Kapcsolat

                         ▼

       FM - design Építésziroda

    2220 Vecsés, Damjanich u. 48.

             +36 (20) 984 2112

             +36 (20) 494 3096

        fmdesign1995@gmail.com

        adószám: 13815402-2-13

                     GPS: 

               É: 47°24'25"

               K: 19°14'38"

                    Térkép

                        ▲    

Facebook

Aktuális munkáink vázlatai,
skiccek, 3D látványtervek, fotók

Google+

YouTube

Szavazás

Melyik stílus áll hozzád közel?

Szavazok

CSALÁDI HÁZ 俞 Modern, kétszintes, kétlakásos ház - Bp. XVIII. - LEÍRÁS (46304)

 

LEÍRÁS:

MODERN kétszintes, kétlakásos családi ház - Bp. XVIII. (46304)

Szintek száma:2 - földszint + emelet  1-1 lakással
Összes hasznos alapterület:288 m2
Földszint nettó: (A lakás)
135 m2 lakás, 35 m2 garázs, + 44 m2 terasz ebből 14 m2 fedett.
Emelet nettó: (B lakás) 118 m2 + 14 m2 terasz + 39 m2 zöldtetős terasz

A tervezési koncepció: Modern kétlakásos családi ház az urvar felőlA családi ház terveinek elkészítését közvetlenül a szomszédos földszintes ház (46305) megtervezése után kezdtük. Mivel egy családról van szó az igények szinte ugyanazok voltak. Itt is egy modern, egyedi épületet kértek a Megrendelők. A házba két lakást kellett terveznünk, szintenkénti megosztással. A külső színösszeállításában a fehér és a szürke simított vakolat kiegészítéseként egy meleg fahatású homlokzatburkolót is alkalmaztunk. Az elkészült épület mozgalmas modern képet fest.

Elrendezés, funkció: A lakások külön - külön bejárattal és szélfogókkal rendelkeznek, a fenti lakáshoz az emeletre egy lift is felvezet. A földszinti lakáshoz tartozik a dupla garázs, míg az emeletihez a beálló. A földszinten a szélfogóból a lakótérbe érkezünk. A két gyerekszoba és a hozzátartozó fürdő egy kis előtérből nyílik. Az épület északkeleti oldalán helyezkedik el a gépészeti helység, és a szülői blokk, fürdőszobával és gardróbbal. A hálószoba a hátsókertre néz. A teraszra a nappaliból jutunk ki, amit egy L alakú medence vesz körbe a terasz másik oldalán jakuzzi szolgálja az ott lakók kényelmét.

Az emeleti lakásba egy lépcső és egy lift is felvezet. Az előszobából egy különálló vendég w.c. nyílik, zuhanyzóval. A lakótér nagy üvegfelületekkel nyitott. A konyha, étkező, nappali egy légtérben lett kialakítva. További helyiségek: utcára néző dolgozószoba, egy háló,- fürdő,- gardrób együttes, és egy mosókonyha. A lakáshoz két különálló terasz is tartozik. Az egyik részben fedetten hagyományos burkolatot kapott. A másik zöldtetős megoldással, pázsittal lett kialakítva, növényekkel, amihez egy jakuzzi is tartozik, ami a felfrissülést segíti.

A tervek kiegészültek még ennél a háznál is egy utcafronti kerítés és kukatároló, + gépkocsi beálló tervével, amit  itt is az épület stílusához egyediségéhez igazítva terveztük meg, megteremtve ezzel is az összhangot.

A komplett épületet energiafelhasználása: alacsony energiaigényű. Lakásonként teljesen elválasztva, különálló gépészet stb., külön gépi szellőztetőrendszer lesz kiépítve, hőszivattyú, és további napelem is hozzájárul majd az alacsony rezsiköltségekhez.


Építészirodánk megfelelő választás lehet az Ön számára amennyiben profi tervezőkkel szeretne együtt dolgozni, és ha úgy érzi, hogy minőségi munkát szeretne látni háza kivitelezésében!

Tekintse meg további családi házainkat vagy középületeinket.

↑ lap tetejére

vissza