Fazekas Miklós

Családi Házak
Merítsen inspirációt

A képek alatt az egyes épületekről nagyítható 3D látványtervek, épületleírás, esetenként videók, kivitelezés közbeni és megvalósult épületfotók is feltöltésre kerültek.
A leírásban építtetői igényeket és az épület születésének történeteit olvashatja. 
LAKÓÉPÜLETEK (minden stílus)

LAKÓÉPÜLETEK

Válogatás korábbi munkáimból - 3D látványtervek

Olvasson bele: Ügyfeleink írták 

Vendégségben voltunk a barátainknál akiknek a háza teljesen elvarázsolt minket. Mivel mi is háztervezés előtt álltunk elkértük Miklósék elérhetőségét. Az első pillanatban nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak nekünk. Az első nagybeszélgetés után abszolút felismerték, hogy mi az amit megálmodtunk magunknak. Így nagyon rövid időn belül előttünk is voltak a kész tervek. Rugalmas, precíz, profi csapat! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki valami különlegesre vagy egyedire vágyik.

A. és A.

2019-10-04. (22164)

Régóta kerestük számunkra a megfelelő otthont. Jártunkba-keltünkbe láttuk meg egy modern házat amibe beleszerettünk. Sikerült a tulajdonosokkal találkozni akiktől megtudtunk a tervező csapat elérhetőségét. Azt kell mondanom, hogy innentől kezdve ment minden mint a karikacsapás. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy személyes egyeztetést követően már az első terv is abszolút tükrözte az odafigyelésüket. Tökéletesen azt tervezték amit szerettünk volna. Fontos volt számunkra, hogy figyelembe vegye a tervező csapat "MI EZT A HÁZAT FEL IS AKARJUK ÉPÍTENI" Mi sem bizonyítja jobban a fent leírtakat mint, hogy 2019. Márciusban elindul az építkezés! Köszönjük nektek!

H.G.

2019-03-08. (12159)

2017 végén kerültünk kapcsolatba Icával és Miklóssal. Az Interneten keresve találtuk meg őket. A webes oldalukon lévő sok szép referencia elég meggyőzőnek látszott. A közös munkát megkezdve vált bizonyossá, hogy jól választottunk, hiszen megtervezték álmaink otthonát. Folyamatos odafigyelésükkel, jó ötleteikkel, illetve a mi elképzelésinkkel sikerült kialakítani egy olyan háztervet, amely hűen tükrözi a személyiségünket, elvárásainkat, igényeinket. Mai szemmel nézve sem terveztetnénk másként. Nagyon várjuk, hogy elinduljon a megvalósítás, és testet öltsön ez a csodálatos építmény. Csak ajánlani tudjuk másoknak is tervezőinket...

Sz. és P.

2019-02-21. (12654-P)

Több ismerősünk ajánlásával kerültünk az fm-design stúdióhoz. Nagyon örültünk, hogy sikerült olyan szakembereket találnunk, Miklós és Ica személyében, akik pontosan betartva a határidőket, előírásokat, alapos és magas szakmai színvonalat képviselve megtervezték családunk új otthonát. Jó szívvel ajánljuk ezt a szuper teamet!

G. és T.

2019-01-06. (13873)

Építészirodám a megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, 

és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

 
Várjuk Önt egy ingyenes konzultációra 
Social Media
Copyright  ©  2012-2024  FM-design stúdió Építésziroda | A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog véd! Minden jog fenntartva!