Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ | 46824 Minimál kétlakásos családi ház - Vecsés - LEÍRÁS

 

LEÍRÁS:

46824 MINIMÁL kétlakásos családi ház - Vecsés 

Szintek száma:1 - földszint
Összes hasznos alapterület:127 m2
A lakás, nettó: 
60 m2 lakás, 14 m2 m2 garázs + 23 m2 terasz
B lakás, nettó:  53 m2 + 24 m2 terasz

A tervezési koncepció: Egy 21. századi lapostetős minimál kétlakásos társasház terveinek elkészítésére kért fel az Építtető. Amit lehet, hogy később értékesíteni vagy bérbe szeretne adni. A telek saroktelek, és kicsi. Fontos szempont volt, hogy a maximálisan legyen kihasználva a beépíthetőség és a lakások egymástól teljesen elszeparálva legyenek kialakítva. Mindkét lakás saját telekrészt és külön kapubejárat kapjon.

Elrendezés, funkció: A saroktelek adottsága kedvező volt a teljes elkülönítésre. A lakások szinte egyforma kialakításúak. Lakásonként egy hálószoba készült, a nappali, étkező és konyha egy légtérben lett kialakítva, egy fürdőszoba, és a szélfogóhoz kapcsolódóan egy vendég w.c is létesült. A teraszok fedés nélkül készülnek majd, egy későbbi megvalósulásban pergolás fedést kap. Az "A" lakáshoz tartozóan egy gépkocsitároló is lett tervezve ami az épület közepén helyezkedik el, ezáltal még jobban hangsúlyozva a lakások egymástól való szeparáltságát. A "B" lakáshoz kocsibeálló tartozik. A lakások jól használható terekkel, jól funkcionáló térkapcsolatokkal, alaprajzzal rendelkeznek. Két fő részére abszolút ideálisak, de akár háromnak is élhető lakóhelyet biztosít a jó kialakítás.


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza