredménye, hogy szintén igényes, gyönyörű belsőépítészeti megoldások születtek. Lenyűgöző látványt nyújt mind a galériás nappali berendezése, mind összességében az egész ház lakberendezési megoldásai. Megjelennek bent designer darabok is, de ennek a háznak a fontos tartozékai a kültérben is a legmodernebb kerti bútorok és kiegészítők.

Az épület gépészeti/energetikai/villamossági berendezési is mind a legjobb megoldásokat sorakoztatja fel. Nagyon alacsony a ház energiafelhasználása, majdhogynem passzívház és egyben egy elektromosan vezérelt okosotthon is. A nyílászárók Internormmal készülnek, az árnyékolásuk zsaluziával megoldott.
Az épületkivitelezés várható kezdése 2022. január 

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Csatlakozzon hozzánk!
Tekintse meg közösségi oldalainkat is, ahol 3D látványterveket, videókat, épületfotókat és aktuális munkáinkat is közzétesszük.
Copyright  ©  2012-2021  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!